2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Canım ya fotolarda yorumlarda süpper ötesi olmuş..Oğlun Allaha emanet olsun.. Tüm bebekler..
Rose iyiki varsınız canım,
Öyle bir alışmışızki, birimizin yokluğu bile telaşa sokuyor bizi...

Aşkito maşallah efeye, Tam bir tosuncuk ama çokda tatlı,
Cresin çiçeğinede maşallah, git gide daha bi güzelleşiyor bu kız...

merhaba arkadaşlar ben geldım geçen hafta cuma gününden berı yokum oğluşum hastaydı bılıyorsunuzz doktora gıttım hataneye yatırdı oğlum alerjik bronşit olmuşş (astım) bundan sonra hep dıkkat ededeğiz..azönce geldık eve anca yazabıldımm..gece gırım mesajlarınız okluyup cevap yazacam inşallah şimdi çıkmam lazımm..oğluşumda bende iyyizz allaha şükürr...merak edenler canlarım kusura bakmayın haber vermeden gıttımmm..hepinize çok teşekürler ayrıcaa

TESADÜFEN ÖĞRENDİM ve ÇOK ÜZÜLDÜM.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN.
SEN OĞLUŞUNA DİKKAT EDERSİN BİLİYORUM.
GEÇMiŞ OLSUN.
OĞLUŞUNU DA SENİ DE ÖPÜYORUM...

ay fahrosum yha mahfoldum hastanedeki resimleri görünce . üffffff
kiyamam canim yha .kimbilir sende nasil üzüldün :KK43:

Rosecim oğluşun herşeye rahmen fotolarda çok tatlı çıkmış... Fotolara bakarken hastane aletlerini görmemeye çalıştım. İçim kaldıramıyor çünkü..

kıyamam canım benim ne güzelde çıkmış oh ne güzel oturmuş benim kız tembel kesinleşti hemen öne düşüyor

rosecum cok geçmiş olsun canım,geçen haftalarda aynı şeyi bizde yaşadık cok zor gerçekten, hiçbir bebek hasta olmasın yavrularımız mahvoluyor.

geçmiş olsun arzucum neyi var kkaanınn inş iyileşir kuzun en kısa zamanda...

rosecum çok tatlı eren masallah tam kirpi wallaaa yerim ben onuuuu....

ay fahrosum yha mahfoldum hastanedeki resimleri görünce . üffffff
kiyamam canim yha .kimbilir sende nasil üzüldün :KK43:

HEMDE NASIL ÜZÜLDÜM CANIM SORMAAA İÇİM PARÇALANDII ALLAHTAN OĞLUM ÇOK DİRENÇLİ HİÇ AĞLAYIP SİZLANMADII BİDE ÖYLE OLSAYDI DAHADA KÖTÜ OLURDUM HERHALDEEE...

DUYGUŞ HAKIKATEN TAM KİİRPİ BİZİM PAŞA DOKTORLARIN DEDİĞİ KADAR VARR YADA HİLMİŞLİN DEDİĞİ GİBİ ELEKTRIK ÇARPMIŞ:))))))))

SENACE ,BILDIŞIM.ZİNEDİLA, ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIMM...

ÇİTOSUMM ÇOK SAOL CANIMMM İYİKİ SENDE VARSIN CANIMMMM

BAHAR ALTI SİZDE GEÇMİŞ OLSUN CANIM SAOLLL ,
,,
ARZUCUM ELAYI ALMAM OZAMAN BEN OĞLUMA ÇOK TEMBEL MİŞ...DÖNEMIYORDURDA ALLAH BİLİR DAHAA :emir_bebek: BU ARADA KAANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMM RABBIM TÜM BEBKLERI HASTALIKLARDAN KORUSUNNN...:nazar:.

rose resimler süperde konu içerik olarak içi gidiyor insanın değil büyükleri çocuklarımızı hiç düşürmesin yaradanımız oralaraa.tez zamanda iyileşsin kurban olduüum sarı kiprim benim ağzını yüzünü yerimm..ben çok ağlardım böle durumlarda iyiki ankarada değildin hee..gelirdim hastaneye bide beni susturmak zorunda kalırdın ben kıyamam bu meleklere yaa.hastalanmasınlar kuzularr...

evet canım çok zor oluyor gerçekten ama ne yapacaksın metanetlı olmak gerkıyor hastane yiğit eren gbi hatta daha küçük bebeklerle dolu allah kımseyi düşürmesın hastanelere çok zorrr

sagolun teyzoşları geniz eti var kaanda heralde amelayat olcak kıyamam ikinci amelayatı bebekkende fıtık amelayatı olmuştu kıyamıyomda ama mecburen artık

inşallah canım ya şimdide hasta burnu tıkalı öksürüyor gaziye gitcek pazartesi

X