2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

rose geçmiş olsun cnm..

askito almanyanın efe paşasının memişlerini yesinler o resme özel. bayıldım :)))

cres maaş. bebişine cnm..

teşk zinediela ve arzuşum oğluşum ıyı şuabda ama hep dıkkat edıcez işte 10 gün evde tedavısı var bakalımm 10 gın sonra konrolde ne olecak..inşallah atlatır paşammmm.

bu arada tek yek yazanmıcamm emmeee bebekleriniz çok tatlı maşallahhh hepisinueeee

rose cim hosgeldin...merak ettirdin bizi anacim...siz iyi olun yeter,insallah eren pasa atlatir, Allah in izniyle....optum sizi..

teşk zinediela ve arzuşum oğluşum ıyı şuabda ama hep dıkkat edıcez işte 10 gün evde tedavısı var bakalımm 10 gın sonra konrolde ne olecak..inşallah atlatır paşammmm.

bu arada tek yek yazanmıcamm emmeee bebekleriniz çok tatlı maşallahhh hepisinueeee

sarı oğlana iyi bak anası heee

rose canım çok geçmiş olsun nasıl okadar hastalanmış paşam yerim yaa...çok merak etmiştimm..kötü bişey yoktur diyee dua ettim ama ..bunada şükür olsunn..dikkat edersin sen annesii..senide erenide öptüm kuzu..kendinize iyi bakın çok geçmiş olsunn..

rosecum tekrar geçmiş olsun...

aşkittt efe paşa tosun paşa olmuş.. memişlere de göbüşe de maşallahhhh
crescim kelebeğimiz cok tatluuuu

rose geçmiş olsun tatlım, astıma dikkat etmek gerekiyor. öp oğluşunu bizler için. onun içinde çok zor olmuştur hastanede kalmak.:KK43:(
ayrıca kızım için güzel yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. rep denedim ama hala 20 kişiyi geçmediği için veremedim :KK43:(

saolun canlarım hakıkaten çok zor hastanede yatmak evlanın hastalığını görmek daha zorr ..bebişlerimizi korusun allahım hastalıktannn

bende pek giremedim bu ara anneannem hasta hastanelerdeydik sürekli.bu arada barış ege de dün akşamdan beri pek iyi değil.ateşi vardı o düştü çok şükür ama burnu tıkalı ve biraz öksürük var.doktorunu aradım şurup verdi onu aldık bakalım hiç keyfi yok,az yemek yiyor.moralim bozuk anlayacağınız

sade bana düşkünlüğü çok artı teknocummm..bu akşam kayınvalıdeme bıraktım günüm vardı acuk araya gıttım 1-2 saat hiç durmaış babasınylka bızı görünce çıklık atmasya başladı sevınçten yavrum başka bır hy değişikliği yokk..abonmancumm sizede geçmiş oldun canımmm

Son düzenleme:
resim003hr5.jpg

resim009sb3.jpg

anne ik dakıka rahar bırak yaa uyyalımm öffffffffff
resim018zk3.jpg

anne hadı bırak fotoyuu al benıde gidelim yawwsss
resim059dj3.jpg

annem büyyümce oynatacakmış bahh ne güzel oynuyomm hehehe
resim063al0.jpg

çokk hastayım yawss gözümü açamıyorummm haaaa
resim084uy9.jpg

bababaaaaaa kurtar benı burdannnnnn
resim096fb6.jpg

anne sen giydirmessen ben kendımm giyerimmmm
resim112fo8.jpg
] [mahvettiniz benı burdaa yawwwww uyurken bile rahat yokkk
resim115ty8.jpg

Son düzenleme:
Erken kalkacaksan uyu istersen bende yatayım biraz 1 haftadır hastanelerde evde yorgunluk uykusuzluk çok zor oldu.birde iş var tabii.2 gün gitmedim gerçi ama genede çok yorgunum hepinizi ve kuzuları öpüyorum .
Iyi geceler tatlı rüyalar.

X