- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
-
- Konu Sahibi EU3
- #1.701
canlarım merhabalar
evlenemedim daha pazar günü evlenicem inşallah son 4 gün kaldı çok koşturmaca var.. gelinliğimde geldi kına kıyafetimde bindallımda hepsi hazır bi kaç eksiğim var hala :1closedeyes:
yaralım çok geçmiş olsun canım ya..
jnazcım oy oyy eşin ne güzel seni bırakıp gidemiyor desene haftasonmu onun için zor geçeceğe benziyor.. annenlerin yanına gidince unutma beni ha dua et emi cumartesi kınam pazarada düğünüm var uffff sizin geçtiğiniz yolalrdan geçicem inşallah :)
dirim cim bigün benimkide mazide kalıcak dimi ay ya inşallah hep güzel olarak kalır sonuda güzel olur..
yarın dini nikahım kıyılcak hayırlısıyla.. inşallah haftasonunda hava kötü olmaz sabahın köründe kuaföre gidicem zaten 10 30 da evden çıkıcam o yüzden kluaför randevusunu 7 ye aldım çok erken yaa... ankarada nikahımda 15 30 d aolucak seyri hiç bilmiyom direk nikahamı gidicez napıcaz birden geçip gidicek sanmırım ama geçerkende ben benden gidiceğim gibi..
neyse işte böyle kızlar .. siz yemekler yapın eşinizin yanında olun ben daha gün sayıyım :lepi:
inş canım merakla bekliyoruz resimlerini.
şuan iştesin galiba.
nasıl alıştınmı evliliğe.
Hosgeldin canim :1hug:
hayirli ugurlu olsun
Rabbim mutluluk, huzur nasip etsin guzelim
insallah yuvanda rahat mutlu bir hayatin olur
resimlerini bekliyoruz hepimiz tabiki, net baglanir baglanmaz koy
operim çok a.s.
canım benim hoşgeldin hayırlı olsun bundan sonra daha sık yaz olur mu ?
dirimcim çok sağol bitanem dediğin gibi bayrama artık kısmetse ...jnaz canım geçmiş olsun,geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir,ve annegile gidersin,bak bayramda geliyor
kızlar aklıma geldi ya bayramda önce kime gidilir,erkek tarafına mı?babama ne kadar zor gelir şimdi ya,üzüldüm bak şimdi senağlama
tahmin edebiliyorum canım inşallah hallolur bir an önce♥gözyaşı♥;4403521 .!.:
Çok sağol canım. Yazdıklarınızı çoğunlukla takip ediyorum ama çok yazamıyorum. İnternet sorunumuz hallolsun daha güzel olacak :)
mrb arkadaşlar
yarında işten ayrılıyorum
arkadaşlar
uzun bir ssüre giremiyecem
ablamda net var
oraya gidince yazarım
uzun bir süre olmayabilirim sakin beni unutmayın olurmu.
meraba arkadaşlar
buğün işyerind eson günüm
inş. benim için hayırlısı olur.
uzun süre giremezsem sakın unutmayın beni
ara sıra girmeye çalışavam
pazartesi gelinlik provam var
perşembe teslim allacaz inş.
davetiyede yaptırdık
bu hafta onlarıda dagıtacaz
inş. sorunsuz hallederiz.
görüşmek üzere.