2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Valla bende aynı şeyi düşündüm...benim kızı tutmaya kalktım o da çok seviyor banyoyu çünkü..öyle yatıp oynar mı diye..vıjjjjjj kaydık hemen aklım çıktı..Maşallah arkadaşım...çok güzel durmuş..Tekrar tekrar maşallah çok tatlı zaten...nasıl ciddi yiyor öyle elindekini..benimkide aynı bir kaşı kalkık yemek yer..çok ciddi :)))

rose kız maşallah nasıl tatlı oğluşun.ne güzel gülüyo yavrum.Allah ağlatmasın.benimkide oynarmı acep küvete böyle yatırsam.ama maşallah seninkinin boy baya uzun.ayaklar dışarı taşacak nerdeyse.çok tatlı canım benim.

arzu-ela hoşgeldin diicem canaım ama ruhun bizle olduğu için bişey demesemde olur ama kendini görmek ruhunu görmekten daha ii :roflol:

sagol canım kız öyle olmuyor bişey yazamıyon yazınca bu kim diyolar mesela rose kavga edecekti nerdeyse:)))

boncugumun resmini atıcam site çalışmıyor belki özlemişsinizdir diye amaaaa((

rose oğluşuna maşallah
banyoda pek seksi poz vermiş senin oğlan bayyıldıııııımmmm

hoşbulduk şekerim göndericem site açılsın sende göndersene ege paşayı gerçi gördüm araba kullanıyor maşallah

he ya oğluma ehliyet aldık teyzesi ela ile gezsinler artık
doğu yu da alırlar
hatta kamyon alalım dolduralım temmuz bebişlerini
hahaaaa

olur valla ama kızımı pul koleksiyonunu göstermeye götürmicek:))

lennnnçekilennnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm.....delikafadulden...yıkacam ortalığı ağladatacığımmm ananısı.sırnaşık şey.(kıyamam ben onlara ellerinden öperimm )a.s. işin şakası iyi gönderdiler biiz haa bunlar beee.:mymeka::dilcikar:...ben şimdi evin resimlerini yükliycem birazdann askitocum istediydii..a.s

hidencim naber kuşumm..yerim ben ege pamuğu..benide gesdirsin yaaa...evde sıkoldık kaldık soğuktaa...:)))

teknolog hoşgeldin canım
kızlar sessiz sessiz gittiniz ama dönüşünüz muhteşem oldu a.s.

saol canımm..geldim ve sizi evime kahveye bekliyorum şimdi buyrunn...(alıntı yapmayınki sonra sileceğim resimleri..) mucxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…