2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

evime geldim ben fotograf makinasinin sarj aletini bulursam yüklerim bu gece insallah :))

cook pardon geciktiiikk
ama kendimizi istemediginiz kadar fotografla affetircez :)

elif sena yerde ben kendim yiyemezmiyim yanii cek anne cekk cekkk
pict0010gy9.jpg

ne kadaa datlu gülüyon babiskoo
pict0026ln3.jpg

Pencere kenarinda oturmaya bayiliyoruummm
pict0027cs8.jpg

Ben bundan nasil kurtulcamm
pict0043zb1.jpg

pict0048xa9.jpg

Hic giydirmesen cok mutlu olcam !
pict0082ss9.jpg

gercektenn bakkk
pict0090gq5.jpg

Bi dk anne reklamlari seyredeyim sora devam edersin
pict0103yk0.jpg

ahh gencligim ahh .. nasilda cabuk geciyor zamann..
pict0122vu4.jpg

neee ? hayatta olmaz ! vallaha inanmam !?
pict0143fr2.jpg

görüyomusunuz bizim delü gelünü, deli meli emmeee büyütmüş oğlişi kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah pek bi tatlı çıkmış :nazar:

bu kadar böceğin arasına bi çiçek lazım dimi :roflol:

spa0706hs2.jpg

w640.png

böcek dedim diyede alınmayın sakın, çok tatlı onlar, son resimler hep erkek bebek resmi olmuşta o açıdan demiştim, bi tanede kız resmi olsun diye kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
askito maşallahh efeyee efe gibimi desem sumo güreşcisimi maşallahh tosuncuğaa memişlerini yerümm..tontik sıpa nasıl bakıyo öleee:))))

dres kipriklerini yirim ben elçinin çok güzel bakmış kara üzüm yirim ben onu..maşallahh

askıto maşşallah senın bebegede maşallah subanallah Allahım yerım ben onun memısını

bütün temmuz bebişlerine 41 kere maşallah
bak bak bitiremedim kuzuların fotolarını, hepside cook şirin, Allah nazardan korusun
benim kızım daha 3 aylık, sizler gibi 7 aylık olacağımız günleri bekliyoruz sabırsızlıkla:))))

masallah yerim o efeyi o ayakları memelri ısıırm ben yaaa crestcim çok tatlı kızın masallah hepsi birbirinden tatlı yaaaa allahım korusun hepsinii..

elifcimm merak etme hemen geçiyor zamann..nasıl geçtiğini anlamıyosunn..senin kuzuyada maşallahh..

ayyy yerim ben seni tombik ayy nasıl özendim benim kızım zayıfya gücüme gitti:)))cres maşallah ne tatlı kirpikleri elçinin

tombikim benim,masallah..bizde de yok arzu cum oyle tombis bocek..cres cim masallah kizina tam bir cicek...

kiz dedigin zayif olur zaten :roflol:

cres cok tatli gülmüss elcin masallah..

merhaba arkadaşlar ben geldım geçen hafta cuma gününden berı yokum oğluşum hastaydı bılıyorsunuzz doktora gıttım hataneye yatırdı oğlum alerjik bronşit olmuşş (astım) bundan sonra hep dıkkat ededeğiz..azönce geldık eve anca yazabıldımm..gece gırım mesajlarınız okluyup cevap yazacam inşallah şimdi çıkmam lazımm..oğluşumda bende iyyizz allaha şükürr...merak edenler canlarım kusura bakmayın haber vermeden gıttımmm..hepinize çok teşekürler ayrıcaa

canım çok geçmiş olsun nickini görünce çıglık attım eren nasıl girince detaylıca yaz olurmu tatlım

rosecum çok geçmiş olsunn kuzucuğun ins yakın zamanda eski sağlığına kavuşurrr...

X