2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

iyim Allaha sükürler olsun...Almanyada tv programminda hamilelerin programi var. Dogumda yapiyorlar...bende ona bakiyorum...esim duysa baktigimi hemen kapatir..onlar bagirdikca bende bagiriyorum :) saka....
haftaya bugün doktorda terminim var...cok heyecanliyim...

insallah gecer canim....ben cok heyecanliyim ya...bi haftaya olsada hemen görsem bebegimi....esimle o kadar hayal kuruyoruzki...bu sabah yine konustuk..esim ameliyatlardan ignelerden cok korkiyor...bende sakadan dedim dogumda sen bana bakacagina...ben sana bakmim...

tamam kocacim...hadi dogurdum..artik iyiles...bisey kalmadi :)

Selam kızlar bende inşallah mart annesi olucam 8+1 hamişim benide aranıza alırsanız çoookkk sevinirim umarım bu hafta ve bundan sonraki tüm haftalarımız sağlık ve neşe içinde geçer

günaydın kızlar.haftasonu yazlığa gitmiştim yeni geldim:) nasılsınız? henüz kusmadım ama midem o kadar kötü ki..özellikle sabahları başdönmelerim ve bulantılarım çok oluyor.akşama doğru hiçbir şey kalmıyor.şu günleri bir atlatsak..

Arkadaşlar ben kanda gebelik testini yaptırır yaptırmaz, sonucu pozitif görünce doktora gittim hemen. Karından ultrasonla baktı. Gebelik yeni olduğu için görülmeyebilir normaldir dedi. Haftaya randevu verdi. Ben bu doktora çok fazla güvenmediğim için (yaşı çok genç tecrübesinin az olduğunu düşünüyorum) başka bir doktora 2 gün sonra gittim. Vajinal ultrasonla baktı kesecik görünüyor ve herhangi bir problem yok dedi. 3 hafta sonraya randevu verdi. Bu arada migde bulantıları gibi hamilelik belirtileri olacak bunların olması hamileliğin normal seyrinde gittiğinin göstergesidir dedi. Bir hafta oldu bende tık yok hiçbir rahatsızlık belirtisi yok beni huzursuz etti. Ben de başka bir doktora daha gittim. Orada da karından ultrasonla baktı. Herşey normal çok şükür. Şimdi de 3 defa ultrasonla muayene oldum ya acaba bebeğe bir zararı olurmu diye düşünüyorum. İnternette bayağı araştırdım ultrasonun bir zararı yokmuş fakat gerekli olmadıkça kullanmak taraftarı değil doktorlar. Cumartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Bu konuyu da doktora soracağım

burcumm merhaba bende martta anna olacağım inşallah. Sanırım sende ilkinde cok erken gitmişsin dr. Bende hemen öğrenir öğrenmez gitmiştim benimde hiç birşey göremedi dr.10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittiğimde kese ultrosonla karnımdan göründü. 1-2 hafta sonra tekrar gittik ozamanda kalp atışlarını gördük.Banim dr. da cok ultrasonla bebği görmek için oyalanmıyor tamam zararı olmadığı söyleniyo ama daha cok ufak onun için fazla ultrason ışınlarına maruz bırakmamak lazım demişti.Kalp atışlarına baktığında mesela kalbin attığını görür görmez cekti ultrasonu.

ciciş,viola,burcum hepiniz hoşgeldinizzz

sizleri görünce mutlu oldum valla.ne güzel çoğalıyoruz.seviniyorum.tüm mutluluk ve sıkıntılarımızı paylaşırız buradaaa

benim hamileliğim de kötü geçiyor ama hayırlısı olsun inşallah.

benim de arada bir miğdem bulansam mı diyor, bulanmıyorda karnım ağrısa mı ağrımasa mı oluyor. Gelip geçiyor. Karnım şiş. Bazen, o şişlik te yok oluyor. Acaba birşey mi oldu acaba nereye gitti bu diyorum. Elimde olmadan kendimi dinliyorum. Hep aklımda.

Hoşbulduk melikecim bende yeni farkettim bu bölümü.Hamilelik zamanlarımnız hemen hemen aynı olduğu için birbirimize faydamız olur bu zamanı beraber geçiririz hemde.İnşallah dahada coğalırızda güzel muhabbetlerimiz olur.

burcum cok fazla kendini dinleme insan sürekli kafaya takacak bişey buluyor ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…