2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

banada link attı demekki bütün temmuz annelerine haber vermişdelikafaduldenvay cadı vay bende bana özel sandım:roflol:

kadın bana yorum yapın diye zorluyo görüyomusun :roflol: kız kucagımda yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazamıyorum bi uyusa off delikafadulden

yaws nedim size yorum yazin mi diye yoladim be ayip ettiniz simdik he bana ula ((
sonra hni merve diye soruyorsunuz ahan da koydum iste hihhhhhh:mymeka::1closedeyes::dilcikar::dilcikar:

yaws nedim size yorum yazin mi diye yoladim be ayip ettiniz simdik he bana ula ((
sonra hni merve diye soruyorsunuz ahan da koydum iste hihhhhhh:mymeka::1closedeyes::dilcikar::dilcikar:

ayyyyyyy kıyamam alınmış şaka cadı şakalülülülülülü

bacım şaka yaptık ne alınıyon kıııı kaydirigubbakcemile3

bu arada kardeşler birbirlerine cok benziyor yawsss:1shok:

çorumlu, uzamaya başlamış kızının saçları.. maşallah bebişlerine :)

kız merve saçlarına ne olmus senın kız cadı nasıl kıydın saçlarına

aşk olsun benim kızıma yokmu bişey(

elamizz bitanee zaten canim benimm..

perim büyütmüssün kizini masallah yhaa nekadar kücüktüü

sen tekrarmi kestin saclarini uzamamiss hicc
dogukaninki ne cabuk uzadi masallah

Son düzenleme:
hay masallah yavrularima hehehe
evet kizlar saclari uzadi anasi kurban olsun, masallah bana mi dedin hilmis sekerm kesmedim i daha yaws nasil uzamadi pek de guzel uzamis masallah ehehehe :)

kız maşallah bunlar hep böle bacakları ortadan ayırı veriyolar çoraplarda çıkıyooo
yaramazlarr yaaa
kızlar geyikte neden kimsecik yookkk

askito bu arada oglunun tulumu çok güzel vinidi pooolu olannn

arzuu bu çocuklar kime benziyooooo çok tatlılar maşşallah elada büyüsün yakçak ortalıgııı heee

sagol ceylancım bize benziyorlar canım:)))))
aşkito ne güzel çıkmışsınız öyleee

amilie,hidenisko ,rkrefçimm,hilmişim oğluşum için yazdıklarınıza teşekkürler ediyorummm canlarım benımm...bayadır gelmemişim ben buraya kusura bakmayınn..
yaws çorumlu bak dedıydı dersin bu kız sneı büyyünce döver kıı ne hale getirdinn böyleee insan acuk uzun kestirir oğlan cucuğu gibi yavrumm ama maşallah böylede çok datluuu....

hilmişim sizde oğluşunla çok tatlı çıkmışsınızzz..kız bir foto çekecek diye çocuk ağlatırlımı heçççç ah yavrumkıyamam alsana kucağına çocucğuuu..bidaha görmimm döverim haaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…