2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Şimdi ham yapıcam ben onu ya çok tatlı maşallah canım.bu arada sende çok güzelsin yakıyorsun ortalığı.Kaşlarında çok güzel anacım bayılırım ben kalkık kaşlara.

teknim gecmis olsun koca oglana. en kisa zamanda sagligina kavusur insallah.
bu arada senin saclar yakiyo ortaligi. boyattin heralde .. önlerde kizil balyaj var sanki :S

yeni arkadas hosgeldin .. nickine bakmayi unuttum .. bi sayfa geri dönsem on saat yüklicek benim külüstür pc. :)

tesekkür butonlari cikiomu sizde ??

off geçmiş olsun ablacım :KK43:
bebekler hasta olmasın ya çok kötüü :KK43:
ben çok üzülüyorum..benm de küçük kuzenim 8 aylık oda hasta boğazı tıkanık çocuk zor nefes alıyo canım ya :KK43:
Allah korusunn onları ya :KK43: her ne kadar hassas davransanda gelio işte gelen :KK43:

kizz sen bebekleri cok seviosun heralde .. bekar insanlari bu topikte yakalamak zor biraz.
allah sanda verir insallah böle tosun gibi bir evlat.
evlenince yani :):1hug:

askito h.g. canım, dediğin gibi banlayanlar utansın
teknolog canım geçmiş olsun, bu kezde batuhan hastalanmış senağlama okuldan kapıyorlar şekerim, herkes hasta, birbirlerine bulaşıyo. umarım ateşi düşmüştür. ateşten geçen hafta 2 gece sabahladığım için dilim yanmış durumda :1no2:
yeni gelenlerde hoşgelmişler, hep gelin şekerler a.s.

yok canımya ne boyatmayalı ı 4 ay oldu daha bekliyom boyatacam diyee..hala boyatacağım alın kısmında siz görmüyosunuz ama saçlar çok döküldü beyazlar duruyorr iğrenç bir görüntü varr...çok açık kızıl olcak inşallahh...doğukanda mızmız anacım inşallah geçerde rahatlar çocuk...hafif de olsa hastalık huysuzlaştı..

geçmiş olsun teknocum batuhanada...yavrum benım gene yakmışsın ortalığı doğucummm..kızım olsun seni alacam kızıma tammammıı....
desertique hoşgeldın canım...oğluşunun bilgilerini alalım çok tatlı maşallahhhh
bu arada teşekkürleri silmişler nıye kıne yaaa..iyice abartılar herkese cvp yazmak zorunda kalıcaz gerçi sorun değil ama katıldıklarımıza teşkkür ederdik böyle olunca on akatıldığımızı belırtemeyeceğiz...nese gene ettilerr...siz anladınır onu arkdşlar...

anladık canım benim ben...onun yerine terazi gibi şekil varya onu kullanacakmışız...doğu iyi gibi ama mızmız uyuyor dün sabahladık resmen..balgam uyutmadı kusacak gibiydi hep bende ayağaımda salladım uyuyunca yerine koyayım dedim uyandı ondan sonra yatakta o ayağımde ben uzanmış uyuyakaldık..tabanlarım çökmüştü sabah nerdeysee:)) Batuhan beyde ağrı kesiciyle iiyi antibiyotik yazdı onda dr...bakalım pazartesiye kadar iyi olsa bari okul var sınav haftası.

geçmiş olsun canım.hakikaten saçların koyu duruyor daha açıktı rengi sanki neyse kısss nasıl ugraşıyorsun maşallah saçlarınla ben topuz yapıyom geziyom öyle akşama kadar bide benim saç uzun allahlık

vallaha bende hep saçlarımı toplamak zorunda klaıyorum hatta yatarken bıle çok rahatsız edıyorlar benı ama kestırmekte ıstmeıyorumm..röfle yaptıracam bı fırsatını bulabılsem ama nerdeee anacum nerdee ölecez bakımsızlıktannn

kızlar ortam karanlıktaonda koyu çıkmış zaten koyu çok açık değil saçlar ama resimdede iyice koyu çıkmışş.bendede beyazlar var anacımm..valla boyatacamda ne zman allah bilirr..kendim boyuyorum normalde ama açtırmam gerk..onuda yaparım ama okadar süre doğu bey zor durur ondan biriyle gideceğizz kuaföre ayarlayabilirsek..
saçları sadece banyodan sonra kurutuyom...birde bir iki şekil veriyom okadar ...uğraşmıyom len hergün banyodan banyoya:KK43:

ee uğraş bide istersen kokoş karı bak gene geyık muhabbetıne çevırdık burayı yürüyün lem geyik topiicine ne arıyoz buraaa

hilmis hosgeldin..
arzucum sen'n ogluslara nazar degmis gecmis olsun cok yeni gordum

masallah iyice buyuyor artik bebisler

Günaydın kıslarrr nasılsınız bakalmım pazar günü ...hepiniz uyuyorsunuz sanırımmm

kizz sen bebekleri cok seviosun heralde .. bekar insanlari bu topikte yakalamak zor biraz.
allah sanda verir insallah böle tosun gibi bir evlat.
evlenince yani :):1hug:

yeni bebekleri seviom sadece :KK70: böle biraz yaramaz olunca sevmiyorum :KK70:
Aminnn aplacımm inş.. Eymen paşam gibi bideneee =) ohh çok tatlıı :)

Günaydınnn Herkese bu arada :) :içelim:

askito cum hosgeldin...yeni arkadasda send ecanim....
teknocum gecmis olsun canim ya,yeni baktim...

X