2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Bugün çakırımız evleniyor.Her daim mutlu olması dileğimle...

kızlarrr ben geldimmm
çok yoğun geçen bi bayramdan sona burdayım yine. 1. günü ve 2.günü öğleden sonraya kadar eşimin akrabalarını ziyaret ettik ve salı akşamıda annemlere gittikim ve çarşamba günümüzde benim ailemi ziyaretle geçti. perşembe günü sabah abimlerdeydim öğlen çarşıya çıktım akşamda kardeşimin evine gittik . cuma günüde hasta yattım :) yine üşütmüşüm malesef . cumartesi akşamıda evimize döndük tam 4 gece annemlerde kaldım öyle güzel geçtiki zaman... ama yine evimdeyim ve itiraf ediyorum evimide çok özlemişim.
çakırgözlümde bugün evleniyo inşallahh herşey istediği gibi olur ...
pamukşekerimde hoşgelmiş canımcım sizde bi gariplik var galiba çünkü benim bildiğim ilk önce yeni evliler davet eilir en azından bizde öyle oldu hatta daha gideceğimiz çok yer var. ama sende dikkat et kendine olur mu tatlım çok yorma kendini
yaralım canım aynı şey benim içinde geçerli bayram sabahı annemin ilk işi börek yapmak olurdu ve bütün aile toplanırdık ama bu bayramda bende eşime böreğini yaptım ve ilk bayramımızı geçirdik inşallah rabbim bizlerede kocaman bir aile olmayı nasip eder ...
mısraa cım sen nasılsın güzelim?
infanta senin adına da sevindim tatlım ne güzel eşin anlayışlı davranmış
rainofapril sende çok yorulmuşsundun canım tabi gezmekte kolay değil :)

kızlarrr ben geldimmm
çok yoğun geçen bi bayramdan sona burdayım yine. 1. günü ve 2.günü öğleden sonraya kadar eşimin akrabalarını ziyaret ettik ve salı akşamıda annemlere gittikim ve çarşamba günümüzde benim ailemi ziyaretle geçti. perşembe günü sabah abimlerdeydim öğlen çarşıya çıktım akşamda kardeşimin evine gittik . cuma günüde hasta yattım :) yine üşütmüşüm malesef . cumartesi akşamıda evimize döndük tam 4 gece annemlerde kaldım öyle güzel geçtiki zaman... ama yine evimdeyim ve itiraf ediyorum evimide çok özlemişim.
çakırgözlümde bugün evleniyo inşallahh herşey istediği gibi olur ...
pamukşekerimde hoşgelmiş canımcım sizde bi gariplik var galiba çünkü benim bildiğim ilk önce yeni evliler davet eilir en azından bizde öyle oldu hatta daha gideceğimiz çok yer var. ama sende dikkat et kendine olur mu tatlım çok yorma kendini
yaralım canım aynı şey benim içinde geçerli bayram sabahı annemin ilk işi börek yapmak olurdu ve bütün aile toplanırdık ama bu bayramda bende eşime böreğini yaptım ve ilk bayramımızı geçirdik inşallah rabbim bizlerede kocaman bir aile olmayı nasip eder ...
mısraa cım sen nasılsın güzelim?
infanta senin adına da sevindim tatlım ne güzel eşin anlayışlı davranmış
rainofapril sende çok yorulmuşsundun canım tabi gezmekte kolay değil :)

Hemde hiç kolay diil her gittiğimiz yerde et & tatlı yemekden bi hal olduk ama saolsunlar genede bayram işte geçio bende ailemin yanında 2 gün kaldım 1 gün kayınvalidemde kaldım ama evimi çok özledim dünde benim ailem kahvaltıya geldiler bana, çok güzel geçti annem ilk kez evime geldi elektriklerim yoktu akşam 6 da ancak gelebildi sinir oldum gitmez gitmez bi misafir olunca ya sular kesilir ya elektrikler zaten :kızgın: Çakırgözlüde evlendi sıradaki kim pek bekar kalmadı heralde sonbaharda bitti gerçi artık kış gelinleri bundan sonrakiler şakkıdı

kizlar ben geldim yine
hiç hos olmadi bu bayram
ilk gun aksami çok hastalandim, çok çok hemde
ertesi gun sabahi atesler içinde uyandim
bir hafta boyunca ise gelemedim (yoklugum farkedilmemis yaa)
ama guzel olan nedir biliyormusunuz ? anneannem bizde kaldi, yanimda kaldi çok guzeldi
onunla çok hos vakit geçirdim evde harikaydi yaa
sonra iste gitti cuma aksami
haftasonu ise pek çikmadim cunku iyilesmedim daha
ise geldim bu sabah bambaska bir dunyadayim sanki
aksam olsada evime gitsem vallahi...
bu arada, biletler elimizde
iki hafta sonra uçuyoruz kusadasina kizlar

bu arada pamugum herseyin guzel geçmesine çok sevindim
alisirsin sende zamanla
gerçi ben evleneli 2 ay 3 gun oldu daha henuz alisamadim :-(
allah yuvanda mutluluk huzur nasip eylesin

çakirgozlum msj atmistim zaten, ama burdan da sesleniyorum
tez zamanda geri don insallah guzel haberlerle gelirsin bitanem

hepinizi çok operim

iyi akşamlar kızlarr
kursa başladımya giremiyorum malesef eskisi gibi . 4 gibi evde oluyorum yemekti temizlikti derken bi bakıyorum akşam olmuş gündüzler o kadar kısa ki:KK43:
yaralım canım çok geçmiş olsun bir hafta bende annemlerdeyim diye giremedim nete yoksa yokluğunu farkederdim tabikii:) senin adına da çok sevindim ayrıca güzelim gecikmişte olsa balayı sayılır sizin için bol bol eğlen olur mu
rainofapril o et tatlı olayını hiç sorma güzelim sanki azmış gibi kilolarıma kilo ekledim bende:KK43: ama cidden insan evinide özlüyo

jnaz'cim yaa ozletme bu kadar ama kendini aaa
guzel dileklerin için saol bitanem
evet balayina gidememistik iyi firsat oldu, insallah egleneriz hep
hepsini anlaticam size zaten
can arkadaslar, evliliginiz nasil gidiyor bakalim ?
herkes bisiler yazsin yaa
ozledim hepinizi
operim çok çok

Husna'cim, Allah daima mutluluk nasip eylesin
3 haftacik olmus ne guzel, zaman geçiyor degilmi ?
bende evleneli 2 ay 6 gun oldu...dun ki gibi..
Rabbim hepimize saglik, huzur, mutluluk nasip eylesin

slmm canlar
evet yaralım kimse yok uzun süredir böle ya
ben formu takip ediyorum ama

bizde evlilik fena deil
bilen biliyor sorunları ne yalan deyim benimde eşiminde kafası rahat deil
bu akşam kayınbabaya gidecez hoş geldine bayramda sudandaydı yeni geldi

onun dışında evlilik bana hiç bir şey hissetirmemeye başladı nedense
heyecanım mı düştü yoksa bilmiyorum ama tadım yok malesef
belki havlardan
işde bu yüzden sonbaharde evlenmek istemiyordum ama insanın her istegi olmuyor malesef

Yaralım canım mesajına cevap yazdım okudunmu bilemiyorum....ama herkes gibi bende cok sık giremiyorum işe başladım...hepinizi kocaman öptüm...hüsna mutluluklar....

Arkadaşlar merhaba,
Topic'imiz bu aralar eskisi kadar güncel kalmıyor, kendi adıma her ne kadar yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
Tabi koşturmacalar bitince ve evliliğin rutinine girince eskisi kadar aksiyon olmuyor hayatımızda, hatta ciddi ciddi durağanlaştığını bile söyleyebilirim.İnfanta'nın dediği gibi belki havalardan, belki de o keskin heyecanlar bittiğinden, belki de artık yeni hayatımıza alıştığımızdan..

Hüsna'cım tebrik ederim, Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.

Bu arada akşama patlıcanlı (dolapta patlıcanlar çürüyecek artık!) hazırlaması kolay bir yemek yapmak istiyorum bi fikri olan arkadaş var mı acaba?

canlarım merhabalar

herkez kış telaşına girdi sanırım bide haliyle evliliğe alışmaya çalışlıyoruz.. iş hiç bitmiyor halıların tozları bi yandan kendi düzenimizi kurmak bi yandan e bide gelen misafirler.. yeni gelin güzel güzel ikramlarda bulunucak güzle giyinicek evi toplu temiz olacak derken kendime vakit ayıramıyorum ben şahsen.. hepimiz içinde öyle gibi geliyor.. İnfanta cım durgunlaşıyor evet ama hep böyle gitmez o sorunlarıda unutucan tez vakitte sen ve eşinin mutluluğu için yaşanmamış saymak elbette zor ama herkes için en iyisi öyle görüünüyor tatlım.. ozicelcius cum en iyisini yapmışsın çalışmaya başlamakla biraz yorucu olacak ama en azından dolanıp durmuycan akşama kadar evin içinde :) yaralım çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine emi.. yılbaşı tatilinde çok güzl geçer inşallah tatlım..
jnaz cım canım ya çok hastalanıyosun dikaktli ol iyi giyin üzerini yorma kendini fazla kursta yoruyodur amas eminimki güzel şeyler çıkarıyosundur ortaya şekercim..

husna cım aynı atrihlerde evlenmişiz sanırım gidiyo dimi geçiyo günler hayırlısıyla geçer inşallah bundan sonrasıda nazarlardan korusun Rabbim çok inanmaya başladım bugünlerde nazara.. biri çok incelesin kesin bişey oluyo kafamçokkarıştı

lady marmelatcım öncelikle o patlıcanlardan bisürü bişey yapabilirsin imam bayıldı n kolayı olur heralde.. patlıcanları dilim dilim kızartıp üzerinede kıymalı sos ilave edip biraz pişirir yada fırına verirsin.. yada tavukları kuşbaşı yapıp patlıcanlarla pişirebilirsin.. kolay olanlar bunlar afiyet olsun şekercim.. aksiyona gelincede evet ya orda yanılmışız ben hep aksiyon olur sanıyodum ama oolmuyomuş yaşayanların söyledikleri doğruymuş ama yaşamadanda bilinmiyomuş.. ama varya hgerşeye rağmen çok güzel bişeymiş evlilik artık tek başıma uyuyamam heralde hiç :eek:

çeneye başladım yine ne hikmetse eşim pc ye oturunca bozuluyo anlamadım gitti ya kıskanıyomu ne beni pc den kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar merhaba,
Topic'imiz bu aralar eskisi kadar güncel kalmıyor, kendi adıma her ne kadar yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
Tabi koşturmacalar bitince ve evliliğin rutinine girince eskisi kadar aksiyon olmuyor hayatımızda, hatta ciddi ciddi durağanlaştığını bile söyleyebilirim.İnfanta'nın dediği gibi belki havalardan, belki de o keskin heyecanlar bittiğinden, belki de artık yeni hayatımıza alıştığımızdan..

Hüsna'cım tebrik ederim, Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.

Bu arada akşama patlıcanlı (dolapta patlıcanlar çürüyecek artık!) hazırlaması kolay bir yemek yapmak istiyorum bi fikri olan arkadaş var mı acaba?

Canim, patlicanlari yika, kuçuk kare seklinde dogra
tavada bol sogan kavur yagda, sonra biber dogra at içine
kavrulmus soganlarin biberin içine at patlicanlari
suyu hafif çeksin, kisik ateste pisir
patlicanlar eriyince uzerine 3-4 soyulmus domates dogra
kara biber, tuz, kirmizi biber at
kapat uzerini, kendi kendine kavrulsun
harika oluyor...servis yaparken de limon kullanin çok lezzetli ve hafif oluyor, afiyet seker olsun yerimseniben

pamugum evet ya iyi oldu....bende sıkılıyodum....bu arada hakikaten aksamları nete girdigimde benimkide bi triplere giriyo......nedense....jnaz canım ya seni de cok özledim....karsılasamıyoruz bi türlü....neyse kızlar bugün evliligimiz 2. ayında güzel bi masa hazırlayıp sürpriz yapıcam 1. ayında eşim yapmıştı bugünde ben yapıcam....:) hepinizi kocaman öptüm....

ha bi de dilimde tüy bitti söylemekten şu 2008 sonbahar gelinleri ile bi toplanalım artık ya......kızlar hadi bu kadar kocalarımızın dizinin dibinde olmayalım....ramazan da istedim bayramdan sonra dediniz,sonra araya dügünlerimiz girdi,kurban falan dersiniz diye o aradada söylemedim şimdi bahane kalmadı..... hadi kızlar uygun bi gün belirleyelimde buluşalım artık ya....

2008 sonbahar ankara gelinleri hadi.........yani başka şehirlerden sonbahar gelinleride gelebilir.....

Pamukşeker'cim, Yaralım saolun tarifler güzel ve kolay görünüyo eve gidince kendimi mutfağa atıcam hemenhihoyyyt
Önceden annelerimizin hazır sofralarına kurulurken şuanki halimize bakın yaaaw-tatlicadiarzu-

kızlarrr ben geldimmm
ayy şu kurs baya yoruyo beni ama çokta zevkli bırakamıyorumda ama sabahtan 4 e kadar kurstayım eve gelincede evi toparla yemek yap derken bi bakmışımki akşam olmuş bide eşim gelince hiç giremiyorum nete bugünde kurstan çıkınca alışveriş yaptım şimdi bile anca vakit buldum o da dünden yemeklerim arttı diye :) bugün yemek yapma derdim yok çok şükür
bu arada dünde kayınvaldemleri aldım yemeğe görümcemde ankaradan geldi güzel bi akşam geçirdik
menümde tarhana çorbası, patlıcan musakka, pilav , et kavurma, kırmızı lahana salatası ( kayınvaldem seviyoda o yüzden her geldikçe yapıyorum ) , mevsim salatası, havuç, turp ve mayonezden oluşan başka bi salata ve fırında kremalı patates vardı tatlı olarakta profiterol yaptım :)
tabi bunları yapmam tam 3 saatimi aldı biraz daha hızlanmam lazım kızlaryaa
sizler nasılsınız neler yapıyosunuz ?

X