- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
- Konu Sahibi EU3
ela0624,prety21 kızlar katılıyorum ikinizede....yalnız sunu söylemeden gecemicem,bazı şeyler yasanmadan bilinmiyo...ancak yasayan anlıyo,dolayısıyla bizi ancak biz anlarız....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ALLAH DÜĞÜN YAPAN HERKEZE YARDIM ETSİN İÇİNDE BİZLEREDE GERÇEKTEN ZOR!
HAKLISIN AYLAR ÖNCESİNDEN KAFANDA BİŞEYLER BELİRLİYO EŞYALARI FALAN HAYAL EDİP DURUYOSUN AMA MOBİLYACIYA GİDİNCE HEPSİ SİLİNİP GİDİYOO BAMBAŞKA ŞEYLER ALINIYOO ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN BİZ ÇOK ŞANSLIYDIK O KONUDA HAYAL ETTİKLERİMDEN DAHA GÜZELLERİNİ BULDUK
arkadaşlar söylediklerim yanlış anlaşılmasın. kesinlikle muhalefet olmaya, tepki çekmeye filan çalışmıyorum. sadece olaya iyi yönünden bakmanızı sağlamaya çalışıyorum. ya her şeye karışşalar daha mı iyi olurdu diye? maddi olarak her şeyi üstlenseler, sonra da bir aksilik çıktığında "ben yaptım ben ettim, kıymet bilmediniz" deseler daha mı iyi?
benim kayınvalidemler ve annemler de karışmıyorlar bir şeye. maddi olarak da öyle. nişanlım da ben de çalışan insanlarız. gücümüz yettiğince alıyoruz her şeyimizi allaha şükür. ne ben kendi annemden babamdan, ne de o ailesinden maddi destek istemiyoruz. zaten ellerinde olan kendilerine yetiyor. biz de halledebildikten sonra ne olacak ki, ağzımızın tadı bozulmasın yeter, varsın borcumuz olsun, allah ömür sağlık sıhhat versin, nasıl olsa öderiz hepsini yavaş yavaş.
ama manevi olarak destekleri hep arkamızda. sürekli hissettiriyorlar yardımlarını. allah herkese nasip etsin böyle aileler inşallah.
canım benimm katılabilirsin tabikii sizinde bayramın 2. günü galiba içimizde en erken gelin sen olacaksın kısmetse ama tatlım bugünlerin keyfini çıkarmaya bak ne güzel kendi evin hem biz hala gönlümüze göre bi ev tutmaya uğraşıyoruz bide ben başka bi şehire gelin gideceğim için nişanlım uğraşıyo bu işlerlede .
mobilya konusunda da haklısın tatlım içine sineni bulmak o kadar zor oluyo ki ama bu günlerimizede çok şükür :teselli:[/B
]
Ayyy canm gerçekten bu grupta benmi olcam evlenecek olan ilk gelin(inşlh ) şimdiden heyecanlandım yaa,vallahi tadını çıkarmaya çalışıyoruz ama kosturmaca ve stresten birbirimize çatıp duruyoruz nişanlımla..ama hak veriyoruz tabi birbirimize ,sters çok,,Allah yardımcınız olur inşlh cnm sizede istediğiniz evi rahatlıkla tutarsınız.Şükürler olsun tabi halimize hiç kolay değil bir yuva kurmak temeli saglam olsun huzurlu olalım (herkes için tabi)tek duamız bu olsun..muckk... a.s. coksekeriremsu
Canım ben ne demek istediğini anladım.ama anlatmaya çalıştığım şey kendi adıma maddi destek yapmıyorlar okey kabuümdür.ama içimdeki burukluk manevi destek.anlatabiliyor muyum.inan aylardır hatta yıllardır çalışıyoruz.doğru düzgün maaşımın tadını çıkaramadım.aman şunu alayım bunu alayım.şahsi ihtiyaçlarımı hep erteliyorum.tabiki kendim için yapıyorum.maddi olarak asla dayatmam kimseye.yasakkelimehepimiz evliliğin özellikle kedni yuvasını kendi kuranların ne kadar yıprandığını biliyoruz.benim beklediğim sdece iki çift güzel kelime.nişanlımın ailesi tabiki iyi insanlar.ama düğün telaşı bitene kadar mesafeli olmaya çalışıyorlar.tek nedenide maddiyat.gerçekten yaşaman lazım anlayabilmen için.düşüncelerine tepki verdiğimi de düşünme sakın.offf çok kötüyüm.aşkımı özledim.coksekeriremsubit artık askerlik:senağlama
ya arkadaşalr bişey soracam kavuşma çetelesini nasıl nereden yapıyosunuz
hoşgeldin aramıza canımm hadi gözün aydın benim nişanlım düğünden sonra gidecek maleseff dantel konusunda da çok şükür bi eksiğim yok ama yazma oyalamaya başladım bugün yapılması gereken 20 tane daha varmış :)
daha bulaşık sepetimi falan almadım tatlım o yüzden yorum yapamayacağım malesef
[
oy oyy yazmalara bende başladım dün kaç tane yaptınki sen canım .. örtülmez ama sırf laf olsun diye yapıyoruz sanırım millet baksın diye.. hediye yaparım diyorum ben birazda.. havlu kenarım 30 tane filan var heralde onada başlamam lasım damat için süslü püslü yapmak lazım yapta yap bitmiyoki :teselli:
malesef bi kaynanam yok olmuycakta ama aşkımın teyzeleri okadar iyilerki kendi teyzelerimden bile daha çok sevdim şimdiden bişey söylemek yanlış ama inşallah hep böyle gider.. hiç bir şey beklemediğimi söylediğim halde elelrinden geleni yapmaya çalıştılar çok anlayışlı davrandılar n,şandan sonra arayıp okadar güzel şeyler söyledilerki Allahıma dua ettim bundan sonrada utandırma diye.. 5 yıl sabretmenin mükafatıdır belkide..
henüz tarih tam belli değil ekim başı benimkiside ama bakalım henüz ev sorunu hallolmadı o bi kallolsun gerisi gelicektir tarih belli olsa sanki dahada çok strese girermişim gibi geliyo uffff
canım benimyaa sorma bi yazma furyası başladı evde ablam altını kıvırıyo bana veriyo oyalamam için :)
aslında kendi kullanacağım 40 tane oyalanmış ve 20 tane de oyalanmayı bekleyen var . hediyelikte 40 tane var onlarda oyalı allahtan . havlu kenarıda geçen saydım kendime ait 50 tane var süslü püslülerden de yaptım baya :) damat içinde ben nişan bohçasına koymuştum o yüzden tekrar hazırlamadım ama kayınvaldeme görümcemlere yakın akrabalarada hediyelik ayırdım onlarınkide gayet süslü pul falanda işledim hatta bohçalarınıda yaptım kaldırdım bi daha uğraşmam diye tatlicadiarzu
sanırım 5 sene kadar yazma havlu sıkıntısı çekmeyeceğim bu gidişle :roflol:
ama çok şükürr dantel olarak başka eksiğim yok :lepi: