2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canim evin cok guzel...oglusunun banyo daki bacak sovuna bayildim,yeni gordium de...
hidencim pamugumuza da masalllah..tatilcikler de yapmis..dondunuz mu bu arada....
arzu cum tekno cum sizin evleriniz de kalbiniz kadar guzel ve temiz...
kahve icmeye keske gelebilsem valla...

ebrar yegenin cok tatli masallah.....Allah sanada boyle bir bebis nasip etsin....
genzicanin bebisine benzettim gozlerini,duru ya...dime kizlar...

evet evet doğrı kreeft bend edüşündüm hatta nickke bakmadan duru mu bu ne dedim birdenn...ev içind etikler kuzu..inşallah birgün kısmett hepimiz biryerde buşuşuruz zne süper olur deilmi<.))

Hiden küçük ege çok tatlı maşallah canımya oda pamuk prens.merak ediyorum gerçekten parmaklarında ne var diye bizimkide sürekli baş parmağını emiyor.

benim şimdi bebek yok ama :KK70: bende küçük kuzenimin fotosunu paylaşmak istedimmm =)

buda benim tatlı kuzenim Eymenn =)
8 aylık.. Tülbent takmış annem :KK70: kulakları üşür diye evde =) ama paşama çoook yakışmış :KK70:

fotoraf0079zv9.jpg

oyy yerim onu masallahhhh :1hug:

enisteme söyle bari aynisindan istiyorum diye siparisini versin :roflol:

iyi gecelr şekerimm yerim ben oniiiiiiii hamm hamm çok tatlu maşallah yavrum benımmmm..mışıl mışıl uyusunda büyüsünnnn

kızlar kızımın adını hiç söylememiştim. adı Elçin.
işte Elçin'im:

oyy yerim onu masallahhhh :1hug:

enisteme söyle bari aynisindan istiyorum diye siparisini versin :roflol:

naniknaniknaniknanik Tabi hemen sipariş verek :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Saolasın canımmm benimm =))
kreeft saoll canım aminnn =)):eek:

crescentmoon ...çook tatlıı maşallah binlerceee =)

grip oluyor sanırsam bir gözü küçüldü hapşuruyor ve balgamı varr..neytsekkii...

deniz suyu varsa damlat burnuna hemen canım.
birde buhar yap.
geçen hafta benim bebişte benden grip kapmıştı. dr muayene etti ve bunları tavsiye etti. hafif gripal enfeksiyonlarda antibiyotik başlanmaz ilerlemesin diye başlayan doktorlar var ama başlandığı takdirde ilerletir dedi. bu hafif enfeksiyonlarda sadece virüs oluyormuş, eğerki antibiyotik verilirse virüsü vücuda yerleştiriyormuş. o nedenle sadece damla ve buhar yapın dedi doktorumuz. çok şükür şimdide pek kalmadı.

saol canımyaa...sprey var burun damlsı yok..oda genzini yakar sanırsam n asıl olcak bakalımm.byharu nasıll uyguladın..gözleri sulanıyor burnuda akmaya başladı..ateş felan yok ama..kötü hapşuruyor mızmız birazdaa

yok sprey yapma kesinlikle. bunu doktor özellikle söyledi bana. basınçlı spreyler zarar veriyormuş.damla şeklinde olanlardan yap demişti.
buharıda nebulizatörle yaptım canım. ilk kızım çok fazla bronşit geçirmişti o nedenle eve bir tane almıştık. şimdide işimize yaradı.
şöyle yapabilirsin. suyu kaynat iyice, çay bardağına az bişey koy onun buharı bitince biraz daha koy burnuna tut, bi kaç sefer yap, yada büyükçe bi su tasına falan sıcak suyu koyup kafasına havlu örtüp bi kaç dakika yap. biraz uğraştırıcı olur ama burnunu temizler. buhardan sonra burnu bayağı bi akıyo, iyi oluyo.

teşekürler canımyaa..hapşurdu bütün sümükler fışkırdı..hiç mızmzılanmaz..kızla oynuyor ama hep mızmz...

canım sıkıldı yaa doğduğundan beri hi. hastalandırmadım dikkat ettim..neysee sağlık olsunn...

X