2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

maşallah elçinle doğukana çok tatlılar yerimm sizii...canım dıkkat et doğu olumuza hast aolmasın yavrumm.inşallah yakalamadn geçerrr hastalık..zor oluyor

valla buharlı banyo yaptırdım pek rahatladı şimdi ışıl mışıl uyuyorr..bakalım sabah nasıl kalkacak..zaten genel kontrol için gidecektik doktora birde grip için ne diyecek ..

w749.png

Son düzenleme:
Kızlar meraba;
Bende takip ediyorum sizleri... Bebekleriniz çok şekerler..
Koca bir MAŞALLAH benden onlara vede dünya güzeli annelerine...
Tekno cum bende senin gibi 3, çocuğu düşünüyorum ama biraz da başa çıkabilirmiyim korkusu var tabii..
Bu konuda fikirlerine ve önerilerine ihtiyacım var....

kaç yaşında sın canımm..bilmediğim iççinn ölesine yazıyorum şimdilik..ilk bebekle ikinci arasında çok ara verme diğerinide ikisi biraz büyüyünce yap...çünkü onlarda sana yardımcı oluyor hemde kendi işlerini bir miktar kendileri yapabiliyorlar böylelikle çok yıpranmıyorsunn..ama yine yoruluyorsun tabi..ben 23 24 de kızımı 25 inde oğluşumu 35 de uğur böceğimi doğurdumm..allah uzun ömür sağlıklı ömür versin hepsinee..

Canım haklısın galiba...Çevremdekilerde senin gibi düşünüyor 30 dan sonra doğum yapmanın ayrı bir anlamı olduğunu söylüyorlar... ama ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için kalabalık bir aile olmak istiyorum ve bu konuda biraz aceleciyim sanırım...
Kızım 6,5 oğlum 4 yaşında ben ise 26 yı yeni bitirdim....
Önerilerin için çok saol canım Allah çocukların auzun ömürler versin..

30 unu bekle canım çocuklar büyüsün süper olur herşey hepsi birden küçük sende onlarda yıpranır ve görki annelik nasıl bişey ozman anlayacaksın ..bunlarda olan herşey onutuluyor ama sonradan gelen çok farklı....hakkında hayırlısı sevgiler..

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmm

banlayanlar utansin :p

kiz ne güzel olmus teknicim .. üseniyorum artik photoshopa ben :uhm:

senace seninkide muhtesemdi canim bu topictemiydi bilmiorum görmüstümde yazamamistim :KK70:

cigdemcim bencede bekle canim .. teknicim hakli

Aplacım Çok tatlıı gözüküyosunuzzz :)
Muhteşem ya :)
Allah nazarlardan korusunn

tekno yaa yicem ben bu doğukana maşallah yaa karamel oğluşum benımmmm.....allah sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah dilerım bu sabah akşamkinden ıyıdır ..erenınde burnu tıkanıyor hırıldıyor yazvrum başka bır derdımız yok ama bende korkmaya başladım inşallah ilerlemezzz..çiğdemcim bencede acık bekle canım evdekiler büyüsün sende yanı bebeişini daha kolay büyütürsünn mucksssss

tekno yaa yicem ben bu doğukana maşallah yaa karamel oğluşum benımmmm.....allah sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah dilerım bu sabah akşamkinden ıyıdır ..erenınde burnu tıkanıyor hırıldıyor yazvrum başka bır derdımız yok ama bende korkmaya başladım inşallah ilerlemezzz..çiğdemcim bencede acık bekle canım evdekiler büyüsün sende yanı bebeişini daha kolay büyütürsünn mucksssss

off geçmiş olsun ablacım :KK43:
bebekler hasta olmasın ya çok kötüü :KK43:
ben çok üzülüyorum..benm de küçük kuzenim 8 aylık oda hasta boğazı tıkanık çocuk zor nefes alıyo canım ya :KK43:
Allah korusunn onları ya :KK43: her ne kadar hassas davransanda gelio işte gelen :KK43:

Teknocum geçmiş olsun canım doğukan şimdi nasıl oldu.bu arada kırmızı ona çok yakışıyor.
Askito hoş geldin canım seni burda görmek çok güzel evet söylediğine katılıyorum banlayanlar utansın.

a.s.slm kızlar ben yeni üyeyim.ilk girdiğim sayfalardan biri de bu.. bende oğluşumun resmini koyim dedim

asileqe1892ui5.jpg

hoşgeldin canım maşallah oğluşunada..tanıyalım sizi...oğluşun ne zman doğdu...şuan ne kaddarlık...ve kilo boyu nedir...sevgiler..tekrar aramıza hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruzz..

arkadaşlar Doğukan ın hastalığıyla kalmadı gecede Batuhan hastalandı sabah çok ateşliydi...zaten 1 haftadan fazla bir gündür ağız içi hep aft olmuştu...birde ateşlendi gece..sabahta ateş düşürücü verip dr ye gittik..şükür sadece akıntısı varmış boğazda fazla bişeyi yokmuş zaten hemende ateşi düştü..ialç yazdı..birda aft için ilaç hazırlandı...Doğukanında herşeyi temiz onda sadece burun akıntısı hapşuruk ve gözde sulanma vardı..onunda herşeyi temiz ama balgam temizlesin diyee ilaç yazdı..gripal bişey ama daha çok yeni ve temiz ilerlemesin diye sadece balgama yönelik ilaç yazdı..
şimdilik burnu aktığı için sinir oluyor mızmız biraz yoksa çok şükür iyi..

X