kızlarrr ben geldimmm
çok yoğun geçen bi bayramdan sona burdayım yine. 1. günü ve 2.günü öğleden sonraya kadar eşimin akrabalarını ziyaret ettik ve salı akşamıda annemlere gittikim ve çarşamba günümüzde benim ailemi ziyaretle geçti. perşembe günü sabah abimlerdeydim öğlen çarşıya çıktım akşamda kardeşimin evine gittik . cuma günüde hasta yattım :) yine üşütmüşüm malesef . cumartesi akşamıda evimize döndük tam 4 gece annemlerde kaldım öyle güzel geçtiki zaman... ama yine evimdeyim ve itiraf ediyorum evimide çok özlemişim.
çakırgözlümde bugün evleniyo inşallahh herşey istediği gibi olur ...
pamukşekerimde hoşgelmiş canımcım sizde bi gariplik var galiba çünkü benim bildiğim ilk önce yeni evliler davet eilir en azından bizde öyle oldu hatta daha gideceğimiz çok yer var. ama sende dikkat et kendine olur mu tatlım çok yorma kendini
yaralım canım aynı şey benim içinde geçerli bayram sabahı annemin ilk işi börek yapmak olurdu ve bütün aile toplanırdık ama bu bayramda bende eşime böreğini yaptım ve ilk bayramımızı geçirdik inşallah rabbim bizlerede kocaman bir aile olmayı nasip eder ...
mısraa cım sen nasılsın güzelim?
infanta senin adına da sevindim tatlım ne güzel eşin anlayışlı davranmış
rainofapril sende çok yorulmuşsundun canım tabi gezmekte kolay değil :)
Arkadaşlar merhaba,
Topic'imiz bu aralar eskisi kadar güncel kalmıyor, kendi adıma her ne kadar yazamasam da takip etmeye çalışıyorum..
Tabi koşturmacalar bitince ve evliliğin rutinine girince eskisi kadar aksiyon olmuyor hayatımızda, hatta ciddi ciddi durağanlaştığını bile söyleyebilirim.İnfanta'nın dediği gibi belki havalardan, belki de o keskin heyecanlar bittiğinden, belki de artık yeni hayatımıza alıştığımızdan..
Hüsna'cım tebrik ederim, Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Bu arada akşama patlıcanlı (dolapta patlıcanlar çürüyecek artık!) hazırlaması kolay bir yemek yapmak istiyorum bi fikri olan arkadaş var mı acaba?