2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

salata yaparım bende size bolbolll.delikafadulden..salata yiyin sizde.naniknanik.ne deyon lenn..allah emii.senağlama.aşkitoyla buluşacaklarmışşş:dilcikar:kıskandım işte bende gelcemm...dur ben uçak bileti ayırtayımmm:icecream:hemencecik...

resim çekilin bol bol....resim isterim vallaa..koyun buryada iyice ortadan ikiye çatlayammdelikafadulden:roflol:

ben diyette falan diilim, içli köfte istiyommmm delikafadulden bayılırım valla. yanınada ayran yaparız, cokacimcoook canım çekti bak şimdi, yapmayıda bilmem ki :1no2:

dur bacım sakin ol
kesin diil

hem ben ankaraya da gelirim kiiiiiiiiiiiiiii

bu arada ahanda size funy ege
hehe tam çizgi film kahramanı gibi oğluşummmmmm

diş geldigi için çok datlu olabilirmi ege'cim yerim seni pamuşum

bu arada gelin yapıyım içli köfte ayıp ettiniz valla çok güzel oluyorcanınız çekmesinde geçen yaptım keşke yemeseydim ela gün boyu agladı gaz yaptı benimki biraz gazlıda bende maşallah öyle bi yedimki haklı boncugum

hidencim maşallah alah nazarlardan saklasın.senin oğlan tam pamuk...
yerim ben o elleri,datlum benim...

kız demeyin içli köfte falan yapan var yapamayan var benim gibi.ben biraz beceriksizim sanırım.yada üşengeçim sanırım.amaaaan daha akşama yiyecek yemeğim yok.batu durmuyo.iki satırı zor yazıyom.yaw nie uymuyo bebem

neeeeeeee içli köfte miiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

tutmayınssss beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:

oyy oyy =) çoook tatlı bi topic bu ya =))
Hepinizin Allah bahtını güzell etsinn =)

evet hidencim gelde yapıyım aşkionun yanına gitcakmişsin dettt o yapsın o zaman:)))))

Yerimm ben efeyııı haammmm çok tatlısın yavruşşş..çanakkalede gelde acık mıncıklayalımmm

duygucum yavrumyaa iyiki bugün uyuya kaldımm oğlunun bir numaralı hayranına resimleri kaçırtıyordun az kalsın heee:mymeka:.....yerim ben o pamuk parmakları maşallahhh:icecream:cokacimcoook....oğluş pamuk oğluş...anneni kadır yaza burda olll.a.sdelikafadulden.senniii yiyem ben nerden başlasamkinee...

nazar değdi

Son düzenleme:
maşallah maşallah, gözler ve kirpiklerin maşallahı var
gözlerle ağız benim kızıma benziyo :roflol:

ay maşallah çok tatlı,özellikle gösleeerr
darısı başına inşallahh (zamanı gelince tabii)

aminnn aminnn çook teşekkür ederim ablalarm =)
Zaten bu çocuğu görünce içimden allaha dua ederim allahım bunun kadar tatlı bi bebek banada nasip et die
Ölürümm buna ya :)
Maşallahh kuzuma binlerceee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…