2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

haklısın aslında burcum insanın aklı sürekli bebekde ve karnında oluyo dışatrı cıkınca aman birimi çarpar aman düşermiyim diye korkuyorum bende, ama rasıra herzaman değil:1rolleyes: yoksa insan paronayak olacak

Ömrüm geçmiş olsunm canım cok zor bir durum ya ben sadece 1 gün yaşadım onu hayatım söndü valla. Tüm gün yatarak geçirdim.

melikecim,hoşbulduk canım..bende bugün iyice fena oldum artık.karnım şişti,taş gibi.kusarsam rahatlarım biraz dedim,kendimden kustum.şu 3 ay geçse bir an evvel:)internete de giremiyorum başım dönüyor hemen.bir gayretle gireyim dedim..

ömür yarın 7.haftanda bitiyo.ne güzel.daha çok başta ama hemen bitsin istiyorum.
bide biz genetik olarak çok erken şişiyoruz.

bende hamilelik bitene kadar sıkılıyorum şiş göbekle gezmekten.

malum bayağı uzun bir süre.

durumn genelde tüm hamişlerimiz için aynı zuzum.bende öyleyim.hayatımda ilk defa kusuyorum.berbat bi duygu.

şu ilk dönemler geçsede mutlu mesut bizde yediğimiz tekmelerden,cinsiyet ve isimlerden söz etsek artık.

kızlar ya bişey soracağım.
ben şimdi cuma günü tekrar kontrole gideceğim bu defa gittiğimde kalp atışlarını duyabilirmiyiz veya görebilirmiyiz.
benim doktor vajinal bakmıyor karından bakıyor o yüzden kafama takıldı.

Teşekkürler Canimin Içi
Kesenin Içinde Bebiş Gözükmüyodu Henüz Daha Küçük Dedi
Ne Zaman Görebiliriz Acaba
5+2 Haftalikmiş:teytey::teytey:

canım bende gittim ama inan ben doktordan daha fazla şey biliyorum.

benim doktorum tatilde.6 eylülde gelecek.ben şimdilik progestan ve folik asit almak için gittim.

7.haftanın bitiminde bebeğini ultrasyonda görebiliyorsun hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…