2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

img5134hj5.jpg

w800.png

duygucum pamuğumun resimleri süperr......mama sandalyesi çok güzel bir ara fiatlarıda yazıverr..oğluşu çok yormuşsun okadar gezmeye iyi ağlamadan durmuşş...sende bütün kurtlarını dökmüşsündür artık....banyo resmine bende bayıldım...ve şu aletten burda bende aradım bulamadım daha ve hala aramaktayımm..bulcamm inşallahh....döndüğünüze sevindim gezme kuşları..öptüm sizi...

ege beye maşallah annesi su kuşu seninki galiba kuvetteki oturduğu sandalye çok kullanışlıya benziyo ya adı ne ki acep? teknocum bulursan söle de bende gidip aliimmm.

ege beye maşallah annesi su kuşu seninki galiba kuvetteki oturduğu sandalye çok kullanışlıya benziyo ya adı ne ki acep? teknocum bulursan söle de bende gidip aliimmm.
.

tamam canım bulur bulmaz senide haberdar edeceğim...bunun bir değişiğini doğum yapmadan önce çepada büyük bir oyuncakcı var 2. katta orda görmüştümm...neye yaradığınıda anlayamamıştım..sonra yine kk da öğrendim..doğumdan sonr abaktım ama bulamadım.tekrar bakacağım artık tutmak zor oluyor yıkarken dombili oldular birde çok hareketlendi elimden kayıyor resmen...

arzucum maşallah yaa ne tatlı çıkmış eloş yerım ben bunuuuu canımbenımm kız zayıf deyıp durma kıza maşallahı varr,,

gös canım hakıkaten kılo mılo deme bıdaha duymim bide 9 kılo fazlalık var diyor yaww..çok tatlı kızın maşallahhh...
kuzum maşallah bebişine çok tatlukkkk
duyguşş yeırm ben pu sarı pamuğuuu haaa..allahım çok atlıı yaws pozlara bahhh..bizim paşa gibi buda sabah sporunda bacak gösterisi yapıyorr senın pamuk bacaklarını yerım yawsssss

ay bu kuzuların hepsi birbirinden güzel yemek geldi içimden :))
teknolog sağol canım .

al bendende okadar görscüm allah boy vemış ama ben hala balık etli duruyom valla :)))))))))

abonman ve arzucum resimler cok tatlı
daha doorusu bebişler

bu arada o banyo da kullandığımız şeyin adı burda badring ama orda nasıl geçer bilmiyorum
çok kullanışlı birşey
artık bizimle yıkanıyor ege
bazen ona küveti dolduruyoruz keyif yapıyor :))

rose cum hiç sorma nedense hep sağ bacak şov yapıyor bizim oğlan
ben kapıyorum o açıyor
teknocum mama sandalyemiz fisher price 110 euroya aldık şekerim
ama ful fonksiyon ne ararsan var
:)))

abonman diger tarafta yazmıştım ama görünce dayanamadım ne tatlı öyle kömür gözlüm

hepsi birbirinden güzeller yarabbimm .. onlari veren rabbime binlerce kez sükürler olsun :nazar:

canım benim çok sağol bende diğer tarafa yazdım ela süper tatlı canım bu temmuz bebekleri bal gibi zaten

X