2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

iyi akşamlar kızlarr
ayy bu kurs beni yordu baya :) eve geliyorum 4 gibi evi topla yerleştir temizle yemek yap derken bir bakmışım akşam olmuş nasıl geçiyo zaman anlayamıyorum çalışan arkadaşlarım sizleri anlamaya başlıyorum Allah yardımcınız olsun...
bu arada akşam yemeye davetliyiz:)
rainofapril canım aslında çok zor değil hamurişi yapmak ben çalışırkende okurkende gecenin bi vaktide olsa kalkar yapardım . basit tariflerden başla zamanla alışırsın zaten birde fırını önceden çalıştırmaya gerek yok bence
ozicim seninde yoğun geçiyormuş günlerin ama dediğin gibi öylede zevkliki ben bayılıyorum misafir ağırlamaya evimiz neşeleniyo sanki önerilerinide dikkate alacağım . artık bi daha ki sefere tekrar denersin tatlıyı :)
mısracım bende bayılıyorum kereviz salatasına içine cevizde koyuyorum harika oluyo. ama yemeği pek hoşuma gitmedi dün kayınvaldemde uğradı güzel olmuş dedi ama sanırım yemek hali hoşuma gitmedi

infanta canım bende cumartesi günü yaprak sarıcam sağolsun görümcemler banada bir tepsi baklava yapmışlar tatlı yapmayacağım o yüzden . ama annemlere yaparım artık
halıların tüyleri benide sinir ediyo canım bi deneyeyim bende

bende mısra gibi gülümseyerek okuyorum yazdıklarınızı ne güzel evlilikleriniz yolunda maşallah günlük teleşlar vs ayyy özendim valla.artık az kaldı bakalım bizde de hazırlıklar sürüyo.tabi ki bayram biraz yavaşlatacak hazırlıkları.jnaz ve ramazan bayramından kısa süre sonra evlenen arkadaşlar bilirler

günaydın arkadaşlar,
ozicelcius teşekkür edrim canım ya ne güzel bir gündü kaydirigubbakcemile3
kızlar Bosch servis yetkilisi dedi bana ya bende bilmiyorum,kullanım kılavuzundada yazıyor,belli bir süre boş çalıştırın dedi,kokusu gitsin diye mi acaba?
rainofapril canım aynen,boş vakit bulamıyorum,ayağı kalkacak halim olmuyor çoğu zaman,haftasonuda fırsat bulamadım ama bayram tatili 9 gün kaydirigubbakcemile3 bol bol yapayım diyorum kaydirigubbakcemile3
jnazcığım ne güzel yaprak sarmasını çok severim cokacimcoook ,geçen hafta annemgil sarmış göndermiş,fazlasını buzluğa koyuyorum ben,iki kişiyiz yemekler fazla geliyor bize ya,zorlada olsa yiyoruz dökmemek için

slm yeni gelinler...
takip ediyorum severek sizleriii.
valla size hoş olmayan bir anımı anlatayımmm.
bana kimse fırını temizledikten sonra çalıştırılması gerektiğini söylememişti.
yazıyormuş ama bende dikkat etmemişim.
neyse ilk olarak kayınvalidemleri yemeğe almıştım.
ohh hazırlandım fırındada tavuk yaptım..
herşey güzel olmuştu.
meyse ben ve görümcem yemedik sadece tavuktan...
aradan zaman geçti kayınpederim.kayınvalidem eşim ve kaynım tek tek lavaboya koşuyorlar nedenmiiii
çünkü küçük çaplı bir zehirlenme yaşadılar benim sayemde...
istemiyerek tabiii....ALLAHTAN hastenelik bir durum olmadııı.
ne kadar temizlensede boya kokusu sinmniş yemeklere...aman haa dikkat edin mutlaka çalıştırın boş bir kere ve hatta bir kere daha silin....
yadaaaaaaaaa siz bilirsiniz......kaydirigubbakcemile3
sengözlerimebaksanabsevmiyenler için espri idi kayınvalidelerini :roflol:

iyi akşamlar kızlarr
bugün bayram temizliğimi yaptım ama öldüm yorgunluktan. nasılsa ev temiz hergün temizliyorum diyodum ama yine içime sinmedi camları kapıları mutfak dolaplarını sildim koltukları çekip halıları kaldırdım . sonrada çamaşır as kuruyanları ütüle derken bi ton iş çıktı yeni oturdum ama yine kalkmam lazım akşama yemek yok
evdeyken annemle yapardık herşeyi ve çabucakta biterdi şimdi daha iyi anlıyorum onu
özloşcum canım çok sağol bilgilendirdiğin için . ne kötü bi anı değilmi hiçte unutulmaz :) ben fırını ilk biber közlerken kullanmıştım o gün bugündürde hiç boş kaldığıda yok ama çok şükür bi sorun çıkmadı. ama bundan sonra soran olursa deneyin diyeceğim :)
katrecim çok haklısın tatlım biliyosun benimde bayramdan iki hafta sonra olmuştu bide ramazan ayı olunca nerdeyse unutmuştuk düğünü :)

dirimcim bende çok severim yaprak sarmasını ahh ahh annemler yakın olsaydı kesin banada ayırırdı herşeyden kardeşim benden 6 ay önce evlendi ne yapsam onun içinde buzluğa atıyodum :)
yemek konusunda da en küçük boy tencerelerden al canım ben öyle çözdüm yemek artması sorununu tabi yine bi yemeği iki gün yediğimizde olmuyo değil . ama zamanla elin alışıyo

4 gün bayram tatilim var ondada büyükleri ziyaretle bitiririz heralde bu arada bende bi mercimek çorbası yaptım 3 gün yedik :bbo:uzun bi süre mercimek görmek istemiomkaydirigubbakcemile3 saolsun eşim sabah akşam içti yaprak dolmasına filan anneme yardım ediodum ama tek başıma hiç yapmadım malzemesini bile bilmem zaten bekarken mutfağa bi yemek yemeye giriodum çalışmakdan vakit bulupda fazla öğrenemedim gerçi birazda heves işi bendede fazla yemek yapma merakı yoktu ama elimin ayarı iimiş eşim öle sölüo şuana kadar yaptığım hiç bişii kötü olmadı sürekli tadına bakarak ve başında durarak yapıyorum ilk yapmanın verdiği bi acemilik var haliyle sofraya oturana kadar da doyuyorum anlıycanız Herkeze iyi bayramlar kızlar :1hug:

mrb arkadaşlar nasılsınız
hiç giremiyorum artık nete
şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
bu c.tesi düğünüm var inş.
şimdiden misafirlerimiz gelmeye başladı
heyecanlıyım
çokda mutluyum çok şükür
düğünden sonra burdayım inş.
unutmayın beniiii

canım benimyaa hoşgeldin nasıl özlemişim seni. çok sevindim senin adına inşallah hep böyle mutlu olursun. dört gözle bekliyorum gelmeniyerimsenibenŞeniz

çakırgözlü canım hayırlı olsun geldi çattı düğün günün desene Allah huzur mutluluk nasip etsin inşallah

Ayyyyyy çakırcım gelmiş herşey yolundadır umarım.Prenses gibi olacak benim güzel arkadaşım.Gelinliğin nasıl oldu merak ettim?
Ben de dün gittim gelinlikçiye 1.200 hesap çıkardılar
Çakırcım mail bekliyrum senden.HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM ARKADAŞLAR

Arkadaslar hepinizin Bayramini kutlarim..

Cakirgözlüm canim benim simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim o günün tadini cikar :))

Dostlarim, kardeslerim
hepinizi çok seviyorum, hepinizin bayramini cani gonulden kutluyorum, rabbim daha nice bayramlari sevdiklerimizle beraber geçirmeyi nasip eylesin :Saruboceq:

Bu bayram için duygularim çok farkli, cunku ilk defa ailemden ayri bir bayram, ilk defa sabah ise giderken, ailemi opmedim, annecigimin sabah sabah bayram için yaptigi boreklerin kokusunu alamadim senağlama bi acayip bugun inanin

Bunun yani sira esimin bana yatigi muthis suprizden dolayi çok mutluyum
evet cumartesi gunu annemleri yemege çagirmistim (yemek harika geçti kizlar, hersey superdi inanin)
yemek yapiyordum ki esim bi ara arkadasina gitti, donuste de elinde 2 hediye
1 kirmizi gul
ve uçak bilet
esim, çok samimi oldugumuz bir çift arkadasla gidecegimiz bir otel ayarlamis
Izmir e iniyoruz, kusadasina gidiyoruz, otel tatlises e inecegiz insallah
4 gun boyunca muthis bir tatil olacak insallah :Saruboceq:
çok çok çok mutlu oldum inanin bana :dance:

Iste boyle dostlarim
Rabbim herkese huzur mutluluk nasip eylesin

anlayacaginiz 31 inde sabah fransada, aksam ve yeni yila kusadasinda girecegim insallah :enbuyukkk:

Ay canım ya çok sevindim çok mutlu olursun inşaallah :1hug:

merhaba arkadaşlar
çok giremiyorum kusurabakmayın.
ahh ahh siz bendeki heyecanı bir görseniz
grip oldum dudaklarımda uçuk çıktı
kurttuk birazcık iz kaldı
tabi stresten çıktı.

inş. düğünden sonra hep burdayım
bend essizi çok özledimmm
mısracım senle sohbet etmeyi çok özledimm inan

hayırlısıyla şu 2 günüde atlatsaydık güzel olacak inş.
hepinizin bayramınızı kutluyorum

Ahhhh çakırım gelmiş yine kaçırdım.Tatlı telaş içindesin tahmin ediyorum.Herşeye değecek ömürlük bir telaş.Bende seninle sohbet etmeyi çok özledim.Yeni evinde yeni cici mobilyalarınla yine konuşacağız uzun uzun.Kocaman öpt cnm benim

slmmm arkadaşlar
herkesizin geçmiş bayramı mubarek olsun
yeni gelinler neler yaptınız bayramda
el öpmelerine gittinizmi
ben valla kendi ailemin ve akrabalarımın ziyaretine gittim
eşim tarafına gitmedik
eşim götürmedi düğünde olan tatsızlıklar devam etmesin diye
bende gayet memun kaldım bu durumdan
ama bizede gelen olmadı sadece şeker toplayan çocuklar basdı zilimize
bu gün mesaim vardı dolayısıyla annemleri yarın yemege alacam
bolu usulu ıslama yapmayı düşünüyorum
kurban bayramında en uygun yemektir bence
eeee sizler neeler yaptınız hadi anlatınnn

Bayramın dört günüde ev ziyaretlerine gittik evde hiç kalmadık desem yeridir :)) sadece bi akşam sinemaya gittik eşimle diğer günler onun ve benim akrabalarımı gezmekle bitti çok yorucuydu ama güzel geçti Allaha çok şükür bende herkezin geçmiş bayramını kutlarım ...

12 günlük gelin olarak geldim aranıza yine kızlar geçti gitti düğün nasıl oldu anlamadım ama dediklerinizin ne kadar doğru olduğunu şimdi anladım o telaşeler ne güzel telaşelermiş tadını çıkartmak lazımmış..

düğün kına herşey güzeldi Allaha şükür ama alışmak zormuş çok özlüyorum evimi sanki bi evcilik oynuyorum ve bitecek oyun bende yuvama gidecekmişim gibi.. bayramın 1. günü gittim memleketime hem el öpmeye oldu hemde bayram.. çabucak geçti 3. günde döndüm.. misafir ağırlıyorum o günden beridir.. zaten evlendiğimden beridirde misafir ağırlamakla meşgulüm yok severim sevmesinede misafiri saolsun eşim abartıyor balayı olayını bile kavratamadım sırada o kadar çok kişi varki daha davet edilmeyi bekleyen yemekteyiz proğramını geçti kafamçokkarıştı benim bildiğim ilk başta yeni evliler gezer el öperdi yoksa benmi yanlış biliyorum şakkıdı çok uykum geldi ama misafirler var film izliyo bizimkiler charli caplin az baktım baktım sıkıldım .. kolumda iyice acımaya başladı ama malesef annemin tembihlerini tutamıyorum kullanıyorum kolumu sonrada ağrıdan kıvranıyorum.. değişik bişeymiş evlilik aslında değişik değilde öylesine bişeymiş :1ninca: sanırım uykum geldi yarın güzelliğini keşfederim belkide kimbilir :lepi:

Arkadaşlar heskesin geçmiş bayramını kutlu olsun.. a.s.
Pamukşeker'cim tebrik ederim sende hoşgeldin aramıza tekrar. yorma kendini bu kadar daha evliliğin ilk günlerinde bu kadar misafir.. Bende önce yeni evliler çağırılır diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…