2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

dostlarim...tekrar hepimiz bir aradayiz ne guzel degilmi ?
jnazcim, ozi'cim canim benim hosgeldin, bir daha gitme çok ozledim seni cidden

canlarim...dun aksam arkadaslar yemege davet ettiler o kadar geç donduk ki evimize, sabah kalkmak çok zor oldu :-( çok yorgunum
hala annemler için bir menu bulamadim...dusunuyorum dusunuyorum..bulamiyorum
degisik birsey yapmak istiyorum...offf

fikirleriniz olursa..jnazcim, ana yemek demissin ama ben çorbadan sonra sulu yemek vermek istemiyorum, buyuk tabakta 2 veya 3 cesit yemek vermek isterim...
off bilemiyorum...

kizlar yemege çikiyorum oglen yazarim yine, operim sizi hep

OOOOOOOOO sevgili ozicelcius gelmiş.Nasılsın cnm?Evlilik nasılgidiyor?Umarım herşey yolundadır.Sevgiler

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız bugün eve 4 gibi geldim toparla yemek yap derken anca siteye girebildim
ozicimmm canımıniçi hoşgeldinn bende öyle özlemişimki seni inşallah karşılaşırda sohbet ederiz bol bol
yaralım canım öyleyse şöyle yapalım
terbiyeli şehriye çorbası
pilav
orman kebabı
yada islim kebabı biliyosundur belki ama ben açıklayayım patlıcanları şeritler halinde kesip kızartıyosun, köfteleride kızartıyosun . iki patlıcanı çapraz yerleştir ortasına köfteyi koy ve üstünü kapat
zeytinyağlı taze fasulye ( çok severimde)
patates püresi
mevsim salatası
havuç salatası (mayonezli)
şimdilik aklıma gelenler bunlar canımcım tatlı olarakta geçenlerde fatih sarmasından bahsetmiştimya sana güzelim onu yapabilirsin
hatta ekleyeyim tarifini :)
Malzemeler:
- 4 yumurta
- 1bucuk su bardagi seker
- 2 bardak un
- 1 kasik tereyag veya margarin
- 1bucuk cay kasigi vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 corba kasigi bal
- 2 corba kasigi antep fistigi
Serbeti icin:
- 2 bardak su
- 2 bardak seker
Serbetini yapmak icin ilik suyun icine sekeri ilave edip iyice karistirarak eritin. Bu serbetin ozelligi kaynamadan yapilmasi, kaynatarak yapmayin.
Yapilisi:
- Yumurtalari, yagi, sekeri genis bir kaba koyup ustune un, vanilya ve kabartma tozunu birlikte eleyin.
- 15 dakika kadar yuksek hizda mikserinizle cirpin.
- Kagit dosenmis veya yaglanip unlanmis genis tepsinize dokup isitilmis 350F (175C) dereceli firininizda kek gibi pisirin. Kenarlari hafif kizaracak ama cok sertlesmesine izin vermeyin.
- Firindan alip ilinmaya birakin. Ustune serbetin bir kismini kasikla dokerek yumusamasini saglayin, ama cok sulu olacak sekilde dokmeyin, sadece nemlendirecek ve kolay sarilmasini saglayacak kadar.
- Hamurun ustune once bali surun, sonra cekilmis antep fistigini serpistirin. Daha sonra kisa kenarindan duzgunce rulo seklinde sarin.
- Kalan serbeti ustunden ve yanlarindan kasikla dokerek islatin. Isterseniz bir miktar serbet birakip servis yaparken dilimlediginiz tatlinin uzerine biraz gezdirerek serbetin heryere esit gelmesini saglayabilirsiniz.
( tarifi portakal ağacından almıştım ben hayatım ordan kopyaladım tekrar )

mısraaa hayatım iyi gidiyo şimdilik....sen neler yaptın hazırlıklara başladın mı?nişanlılıgın tadını cıkar derim...

Sevgili ozicelcius,nişanlımla allah nazarlardan saklasın çok iyiyiz.Beyaz eşyaları aldık bu hafta geliyor eve.Mobilya işi bizi epey yoruyor onun dışında bir sorun yok.Salon için alacaklarımızıda belirledik nihayet,duvarları daha önceden pembe-lilamsı renge boyatmamız kotukların rengini belirlemizde başımıza iş açtı ( 31 ocak büyük ihtimale nikah tarihim.

mısra badanayı en iisi krem yaptırcan her renge gidio ama çabuk kirlenio benim evimde krem zor renk

anam anam anamm
jnaz'cim, guzel arkadasim emegine saglikkk
tesekkur ederim, mutlaka yapicam bu tatliyi...denicem ve sana soylerim nasil oldugunu
bende kendimce dun ir menu hazirlamistim, hemen hemen ayni seyleri dusunmustuk bazi seyler farkli :
yogurt çorbasi
pirinç pilavi
çop kebabi
tavuk gogusu kremali
mevsim salatasi
cacik
peynirli yufka boregi
çikolatali kek
diye dusunmustum....sanirim yogurt çorbasini sehriye yapicam
ve havuç salatasini yapicam
tatliyi mutlaka yapicam
allahim çok seviniyorum annem babam geldigi için
insallah hersey super olur
insallah foto çekicem bu sefer
evimi gostermek istiyorum sizlere, yanliz sizin evlere benzemiyor hiç, burada evler baya kuçuk :-(((
o yuzden pek harika bir ev degil sizlerin ki gibi ama idare eder iste

misraacim az kaldi bitanem...sayili gun çabuk geçer degilmi ama ?

herkese opucukler arkadaslarim
çakirgozlum de yok artik siteye giremiyor cunku isi birakti
ahh ahh tek tek gittik yahu )

Arkadaşlar merhabaa

Yaralım'ın dediği gibi tek tek gittik ama tek tek de dönüyoruz yerimseniben

Evlendim, 17 gün oldu.
Zaman çabucak geçiyor. Evlilik hazırlıkları, yetişecek mi yetişmeyecekmi derken bütün o telaşlar bitti yerini günlük hayat telaşları aldı artık.

Buradaki arkadaşları, güzel paylaşımları özlemişim çok, daha geniş zamanlarda görüşmek üzere tekrar. a.s.

Ne güzel çok hamarat arkadaşlarımız var sitemizde.Gülümseyerek okuyorum her daim yazdıklarınızı.
Sevgili yaralım evet benimde az kaldı,heyecan yok ama.Belki şu anda oturduğum eve sadece evlilik cüzdanı 've şirin eşimle gireceğimdendir.:))))
Çakırgözlümüz işten ayrıldı , arada sırada girceğine söz verdi bakalım.Düğününe çok az kaldı:))))
Sevgili lady marmelat, umarım herşey yolundadır ve mutluluğunuz daim olur..
Hepinizi koskocaman öperim.Antalya dan Sevgiler...

dostumm, baya bi geçmis yahu naniknanik
bende evleneli tam tamina, 1 ay, 3 hafta, 1 gun olmus :1shok:
inanmasi zor...
dedim ya, omurler bitiyor da haberimiz yok :1closedeyes:

allah hepimize geçim nasip eylesin
Pamuk seker de evleneli 1 hafta bile oldu :sm_confused:

optum kizlarrr :asigim:

merhaba kızlarr
kurstan geldim evi topladım bulaşıkları yerleştirdim bayat ekmekler vardı onlarıda küçük küçük doğradım fırına verdim galeta unu gibi yapmayı düşünüyorum yemeğe başlamadan da gireyim dedim :) bu akşam menüde kereviz var ilk defa yapıcam güzel olur inşalahhh
yaralım canımcım seninde menün gayet güzelmiş tatlıyı da mutlaka dene derim ama aklında bulunsun ilk başta kekini çok ıslatma yoksa rulo yaparken zor oluyo.
ozicimm hayatım nasılsın sende dene olur mu
ladymarmelatcım canım hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. nasıl gidiyo evlilik :)
mısracım Allah nazarlardan saklasın ikinizide inşallah hep böyle devam edersiniz.

ya ben öle pasta börek işlerine daha hiç giremedim ben sizin gibi menü bilmiom :1no2: geçenlerde milföyden börek yaptım o kadar o da basitti siz yapıyonuz ne güzel kıskandım valla :çok üzgünüm: banada öğretin çabuk klava:

rainofapril canım daha bende giremedim ama çok istiyorum pasta börek yapmayı,daha fırını bile çalıştırmadım canım ilk kullanımdan önce fırını bir çalıştırın diyorlar,sen çalıştırdın mı?
lady marmelat hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

Jnaz'cım kereviz konusunda bir tavsiye.Portakal suyuyla pişir muhteşem oluyor,kokusundanda eser kalmıyor.Bu arada salatasıda çok güzel olur kerevizin,rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştıracaksın kilo probleminizde yoksa biraz mayonez ekleyiver.Ahhh ahhh benim şirin adam sarımsak yemiyor özlüyorum ((((Kolay gelsin cnm

DİRİMCİM fırını çalıştırdım ama pişirmek için yani önceden çalıştırmadım nolurki bozuldumu acaba fisfisfis hayır ne ara pasta börek yapcamki haftanın 6 günü işteyim ev hanımı olsam bende yapardım lülülülülülü şaka bi yana daha misafirde alamadım hiç üstelik nasıl olcak hiçbilmiorum sende bendensin kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar
bende basta börek yapmadım ama bu gün yaprak sarması yapacam
bayram için
yeni evli arkadaşlar halı tüylreni azaltmak için halı şampuanı ile fırcalamayı düşünüyorum
bu hafta sonu iyi bi temizlik yapayım evim missler gibi koksun
ya ben ev hanımı olsaymışım kafayı evle bozrmışım
aklım fikrim ev ev ev

mısraa cım cok sevindim senin adına....allah nazardan saklasın....jnaz iyi gidiyor hayatım,gelen giden henüz bitmedi,mutfaktan cıkamıyorum,gece 2 den önce uyudugumu hatırlamıyorum inanki,ama güzel bi duygu insanları kendi evinde agırlamak,yaralım menün gayet güzel....bende mevsim sebzelerini zeytinyaglı hazırlıyorum,yanına mutlaka etli bi çeşit ve vazgecilmezim sebzeli pirinç yada bulgur pilavı oluyor...et yemeklerinide fırında yapmayı seviyorum daha güzel oluyor....salatalarda cesit seviyorum bi de saksuka,barbunya,yada brokoli masada güzel duruyor bunuda tavsiye derim....tatlı olarakta tavuk göğsü sarması yapıyorum,bide dondurmalı irmik....serviste cok sık duruyolar bi tavsiye daha...jnaz tarifini denedim ama saramadım ya,aşkımla filme daldk birazkurumuş sanırım...hepinizi cok öptüm....

dirim canım mesajına cevap veremedim...evet fotolarını göremedim ama eminim harika bi gelin olmussundur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…