• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

günaydın kızlar,başdönmelerim iyice arttı.öğlene kadar sürekli uzanıyorum.midemde bir tuhaf.ilk bebeğim olduğu için belirtileri ne şiddette yaşayacağımı da tahmin edemiyorum.siz de nasıl belirtiler var?

ben Allah a sükürler olsun gercekten iyim. Bazen bisey oluyor sonra hemen geciyor....yani sabahlari kalktigimda midem kaziniyor...yemekkkkkkk diyor ordan birisi galiba....baska biseyim yok...sükürler olsun...insallah cok agrilarin olmaz..

ben Allah a sükürler olsun gercekten iyim. Bazen bisey oluyor sonra hemen geciyor....yani sabahlari kalktigimda midem kaziniyor...yemekkkkkkk diyor ordan birisi galiba....baska biseyim yok...sükürler olsun...insallah cok agrilarin olmaz..

sağol canım..umarım olmaz.sabahları yoğun oluyor,saat 14.00 ten sonra birden hepsi kesiliyor.daha kötüsü olmasında ben bu kadarına razıyım.

cogaliyoruz kizlar cogaliyoruz hadi hayirlisi...galiba nisan ayinda sirayla doguma girdecegiz....ne güzel olcak. Allahin izniyle hepimiz insallah su ilk 3 ayi tehlikesiz bir sekilde geciririz. Yeni gelen arkadaslari tebrik ediyorum Hepiniz icin cok seviniyorum....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

ben geldimmmmm

nasılsınızzzzzzzzzzz

aramıza yeni katılan hamişler varrrr

hoşgeldinizzzzzzzz
ben sayfalar su gibi akmıştır derken hiç ilerleme yokmuşşş

hadi canlanınnnnnnnnn:dance::dance::dance::dance:

hepinizi öptümmmmŞeniz

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
n.gif
kızlar

herkes nasıl nasıl gidiyor hamişlik.
benim bu gün çok bulantım var sabah birşey yiyemedim yediklerimde çıktı hiç bu kadar midem bulanmamıştı tuzlu kraker falan yedim biraz bastırdı ama hala hafiften devam ediyor

Back