2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canım yaa saol seninde dediğin gibi ben çok yeniyim ve hep topikte son sayfaları gördüm.dolayısıyla herkesi tanımam mümkün değil artık zamanla inşallah.canım kızını ve seni çoook öptüm:1hug:

yaaa bebişlerin hepsi kocaman olmuş hepsi birbirinden tatlı 41 kere maşallah hepsine. ben bu topik silindi zannediyodum bulduğuma çok sevindimmm

kurabiyemin son hali [img=http://img407.imageshack.us/img407/3158/143z.th.jpg]

Son düzenleme:
maeves canım sılınmedı sadece taşıntı topiğimizz..hoşgeldın burayada sende pek gelmıyorsun bu aralar özletme kendını anacumm bu arada kurabıyen çok tatlıı yıyebilrmiyimmmm:))))))

masallah bebişlere çok şekerler yaa allahım koruusn onlarııı ceylancım götürdük cnmm doktor ii dedi egenin testisi biraz yukardaydıı 15 ayda kadar inmezse hormon tedavisi 18 aya kadar inmezse ameliyat dedi cnm ama ins ameliyata gerek kalmıcak iner dedi az yukardamış bakalım artık hayırlısı hakkımızda

maeves canım sılınmedı sadece taşıntı topiğimizz..hoşgeldın burayada sende pek gelmıyorsun bu aralar özletme kendını anacumm bu arada kurabıyen çok tatlıı yıyebilrmiyimmmm:))))))

tabüküü yiyebilirsin teyzesi afiyet olsun. geyiğe bazen girip bakıyorum ne var ne yok diye. ama bazen önemli şeyler arada kaynıyo o yüzden sinirleniyorum bidahada yazmak gelmiyo içimden. ben kızıma tek başıma bakıyorum daha öncede yazmıştım. yardım edecek kimse yok yanımda. şuana kadar hamilelik dönemimde dahil endişelerimi korkularımı azaltan bana bebek bakımında cesaret veren temmuz anneleri olmuştur. hepinize teker teker teşekkür ederim. yanımda büyük birisi olmadığı için kızımı büyütürken yanlış bir şey yapmak istemiyorum ve onun için daha başka ne yapabilirim sağlığı zeka gelişimi için nasıl davranmalıyım bunları çok önemsiyorum. çünki bebek büyütmenin sadece sağlıklı gıdalar verip pışpışlamak olmadığını düşünüyorum. birçoğunuzun yanında büyükleri olduğu için sohbet etmenin keyfini çıkarabiliyosunuz geyiik bölümünde. mesela geçtiğimiz günlerde çok faydalı bi topic buldum. bebeklerin zeka ve sosyal gelişimi için sanırım ingilterde yaşayan bir arkadaş doktorun tavsiyelerini ve her hafta bunun için neler yapıldığını yazmış. benim çok hoşuma gitti ve faydalandım ordaki bilgilerden. geyik topicinede link koydum ama muhabbet o kadar koyuyduki farkedilmedi bile. alınganlık yapmıyorum bütün temmuz annelerini teker teker çok seviyorum. ama sanırım artık paylaşımlarımız farklılaştı. bir dokun bin ah işit gibi oldu bu şimdi dimi. neyse böyle işte arkadaşım, görüşmek üzere...

maeves kurabiyen nekadar da sana benziyo maaş. gözler hele tıpkı sen..

cnm bu tür paylaşımlarını temmuz anneleri buraya topiğine yapsan iyi olur geyikte araya kaynama riski fazla sayfalar çabuk ilerliyo ben bir ara geyiği takip etmeye çalıştım açıkçası olmadı.. geyiğe karşı dilim ama temmuz anneleri topiği de devam etmeli bence ..

maeves kurabiyen nekadar da sana benziyo maaş. gözler hele tıpkı sen..

saol canımcım. evet herkes bana benzetiyo çok mutlu oluyorum. sende kayıplardasın bu arada. temmuz annelerini takip ediyorum arada yazıyorum ama kızlar genelde geyikte oluyolar o yüzden oraya koymuştum daha fazla kişi faydalansın diye. ama doğru söylüyosun hayatım bundan sonra butür şeyleri temmuz anneleri topicine koyucam. en azından farkedilir belki.

kayıplarda değilim hemen hemen hergün giriyorum bakıp çıkıyorum genelde

Son düzenleme:

teyzeleri küçük neleğimin son haliiiiiiiiiiii
diğer tüm bebeklere de kocsmsn öpücükler..........

saol canımmm......... evet geyıkte bazen kaynıyor çünkü gerçekten çoz yazılıyor ve hepısı okuna mıyor ama herzaman öyle yoğun olmuyorr... yınede bizim çok iyi vakıt geçridiğimiz ve bırbırımızden faydalantığımız bır topicc..hakıkatenn çok şey paylaştık ve ben bu dostluğun uzun seneler gideceğine inanıyorumm...evet tek başıan çocuk büyütmek çok zor bı durum benımkayınvalıdem felan yanımda ama çokta faydaları oluyor dıyemem..bend daha çok ınternetten ve çocukları olan arkadşlardan, buradan öğrendim birçok şeyii..hepinizi çok sevıyorum ve ufak tefek şeylerden moral bozulmasını ve aray soğukluk gırmesını istemem sonuçta o lınkı bızım farkettmememızz bızım zararımıza senın bı kaybun yok canımm..sen ı hep buralarda görmekten mutluluk duyarız tebı febıcım senıde herkesı takıp etmek sorunda değilsını arada uğrayıp kenınizi özletmemenız yeterlı benceee..a.s.

görss canım maşallahhh fıstığa ne kadar tatlu olmuş yavrumm benımmmm.i
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…