2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Aman aman Eren pasa hazretleri de artist olmus masallah kiz o sarisin ne ole benim oglan da sarisin, emme seninki daha sarisin kiz yerim onu he masallah

cnm benim oğlan beyazcık ya ne yapsan hemen kızarıyor..
ama anasıda bol bol öpüyor tabiiii...

bu arada eren tam artist olmuş walla
maşallllaaaaaaahhhhhhhhhh

allahimmmmmm yerim ben sizii
egem playboy dergisine poz vermi$$$$$$
erenimm artist oluvermi$$
asyacigimida yeni gördüm .. allah anasina babasina bagislasin .. öptüm kocaman

teknocuk :eek:klava:
annadin sen a.s

he ne havasiysa muhahaha :)) begenmedin herhal ule tutuyo kendini oyle sonra pat diye dusuyor, daha yurumuo korkma :roflol:

ohh maşallah.sen büyütmüşsün bebeişi.darısı başıma inş.yerim ben onu ya.allah nazarlardan korusun inş:)

maşallah cadıcım kızın saclarıda gitmiş ne oldu kız kızın saclarına :KK43:

diger arkadaşşlarımızın bebişlerininde maşallahları var tek tek isim yazamadım kızlar kusura bakmayın ne olur kızdan bugün siteye pek fırsatım olmuyor :KK43:

çorumlu maşallah canım çok tatlı.ayaktada duruyoruz artık.abiside kitaptan gösteriyo bişeyler ne güzel...ev çok mu sıcak kız,çorapları falan çıkartmışsın kızın...

havanı yirim merve boncuğuu...ayaktadamı duruyonsen bakemm....artık yazada koşarsın sen..annenin arabasının arkasından:))

maşallah cadıcım kızın saclarıda gitmiş ne oldu kız kızın saclarına :KK43:

diger arkadaşşlarımızın bebişlerininde maşallahları var tek tek isim yazamadım kızlar kusura bakmayın ne olur kızdan bugün siteye pek fırsatım olmuyor :KK43:

baktık şekerim sen zaten işine geleni yazıyon işine gelmeyeni yazmıyon inönü taktigi:jeyyar::roflol::roflol:

baktık şekerim sen zaten işine geleni yazıyon işine gelmeyeni yazmıyon inönü taktigi:jeyyar::roflol::roflol:

görmedim bacım yalanım varsa corumluya sor o bana link attıda girdim gördüm kız kucagımda sinir tepemde durmuyor cıldırıcam valla yaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

görmedim bacım yalanım varsa corumluya sor o bana link attıda girdim gördüm kız kucagımda sinir tepemde durmuyor cıldırıcam valla yaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

banada link attı demekki bütün temmuz annelerine haber vermişdelikafaduldenvay cadı vay bende bana özel sandım:roflol:

X