2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sagolun kıslar
rose eren ne güzel oturmuş ölee maşallah
bosnike maşallah canım ne güzel dikiliyor benim kız tembel anlaşıldı:)))

tekno cum sagol yeni gordum,hosbulduk...
hanunum hosgeldin...teknocum anlatir sana hemen...

rose bosnike ne tatlı olmuşlar oğullarınız yaw .. ne kadar büyümüşler .. bosnike seninki zayıflamış biraz sanki ama boylanmış.. :nazar::nazar:

...................................

ben de koyim bir iki resim bari..

Son düzenleme:
................................................

Son düzenleme:
kız cadı febi bu zamana kadar niye göstermedin boncuk gözlüyü maşallah gözlerine bayıldım

kız cadı febi bu zamana kadar niye göstermedin boncuk gözlüyü maşallah gözlerine bayıldım

ne bilim yaa nazar olur filan diye gözleri çok dikkat çekiyo çünkü .. temmuz annelerine özel teyzoşları bu resimlerimiz silicem sonra ..

kreeft saol cnm .. senin oğluşun da az dil kaydirigubbakcemile

arzucum tekrar gecmis olsun..

rosecum paşalar gibi oğlumuz maşallah..
bosnike kız havanı atıyosun bizim tembeller zor zar dönerken seninki ayakta valla brawooo ve maşallahhh

hanucum hoşgeldin sefalar getirdin sende aramıza..

febicim meleğin yakıyoooo maşallaahh

ben geldim nasılsınız bayanlar.

Hidencim yanlış anlama kendi tutunup kalkmıyor ben koltuğa ayakta bırakıyorum öyle duruyor.bu arada benimkide diş tempeli hala dişi çıkmadı ses var görüntü yok ne yazıkki.

masallah febcim göremedim ama güzel çıkmıştır kesin merve hanım

çok teşekkürler teyselerii ellerınizden öper paşamm..

Bosnıke bukadar özletme canım kendınıde oğluşunuda maşallah büyümüş paşaaa..
Merve hanım çok şekersınızz sizede maşallahhhhh...
Arzucum kaana üzüldüm ama allahım inşallah hayırlısını versınn ..tez zamanda atlatsın inşallah küçük adamımızzz

uzun zamandır giremiyodum kızımı büyüttüm ve işbaşı yaptım bir süredir sizleri takip ediyorum hamilelik günlerinden günler nasılda çabuk geçiyor hepimizin bebekleri kocaman olmuş 7 aylık bir evde istirahat döneminden yeni işbaşı yaptım artık aranızdayım hepinize sevgiler bande kızımın resimleri eklemek istedim

X