2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ççiğdem sen nerdesin bacımm:))))))))))))))

Burdayım hayatım... Sormuşsunya 3. düşünüyormusun diye...
Evet düşünüyorum ama 2 sene sonra inşallah....
Tek çocuk olarak büyüdüğüm için kalabalık bir aile hayalimi gerçekleştirmek istiyorum...
Tek çocuk yeter diye düşünen arkadaşlarada, bu kararlarını bi kere daha düşünsünler çocuk için çok dezevantaj oluyor......Bir kardeş şart olmalı..
Sizi ve bebekleriniz öpüyorum..

maşallah maşallah anacım ben ikinciyide düşünmüyordum kaza kurşunu oldu:)))

çiğdem,görs, zinedila,tekno,hilmiş saolun kızlaarrr... merveyle hepinizi öptük teyzoşları a.s.

NEHİRİM CANIM KIZIM ARTIK BABA DİYOR KIZLARR. DÜNDEN BERİ AĞZININ İÇİNDE YERİM BEN ONU YA BABASI COK SEVİNDİİ SÜPER BİŞEYY :teytey::nazar:

geçen hafta eşim kapıdan içeri girdi kızım o anda pat diye baba deyiverdi şok olduk ama bir kez söleyince tam emin de olamadık.. gerisi gelirmi diye bekledim ertesi gün bir iki kez daha söledi babası yoktu tabii..3. gün uyandığında baba baba diye sölüyodu kameraya çekip babasına mail attım tam bir süpriz olmuş ağlattınız beni dedi şimdi hep sölüyo :lepi:

febi maşllah kuzunaa.valla baba ağlamakta haklı ben bilee gözlerim sulandıı:)))bebekleri çok seviyorum hemde kıyamıyorumm..o yüzden onlara karşı hasssasım sanırımm...allah devamını getirsin canım..

çiğdem 3 leyecekmisin derken sevindiğimden dedim canım..ben 4 bile düşüne bilirsim ama kısmet olmadı..canımız saolsunn...

baharatlı senace tekrar maallah kuzularaa.

senace canım tabiki öle öle öğreneceklerr..yerim kuzuyu maşallahh...

img1175ma4.th.jpg]
img1175ma4.th.jpg
[/IMG]

febicim geçekten cok güzel bir duygu gerçekten.bende video çektim akşama dinleticem babamıza :roflol:

KIZLAR BEN VİDEO EKLEMEYİ BİLMİYORUM.
BURAYA DA EKLEMEK İSTERDİM AMA :KK43:
EŞİMİN ADI SEDAT KIZIM BAADAT DİYOR.
BİZ BABASI GELMİŞ, SEDAT GELMİŞ DİYORUZ.
ŞİMDİ BABAYI GÖRÜNCE BAAADATTT DİYE BAĞIRIYOR.
BİRDE 2 DİŞİ ÖYLE SEVİMLİ OLUYORKİ.
VE SEÇEMEDİĞİMİZ BİRÇOK KELİME :)
ÇOK KOMİK DİNLESENİZ, BİZİMLE RESMEN SOHBET EDİYOR.
YANİ DİNLE DiNLE GÜL.

BAZENDE ÇENEYİ AÇIP AÇIP KAPIYOR AMA SES YOK :)

HEPSi ÇOK TATLI ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ.

benim oğlumda şimdiden anne diyor tamam mı ay kıskandım oglum büyüseydiyde bi konuşsaydı slm kızlar teknolog abla bebekler cok tatlı gercekten ben herife 3 cocuk diyorum o 2 diyor bende seni kandırır tuşa getiririm 3de yaparım diyorum sen bana dayanamazsın diyorumsırnaşık şey:CüvCüv:

KIZLAR BEN VİDEO EKLEMEYİ BİLMİYORUM.
BURAYA DA EKLEMEK İSTERDİM AMA :KK43:
EŞİMİN ADI SEDAT KIZIM BAADAT DİYOR.
BİZ BABASI GELMİŞ, SEDAT GELMİŞ DİYORUZ.
ŞİMDİ BABAYI GÖRÜNCE BAAADATTT DİYE BAĞIRIYOR.
BİRDE 2 DİŞİ ÖYLE SEVİMLİ OLUYORKİ.
VE SEÇEMEDİĞİMİZ BİRÇOK KELİME :)
ÇOK KOMİK DİNLESENİZ, BİZİMLE RESMEN SOHBET EDİYOR.
YANİ DİNLE DiNLE GÜL.

BAZENDE ÇENEYİ AÇIP AÇIP KAPIYOR AMA SES YOK :)

HEPSi ÇOK TATLI ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ.

senacecim senin kızda dilli olcek bu kızlarda var bişey özellikle babalarına karşı .hepsi cok tatlılar gerçekten, ve büyüdükçe harketlendikçe daha tatlı oluyorlar, şimdi herşeyden anlar oldular.hihoyyyt

febi maşllah kuzunaa.valla baba ağlamakta haklı ben bilee gözlerim sulandıı:)))bebekleri çok seviyorum hemde kıyamıyorumm..o yüzden onlara karşı hasssasım sanırımm...allah devamını getirsin canım..

çiğdem 3 leyecekmisin derken sevindiğimden dedim canım..ben 4 bile düşüne bilirsim ama kısmet olmadı..canımız saolsunn...

baharatlı senace tekrar maallah kuzularaa.

senace canım tabiki öle öle öğreneceklerr..yerim kuzuyu maşallahh...

cnm yaa ne kadar da duygusalsın.. gerçi çocuklar söz konusu olunca hepimiz aynıyız .. bak yine filistinli bebeler geldi böyle söyleyince aklıma .....senağlama :Saruboceq:

senanceim maşsallah kuzuna bizdede o kaşıktan var ama ağzına büyük geliyor die kullanmıyorum silikon kaşık aldım ağzını açmadımı sokuyorum bazen yumuşak olduğu için korkmuyorumm çok tatlı kuzun masallah cnmmm

senanceim maşsallah kuzuna bizdede o kaşıktan var ama ağzına büyük geliyor die kullanmıyorum silikon kaşık aldım ağzını açmadımı sokuyorum bazen yumuşak olduğu için korkmuyorumm çok tatlı kuzun masallah cnmmm

CANIM SİLİKON KAŞIK BiZDE DE VAR AMA, İNAN ELLE KAVRAMASI AÇISINDAN BUNU ÇOK SEVDİ.
VER ELİNE OYNASIN NE OLACAK.
BAĞLA MAMA ÖNLÜĞÜNÜ KOY ÖNÜNE BİR TABAK YOĞURT :) VALLA ÖNCELERİ BOŞ BOŞ VURUYORDA, ŞİMDİ BAYA BAYA AĞZINA GÖTÜRÜYOR
sırnaşık şey

doğrudur cnm vereyim bakalım napcakk:)9

egeee65aylk006ng1.th.jpg

keyfimize bakın ayağıda koymuş oraya

zindela oğlun git gide daha bi yakışıklı oluor...
Pekde baygın baygın bakıyor, doğuştan çapkın dedikleri bu olsa gerek...

X