2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhaba kızlarrr
bugün yemeğe misafirim var eşimin ortağı ve hanımı bize gelecekler onlarda 6 aylık evliler. sabahtan beri hazırlık yapıyorum . bi yandan şükür evim küçük diyorum 1 saate bitti temizlik :) masayı da hazırladım
menüme gelincede
ayran çorbası
etli krufasulye
pilav yanında soslu tavuk
nohut salatası
patates toplar
mayanezli kırmızı lahana salatası
ve mevsim salatası
tatlı olarak ta revani ve kabak tatlısı var
sadece pilavım kaldı yapılacak onuda en sona bıraktım diğerlerinide hazırladım bi salata sosları kaldı :)
infantacım canım yazdıklarını okuyunca öyle üzülüyorumki sana tamda en mutlu ve huzurlu olman gereken günlerde yaşadıklarına inanamıyorum. ama inşallah bundan sonrası çok çok daha güzel olur canım:Saruboceq:

Sevgili jnaz maşallah çok beceriklisin menünde süper görünüyor.Ellerine sağlık

Sevgili jnaz maşallah çok beceriklisin menünde süper görünüyor.Ellerine sağlık

canım benimm çok sağoll Şeniz yapmaya çalıştım bişeyler aslında hepsi basit öyle aman aman bişey yok be güzelim :) eminimki sende beceriklisindir a.s

merhaba kızlar nasılsınız ben geldim ya kızlar dün bi gelinlik için kapora verdik beğendim giydim denedim ama sonra acaba güzel mi çok mu sade vs gibi kurtlar düştü içime size de öyle olmuşmuydu içimi rahatlatın biraz sabahtan beri oturmuş düşünüyorum

Hayırlı olsun güzelim. Ben çok model denedim. Hatta bir yere kapora verdim. Senin yaşadığını birebir yaşadım ve gelinliği tekrar görmeye gittim. Allahtan gitmişim. Gelinliği tekrar görünce karar değiştirdim ve iptal ettim. Kaporam yandı ama sonradan karar verdiğim gelinliğim içime çok sindi. Cuma günü denedim muhteşem görünüyordu. Avşar Gelinlikte yaptırdım gelinliğimi. Tamamen hazır olmasına rağmen provadan sonra oradaki Şengül Abla düğüne 3-4 gün kala son bir prova daha almamızın iyi olacağını, Gelin adaylarının son günlerde zayıfladıklarını ve dikilen gelinliklerin sonradan iyi oturmadığını söyledi. Ama ilk gittiğim yerde 2. provadan sonra teslim ederiz demişlerdi. Gerçekten en doğru kararı o zaman almış olduğumu bir kez daha anladım. Yanan ufak bir kaporaydı ama şimdi herşey mükemmel ötesi...

Sumak tebrikler Allah bi yastıkda kocatsın :))

sumakçığım aramıza hoşgeldin,Allah mesut etsin canım
infantacım yazdıklarını hayretler içinde okuyorum,nasıl insan bunlar,çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun.
canım bende nerdeyse hergün annemgile gitmek istiyorum.olmuyor malesef yakın oturmalarına rağmen ancak hafta 2 kere felan gidebiliyorum.ama haftada 2 güne acaba eşim ilerde bişey der mi,diye çekiniyorum.:1no2:
jnaz maşallah menün süpermiş,sende yaralım gibi beceriklisin maşallah,ben önce ana yemekleri öğrenmeye ve yapmaya başladım.inşallah bende sizin gibi becerikli bir hanım olurum.
katre gelinliğin modeli olsa bakardık,fikir verirdik sana

Katre cim sen beğeniyorsan tamamdır-hayallerine yakınsa model düşünme.Biliyorsun bende çok sade modelleri beğeniyorum.
Sevgili sumak mutluluklar dilerim cnm.

sonbahar gelinleri ve sevgili kk üyeleri, en son baktım da, 17 ekim de düğün hazırlıkları yaptığımı yazmışım, çok zaman geçti, ev dzme, kına, düğün, balayı derken, yarın evliliğimin 1 ayını dolduruymuşum da haberim yok, zaman nasıl da geçiyo, sanki daha dün evlenmişim gibi..Nişanlı ve sözlü arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun, düğünden sonra okadar hafifliyceksiniz ki anlatamam..inş sıkıntı, keder yaşamadan hepiniz atlatırsınız bu günleri...Hepinize mutluluklar... a.s.
( Bu arada jnazcım, hatırlarsın belki, sormuştum bulaşık mak alsammı diye, almadık, ben yıkıyorum eşim duruluyo, şimdilik bi problem yok, hani yeni evliyiz diye mi duruluyo bilemiyorum artık, ilerleyen günlerde sadece benim başıma mı kalıcak acaba diye düşünmüyo da değilim kaydirigubbakcemile3

zaman geçer mi acaba diyoduk ama geçiyor su gibi 5 ay vardı evlenmeme evlilik takvimini yaptığımd şimdi sadece 2 ay kaldı Rabbim inş bu süreyi de güzel bi şekilde atlatıp evlenmemizi nasip eder

slm arkadaşlar
öncelikle sumak arkadaş armıza hoş geldin
artık evli bir insansın
şimdi herşey senin için çok taze
bende 1 ay 4 gün önce girdim dünya evine
herşeyin hayırlısı bakalım

arkadaşlar dün çok yorucu bi gün geçiridm
bütün gün eşimle ankarada büyük bir alışveriş merkezinde gezdikten sonra
15 yıllık arkadaşım akşam yemege geldiler
valla 1 saat içinde
fırında patatesli köfte
prinç pilavı
çorba (hazır)
bisküvi tatlısı yaptım
tam işler bitti zil çaldı
çok eylenceli bir akşam yaşadık
eve misafir gelmesi çok iyi oluyor insan morel buluyor
bide çocuklar halıya kola dökmeselerdi
neyse artık çocuktur...

işde böle kıslar
önümüz bayram önce kimin ailesine gidilecek konuşuldumu koçişlerle

Sumak'cim, kiz yerim seni ben bayildim mesajina :roflol::roflol:
net, kisa ve oz...yesinler seni, evlenmis bile bakin bakin hihoyyyt
Allah sana omur boyu mutluluklar nasip etsin arkadasi, hani foto ?

Katre'cim, içine sinmediyse alma bitanem. kaporayi falan bosver
hem bulursan gonder bari de bakalim bizde fikrimizi veririz ama herseyden once senin içine sinmeli bu gelinlik :1hug:

Pamuk Sekerimiz evlendi arkadaslar, allah esiyle bir omur boyu mutluluklar nasip etsin

Infanta'cim...esinle bi konusabilsem çok soyleyecegim sey olur herhalde :mymeka:
Suna bak...ne olmus yani haftada bir kere gitsen ?? Insan annesini babasini gormeden duramiyor iste, hem bugune getiren onlar, baban hayir deseydi bakalim seninle evlenirmiydi ! firsat verme ya...en az haftada bir kere git gor onlari
Valla ben ya cuma aksami giderim esimle yemege, yada ben tek giderim pazar gunu butun gun, aksamda esim gelir.

keske her gun gidebilsem :çok üzgünüm:
Cok ozluyorum onlari, hala ve hala çok ozluyorum senağlama

Bana gelince, kizlar, cuma gunu annemde yemekteydik, çok guzeldi
cumartesi gunu esimle alisverise gittik, superdi yaa, taa almanya ya goturdu esim beni, sonra aksam dayimlarla beraber arkadasimin dugunune gittik, allahim prenses gibiydi canim benim :1hug:
sonra bize geldiler, pasta kestik, çay içtik harikaydi
pazar gunu ise koyu bir temizlik...sonra yemege disari çiktik, yuruyuz yaptik ve geldik
ve yeni haftaya merhaba dedik, isdeyim suan..aksam arkadas davet etti bizi yemege

ha bu haftasonu annemler geliyor...napsam...:uhm:
kizlar neolur fikir verin, ne olur ne olur...
offfffffffffff

[
ha bu haftasonu annemler geliyor...napsam...:uhm:
kizlar neolur fikir verin, ne olur ne olur...
offfffffffffff[/B][/QUOTE]

bence onden bir çorba,etli nohut,bulgur pilavı,fırında patatesli tavuk..

rejimdeyim oluyorum aclıktan ((

merhaba kızlarrr
dün msj atmıştım ama gitmemiş . yoğun bir hafta sonu geçirdik . cumartesi akşamı misafirlerim vardı gece 2 ye kadar oturdular monopoly de oynadık çok eğlenceli bi akşamdı. pazar günüde alışverişe çıktık eşimle arkadaşlarda katıldı yemek yedik alışveriş merkezine gittik ciciler aldım kendime çark caddesinde dolaştık döndüğümüzde gece 11 d, arkadaşları bırakmadık bize geldik çay içtik falan yine yoğun ve güzel bi gündü. bugünde erkenden kalkıp kursa gittim. size söylemedim dimi bugün dikiş kursuna başladım:) zevkliydi baya şimdide evimdeyim .
sumakçımm hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklarr
katrecimm canım eğer ilk giydiğinde içine sindiyse değiştirme canım ama yok o kadar beğenmediysende değiştir modeli güzelim . ben nişanlığımda öyle kararsız kalmıştım ve inanırmısın bir ay boyunca acaba dedim son hafta gelinlikçiden aradılar bi sorun çıktı diye öyle mutlu olmuştumki:) hemen başka bi renk ve model beğendim .
yaralımm bitanem iyi bir haftasonu geçirmene çok sevindim Şeniz menünde ana yemek olarak kurufasulye yada nohut yap derim bende çok bereketli oluyolar.
infanta canım maşallah sana ne güzel yetiştirmişsin yemeklerini ...

kızlar nihayet evime internet baglandıda sizlere kavustum....nasılsınız neler yapıyosun?alışabildinizmi evlilige?jnaz senide cok özledim canım ya...bu arada dügün fotolarını fotografcı cd seklinde veremeyecegini söyledi,bi yerden bulup detaylı koyucam aklımda unutmadım yani,evimin fotolarınıda koyucam daha öncekiler elime ulaşanlardı....hepinizi kocaman öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…