2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

tulzap maşallahh kuzuna çok şeker bu arada ilk eklediğinde kız sanıp talip olmuştuk hatırlıyormusun bilmemm..sanırımmm mevlüt kıyafetleriydii:)))) okadar güzelki kız sandık canımm...ozamann...bin kere maşallah kuzuya...

Son düzenleme:
arzu eloş süper olmuşş büyükte değil biraz üst kollar uzun gelmiş okadarr..yaaa kızlara okadar çok güzel şey varki benim kızın zamnında yokmuydu benmi bilememişimm valla şimdi kızların kıyafetleri varrr erkelerin çok azzçeşittt....

görs kuzuna maşallahh..senin kız iri duruyor canım ne kadar boyu kilosu maşşallah kuzunaa....
birde şu profikde eşinle olan resimde hep real de çekilmiş gibi his uyanıyor bende nedense nerde çakildiniz??

görs sende kilo nerde kuzumyaa..ben bişey göremedim şortla filan maşallah sana..ooo ben 70 olsamm üffya süper olur valla..manken olmayacaksanki mankenker çok zayıf hiç sevmem sen onlara ulaşmışsın canım..avatar resminden çok çok daha güzelsin maşallahh...

Amannnnnnnnnnnnnnnnnnn yavrularima bak amannnnnnnnnn annesinin yavrularin yesinler emi, kizlar ne tatli bunlar ya masallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah sizlere bagislasin ah kuzularim benim sunlarin pozlara bak hele Masallah rabbimmmmm sen bagislaaaaaaaaaaa

Bilmem bana benzetiyorlar ama dur yeni birkaç resmini daha atayım birşey soracağım resmi nasıl büyük olarak atacağım buraya ufacık çıkıyor

canım en son çıkan ekranda yüklediğin resme tekrar basıyorsun bir ekran daha çıkıyor oradaki ikinci sırada olann forum kısmını copyalayacaksın..

bu arada unutmadan..oğluşun sana benziyor maşallahh..ben resimleri kaçırıyorsum az kalsınn yorum okumasaydımm..maşallah bebeğine canımm...

teknocum canım valla şımarttın beni arkadaşım çok teşekkür ederim çoğunlukla siyah giyerek kamufle ediyorum göbüşü filan 9 kilo kaldı. benim herüfte zayılık takıntısı var klava:anacım onun sülale 100 kilonun üstünde de.delikafadulden
buarada o resim real değildi ona benzer bir alışveriş merkezi ümitköyde arkadyum sen bi gel gideriz canım benim zilli kızım 6 aylıkken 8200 grdı boyda 68 ama sağlık ocağında ölçtürdük boyu yanlış ölçtüler galiba çünkü bi önceki ay 67.5 CADIARZU

arkadaşlar bu profile resim nasıl konuluyor bilgisi olan var mı ben yapamadım bir bilen bana anlatabilir mi ya da yapa bilir mi:uhm:

Eklentiler

• $Sevnur-0045.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 22
sagolun canım teknocum çok büyük degil sadece üst tarafı biraz büyük altı tam oturuyor:)))
görs maşallah bayıldım ne tatlı öyle maşallah seninde maşallahın var canım:)))

bütün bebişler çok tatlı...
akitocum efe çookkk büyümüş walla..koca adam sankiiiii :)))

maşşşaallahhh

sabah sporu :)))

almanya dönüşü bitik ege :))

arkadaşım ardayla pazar kahvaltısında

yeni mama sandalyemle maceralar serisi 1 :roflol:

istemiyoruuuummm indirin beni burdaaaannnn

hah şöyle yavaş yavaş alışcaz

toplarım da yeni kimseye vermemmmmm kaydirigubbakcemile2

hadi anne ara verme açım açççç senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…