2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

febicim kızın çok tatlı maşallah hep erkek bebişleri görüyodum.kız görünce ayrı bi sevindim.yaşasın topikte tek kız biz değilizhihoyyyt

maşallah simgeyee çok tatluuu ..üzülme canımm herşeyın bır zamanı vardır hepsini ard ardına yapar simgemızde .oturunca emeklerde yürürdee..

merve cok sekersin,o hareket cok tatli duruyor bebislerde...
simgecimde araba sefasi yapiyor,yerim seni...

febicim kızın çok tatlı maşallah hep erkek bebişleri görüyodum.kız görünce ayrı bi sevindim.yaşasın topikte tek kız biz değilizhihoyyyt

cnm sen yenisin biz tam 100 kişilik kocaman bir aileyiz aslında .. ama doğumdam sonra 30 kişi filan kaldık.. tabii ne mutlu ki yeni katılan arkadaşlarımız da oldu.. bebişlerle eskisi kadar sık buralarda olamıyoruz bu aralar tabii ( ki bu çok doğal çünkü şu an çok küçükler ve önceliğimiz onlarla ilgilenmek olmalı ) ama herkes birbirini tanıyor ve 1 - 1,5 senedir yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız o kadar çok ki hiç kimse birbirini unutmıcak ve hep sevecek ben böyle inanıyorum buna dahil olduğun için de seni de ayrıca tebrik ediyorum.. geç mi tanıştım diye sakın düşünme , bence daha çoook uzun seneler 2008 temmuz anneleri olucak okul resimlerini de paylaşıcaz bıdıkların kaydirigubbakcemile5

arzunun çirkinmi çirkin bir kızı var iştee...baksana uyyyy parmakta yermişş kuzu..

arzu elanın açık pembe kıyafeti çok hoşa benziyo boy resmini koysana cnm görelim

yerim ben sizi yaaa şekerlere bak senn ya bende asyamın resmini çekmek istiyom ama fırsatım olmuyo nese çektiğim bi kaç resim var onları ekliyim sizee elacım benim şeyer gibi maşallahh bebişlei,in isimlerini ezberleyemedimm ama askitonun ogluşuu çok şeker
kreftin yusufuuu maşallahh
bıdışımın su kurbişii
hidenin de ogluu
arzunun ela ve kaannı
ladynin kızııı
hepsi hepsii çok şeker
teknonun dogu abi ve ablasıı
çigdemmmm cadı kızı ve ogluu
rose sarışın bombiş ogluuu
arkedeşler atladıgım varsa özür dilerim hepinizi çok seviyoyum ve bebişlerinizi öpüyorum hepsi hepsi çok datluuuuuuuuuuuu
maşşallah hepsineeeee
miskokulumun da oglu
görsevvvv in kızı hepsi ama hepsi çok datluuu aklımageldikçe yazıyomm
cresss in elçiniii
erkek olanlar kusura bakmasınnn karıştırıyom kaan ege efe falan o yüzden yazamadımmm hepiğnizin bebişleri çok tatlı çok mariffetli çok şeker yerim onları bennn
ay çok yazdım biliyorum ama giremiyorum uzun zaman ne yazcagımı şaşırdımmmmm
adasu
aybera da var sanırım bebişi düşmüştü geçmiş olsun diliyorum kaçırmış olabilirim bazı şeyleri pardonn

zinedila senin ogluşunuda doktora götürcektinn kaçırdım orayyııı

Son düzenleme:
arzu bu arada ela o kadar da zayıf deil canım gayet normal görünüyo maşşallahhh onaaa çok neşeliii

çorumlucadı yı unutmadım yazıyım dedimmm aklımadasınız unutmadım özloşta var oda inşallah bebiş sahibi olcakkk
uzun kirpikli bi kızı vardı maşşallah diyim bi arkadaşın ama ismini tam çıkartamadım yazıp rezil olmıyım deim hepinzi hatırladıgımı belirtmek istedimm o yüzden yazdım delimi bu nedne yazıyo demeyunnn

heyyy babam beni gezmeye götürüyo nasıl olmuşummmm

offff başım agrıdı yaaa babamdanda fırsat bulup azcık çizgi filim izliyim şurda uzanıyımdaa
yeter ya benimde canım var asya ye uyuuu bıyakın ya ayakyayımı ujatıp tv ijlemek iştiyoyummm

anne ne var bunlarde neden herşeyi buyaya koyuyosun bende gircemmm
ohh çok konfoyluymuşşşş
ama beni gajeteye saymadın bak kıyıyım yoksaaaa

offfff yerim yhaa ne tatli seyler bunlarrrr..
varmi ulen temmuz bebisleri gibii???? :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…