2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çok güldüm hee..napmışsın duygu kuşumu kaykıla kaykıla kaymışş yavru....benimki hiç ölee yüz üstü uymuyor ya.ne güzel uyumuş maşallahh..yirin..bal kaymağa gerek yok pek tatlı bunu böle yiyebilirimm...

bizimkide yüzüstü degil ama yüzüstü diyebilecek kadar yan..
illa yüzünü yastıga gömecek
anası kılıklı :))))

şimdi arabasında da olsa ana kucagında da ter tepelek döndürüveriyo kendini emniyet kemeri baglamazsak..
cok hareketlendi masallahh

ay bunlar çok tatlı yaww eloşum efem egem yerım siziz ben valla ekrandan mıncıklayasum geliyor sizii..kızlar hakıkaten çok tatlılar raabım sizlere bağışlasın yavrularınızı....

Allah'im tosunlara bak pasalara bak masallah ne guzel suratlari ne guzel degisiyor, ne yakisikli olmus anneleri bunlar ya yeminle yerim onlari ha, hele su elos of of ogluma mi alsam netsem, emme anasi cok baslik isterse be :roflol:

kız sen nerdesin çorumlu cadı bakim cadı valla cadı...nerdesin sen yaww..merak ettik..araba aldın turluyonmu napıyon..

vaşşa turluyormu ne edıyor bılmeyom kız benzin mazot parası yetmez ula okadar gezmee..merveyıde alıştıracan gezmeye eve sokamaycan sonra...

oyyy ne güzel emiyor emzigi ben alıştıramadım valla.benim kızın yanakları tombiş ya kendi degil:))

abim görmeden acık biniyim
0064fl3.jpg

w640.png

0032zk3.jpg

w640.png

dilini yerim senin eloşş..gözleri ışıl ışıl kızım benim..bin binn senin çektiğin yeter şu abiden ısırır vurur..sen gizliden bin onun bisikletinee.:))

slm kızlarrrgörüşmeyeli çok oldu özledim sizi ama şu asya yaramazından fırsat bulamıyorum kii
sanırım diş gelcekkk
taşıncaktım kızlar annemin yanına ama evi 1gün önce tutmuşlarr:::::::KK43:((((((((
çok üzüldükk ev sahibimizde coştuuu 125ytl zam yaptıı
annem hastaydıı
bu arada asyanın hoppala sı geldi çok mutluyuzzzz
görmeniz lazım ya inanamadım zıp zıp zıplıyo kanguru gibbiii
çok mutluuu,
yeni ruhh yogurt makinemde geldi asya yedi sabahyaptıgım yogurtdu ama öle kalıp gibi olmadı heralde yogurdunu az koyup karıştırmadımmm
ama yedii
eee sizler nasılsınız kızlarr
benim bu gün çok işim var
1haftadır evde yoktummm temizlik ütü çamaşır
dagınıklık alabildiğinee
şlöle 5dkk size bi selam verem dedimmm

bu gün iinşallah bend easyanıon resmini eklicemmm
işim bitse bariiidee
hiç sanmıyorummm küçük evde yaşamaktansa büyük evde dayak yemeyi tercih ediyorummmm artık ilk zamanlar güzeldide
çocuktu oyuncaktı taştı artıkkk
çok şey kaçırmışım valla geriye döndümde hepinizin bebişleri çok tatlın
teknolog oglun aynı sana benziyo kaş gözzz
arzu elanın kişde maşşallah çok tatlı

bu arada benimki emekleme çalışmalarına başladııı:nazar: emekleyemiyoda daha tam sürünerek baya gidiyoo inşalklah tez zamanda onuda yapar ama gidiyoo yine darısı başınıza inşallah çok yaramaz ama yaahihoyyyt
hihoyyythihoyyyt bi zıplıyoki sormayınnnn

hoşgeldin ceylasya
hoppalada resmini çekip koysana canım. bi bakalım.

ok canım bu gün halletçem şu resim koyma işinide teknolog söylemişti bi denicem bakalımmm

ceylasya hoşgeldin anacımm..kızuna maşallah anneciğine geçmiş olsunn..ev işine üzüldüm ama hayırlısı olsunn canımm...

ceylasya hoşgeldin anacımm..kızuna maşallah anneciğine geçmiş olsunn..ev işine üzüldüm ama hayırlısı olsunn canımm...

valla canım sorma bizde eşimle çok heveslenmişltik çünkü rahat etçektikk
ben kendi evimden de sogudum çünkü etrafa baktıgımda tek gördüğüm şey işşş
bizim balkonumuzda yok amerikan oldugu için çamaşırlar kışın zor oluyo içerdee
sizde ne var ne yokkk

X