2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

evin çok güzelmiş tatlım. güle güle otur sevdiklerinle birlikte.
bende evim güzel evimdekilerin resimlerden bakıyordum, hiç kimsenin yatak odasında tv olmuyodu. benim yatak odamda tv var aceba bizdemi bi gariplik varki diyodum. ama sizdede varmış, oh be rahatladım, bizde gariplik yokmuş demekki :roflol:
bu arada laptoptada kadınlar kulübü açık galiba :))

Son düzenleme:
evet dabiki kk açık olcekk ne olabülürküü..ha bu aradaa tv eşim izliyorr pet dötlüdürde kendisi..yatmadan izliyemiyoo hahahahahah:))

teknologcum pek şuarmış evın canım güle güleoturun hep birlikteee..bende bı ara fırsat bulabılrsem çekıp ekleyeceğim bakalımmm.. bu arada eloş hanımda çok tatlu maşallahh

Son düzenleme:
teknologcum seni burda görmek ne güzel bende bugün seni sormuştum.özlemişim seni vallahi sensiz olmuyor.hoşgeldin beya .bu arada evin gerçekten güzelmiş.

çok sevıyor kuzum maşallah suyusırnaşık şey...küvete sığmıyorki nasıl yüzünü gömsün şekerımm.naniknanik.askito kadar bende cesaret edemem büyük küvete yatırmaya(kendim bıcı bıcı ettirdiğim için) ama..kendı küvetinde sorun çekmıyorum..

teknologcum evin çok güzel ama içinde uyuyan ugur böcegi dahada güzel:)))öpüyorum valla bal dudagından böceginin:))

teşekür ederim hoşbulduk..tabi ganbersiz düğün olurmuu..ben olmadan olmaz dabii:))) ev işte herkesinki gibi...bütün arkadaşların bekliyourzz...ben kahve yapam diyecektim askitocum yaptı bend eyanına pasta yapcam:)))

cadı yok farkettinizmi en son msnden konuştuk kardeşiyle konuşuyordu bunalım takılıyorduözlemişşş

hakkat iyice girdi herhal bunalıma gelmediğine göree:))))))))))))))))))tekno bizde kekle böreği yaparuk şekerimmmm

vay anem tarıfını banada ver bi zahmet hiç yapmadım çok merak edıyorumm...ya keşke bir araya gelebilme imkanımız olsa heee ne güzel olurdu bee...

içli köfler filan oy yoyyy n emarüfetlü hatunlar yawww..maşallahh maşallah.....

pasta yapma kızzz
diyette olanlar war yawww

bu hafta sonu büyük ihtimal aşkitonun yanına gidebilirim..
hadi gelin sizdeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…