2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar 4-5 fotoyu hepsini birden icili bicili süslü püslü koyuyonuzya onu nasıl yapıyorsunuz .2 fotoyu aynı anda o şekilde yapmak istedim olmadı ayrı ayrı koydum bende :lepi:

[ı]photoscape programın adı canım netten indirebilirsinn...

Simge yede maşallah uyanırken bile gülüyor prenses..
[/ı]

deymeyin simge hanimin keyfinee
bebek olmak vardi simdiii ahh ahhh

laptopu ona verene kadar etinden et kopariyomusuz gibi bagiriyo essek sipasi :roflol:

maşallah paşamızaa.aynısında bıdenede bende var elınden bitşry görmesın sankı delı gibi çığırıyor bütün mahalle dınlıyor vallaa..sende bı lapıtopumu kıskanıyon ver yavruya cadııı:))))))
mŞllH SIMGEEYE ÇOK TALU ÇIKMIŞ ODAA MINIKK KUŞŞŞŞ

maevescim

seni cok iyi anliyorum..ama geyk topici hep bir arada olmamizi saglıyor..
bazı seylerin gözden kaçması topicten değil..bizim küçük canavarlardan..
bazen o kadar hızlı okuyorum ki herşeyi..
yada okuyamıyorum
sakın seni unuttugumuzu sanma
sen bizim biricik temmuz annişimizsiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :asigim:

bu arada simge cok tatlı cıkmış..
hilmişşş ege de aynı bilgisayarın tuşlarına o kadar çok ve hızlı basıyor ki kitliyor..
yanlız bu cocugu görsün dedigi gibi herhalde babası kendi kendine yapmış..
çünkü tamamen baabaaa a.s.

simge cok seker annesi ya,boyu da uzun gozukuyor,masallah...

efeyi de buldugum yerde yicem,annesinin kuzusu yakisir laptop ona:jeyyar:

annesi maşallah efeye o kadar ciddiki önemli bi iş yapıyo sankisırnaşık şeysimgede aynen laptopu koyuyorum önüne msn de babasıyla yazışıyor tabi kendi diliyle:roflol:

maeves canım sen o linki verdiğinde ben online diildim, online olduğumdada linki silmişsin ve sebep olarak kimse ilgilenmediği için falan gibi bişey yazmışsın.
yani geçte olsa gördüm ama o an benim gibi online olmayan bi çok kişi göremedi. gördüğü zamansa link silinmişti. herşeye rağmen linki silmeseydin keşke.
ayrıca her zaman söylüyorum, geyiğe giriyoruz ama tüm forumuda takipteyiz yani. temmuz anneleri bölümünede yazın, kimse kaçırmaz canım.

ay hiden oğluşunun son resimdeki çizgili tulumun aynısı bizde de var ama ben kızıma giydiriyommm...sırnaşık şey
aşkitom senin bilgisayar kurdu oğluşunun kahve eşofman takımına bayılıyom fallaa...

unisex demekki canikom

olsun bebek bunlar nolcak ki
kızlar da giyer a.s.

ayy eyerım ben pu pamuğuuu göbekee bakk:)))))annnesı kılo problemmınız kalmadı herhal artıkk:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…