2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

tabüküü yiyebilirsin teyzesi afiyet olsun. geyiğe bazen girip bakıyorum ne var ne yok diye. ama bazen önemli şeyler arada kaynıyo o yüzden sinirleniyorum bidahada yazmak gelmiyo içimden. ben kızıma tek başıma bakıyorum daha öncede yazmıştım. yardım edecek kimse yok yanımda. şuana kadar hamilelik dönemimde dahil endişelerimi korkularımı azaltan bana bebek bakımında cesaret veren temmuz anneleri olmuştur. hepinize teker teker teşekkür ederim. yanımda büyük birisi olmadığı için kızımı büyütürken yanlış bir şey yapmak istemiyorum ve onun için daha başka ne yapabilirim sağlığı zeka gelişimi için nasıl davranmalıyım bunları çok önemsiyorum. çünki bebek büyütmenin sadece sağlıklı gıdalar verip pışpışlamak olmadığını düşünüyorum. birçoğunuzun yanında büyükleri olduğu için sohbet etmenin keyfini çıkarabiliyosunuz geyiik bölümünde. mesela geçtiğimiz günlerde çok faydalı bi topic buldum. bebeklerin zeka ve sosyal gelişimi için sanırım ingilterde yaşayan bir arkadaş doktorun tavsiyelerini ve her hafta bunun için neler yapıldığını yazmış. benim çok hoşuma gitti ve faydalandım ordaki bilgilerden. geyik topicinede link koydum ama muhabbet o kadar koyuyduki farkedilmedi bile. alınganlık yapmıyorum bütün temmuz annelerini teker teker çok seviyorum. ama sanırım artık paylaşımlarımız farklılaştı. bir dokun bin ah işit gibi oldu bu şimdi dimi. neyse böyle işte arkadaşım, görüşmek üzere...

ben farkettim canimm
hatta cevapta yazdim diye hatirliyorum ama o an acil bisi olup ciktiysam unutmus olabilirim yazmayi ..
bizde snaa tesekkür ederiz bidenem.
firsat buldukca gel emi . öslüyos seni.kaydirigubbakcemile5

kurabiyende pekk bi tatlii .. cevizlimi oo :))

masallah görscüm çok şeker bebişin allah nazarlardan saklasın...

kızlar çok teşekkür ederim çok özledim valla sizleri bayadır giremedim buraya bebeklerin hepsi çok tatlı olmuş maşallah ne çabuk büyüdüler valla...
tekno teyzesi resim için teşekkürler pc ye duvar kağıdı yaptım zilliyi pek tatlı oldu...

görs senin kiz da ayni senn yhaa.. babaya hic benzemioo :)))
masallah pek sekerr

kız hilmiş şımartma beni bende bazen acaba çoçuğu tek başıma yapmış olabilir miim diyom kaydirigubbakcemile3
bizim zilli bana benziyo ama baba delisi bi ba-bam diyişi var adamın yağları eriyo hee.........:eek:klava:

görsev maşallah kuzuna kaç diş var öle daha biz ikinci yeni patlattıkk..

teknom valla bizim kız 4 aylıkken 2 tane çıkardı sora her ay bi tane çıktı
haftaya 8 ayı bitck bugün alttaki 4.yü gördüm alttada üsttede 4 er tane dişimiz var. aceleci bizimki o yüzden ne iştah var ne uyku var perperişanız valla ailecek...
işallah düzelir biran önce :Saruboceq:

elosum,maeves,gors,ceylan kizlariniza masallah..

maeves cim ben o lingi kacirmisim sanirim...bir daha yollayabilir misin bu topige...

rica ederim görss sevdiğine çok memn un oldumm...bu arada evet diş çıkışları çok perilan ediyor kuzuları sn çoğunu atlatmışsın çok şşükür darısı bizimkilere olsunn..

görs kızının saç bandını dişlerini gülüşünü sevsinler, çok şeker maaş.

ben farkettim canimm
hatta cevapta yazdim diye hatirliyorum ama o an acil bisi olup ciktiysam unutmus olabilirim yazmayi ..
bizde snaa tesekkür ederiz bidenem.
firsat buldukca gel emi . öslüyos seni.kaydirigubbakcemile5

kurabiyende pekk bi tatlii .. cevizlimi oo :))

saol canımm benim eksik olmayın.

yok canım imageshack.com burdan yapılıyor orda size 600 800 seçersen büyük çıkarr...sevgiler..

ya ben beceremiyorum galiba. 800x600 seçiyorum. gözattan resmi yükleyip forum 1 i kopyalayıp yapıştırıyorum küçük çıkıyo yine. yalnış bişey yapıyorum galiba. işaretlemem gereken başka biyermi var.

uykudan kalktıktan sonra
spma0010.jpg

w240.png
keyif yaparken

X