2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

oh bee olmuş kızlar bu da benim meleğimin son hallerinden öğrendim sonunda artık zırt pırt koyarım resim yaşasııınnn...

görs maşallah kuzuna canımm..dişlerde çıkmışmı ne?? benmi yanlış görüyorumm..ne güzel gülmüş pamuk şekerii

Son düzenleme:
görs bacumçok tatlu çıkmış meleğim yenım ben onun incilerini maşallahhh..doğukanımda çok yakuşuklu yawssss maşallahhhh

dogukan cok guzel cikmis..pilot sapkasini da yesinler.yusufunda var ondan ama kuculdu artik...
cok yakisiyor,kucuk pilotlar...

kızlar teşekkür ederim hepimizin bebeklerine 41 kere maşallah yeni resimlerde koyarım artık öğrendim ya...bizim 6.dişimiz yolda ece naz aceleci biraz...

abonman uzun zamandır resim koymmaıştın tosuncuğunla maşallah kuzuyada annesinedee.. seninkide babaya benziyor sanırımm..

Bilmem bana benzetiyorlar ama dur yeni birkaç resmini daha atayım birşey soracağım resmi nasıl büyük olarak atacağım buraya ufacık çıkıyor

Abonman Maşallah bebeğine, çok şeker canım, çok datlu....
Allaha sağlık versin, yavrunuzu size bağışlasın...

çok teşekkür ederim canım aminnn
onlara birşey olmasın sağlıklı olsunlar kuzularımız

kizlar oglum 6 aylik oldu sizler dogdugu gunden beri resimlerinizi paylasiyorsunuz bende toplu halde ekliyeyim dedim iste benim kucuk kuzucumm
buda ebemiz oglumu tartiyor
bu bebisim ilk dkklari

baskada ekliyecektim ama site yavas yuklenmiyor
fotoraf makinesini tarihi yanlis kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…