2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

canlarım merhabalar

evlenemedim daha pazar günü evlenicem inşallah son 4 gün kaldı çok koşturmaca var.. gelinliğimde geldi kına kıyafetimde bindallımda hepsi hazır bi kaç eksiğim var hala :1closedeyes:

yaralım çok geçmiş olsun canım ya..

jnazcım oy oyy eşin ne güzel seni bırakıp gidemiyor desene haftasonmu onun için zor geçeceğe benziyor.. annenlerin yanına gidince unutma beni ha dua et emi cumartesi kınam pazarada düğünüm var uffff sizin geçtiğiniz yolalrdan geçicem inşallah :)

dirim cim bigün benimkide mazide kalıcak dimi ay ya inşallah hep güzel olarak kalır sonuda güzel olur..

yarın dini nikahım kıyılcak hayırlısıyla.. inşallah haftasonunda hava kötü olmaz sabahın köründe kuaföre gidicem zaten 10 30 da evden çıkıcam o yüzden kluaför randevusunu 7 ye aldım çok erken yaa... ankarada nikahımda 15 30 d aolucak seyri hiç bilmiyom direk nikahamı gidicez napıcaz birden geçip gidicek sanmırım ama geçerkende ben benden gidiceğim gibi..

neyse işte böyle kızlar .. siz yemekler yapın eşinizin yanında olun ben daha gün sayıyım :lepi:

pamukşeker yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu.ne kaldı şurda bugünü saymassak 2 gün sonra sende evleniyorsun.biz evlenirken sizin 1 ayınız vardı.
hep böyle şeyleri düşünürüm nedense,yok 1 ay önce bekardım,seneye bugünler şurdaydım,şunu yapıyordum,şimdi evin hanımı oldum.dün yine düğün cdsini izledik,rüya gibi ya,gelinliğin içindeki benim :1shok: inanamıyorum bazen,

günaydın kızlarr ben geldimm
ama bugün canım sıkkın biraz güzellerim malesef annemlere gidemiyorum. yengemin babası rahatsızlandı ve orda kalıyolarmış iki gündür . gitsem bile kimseler olmayacak evde
pamukşekercim canımıniçi ne kadar az kaldı değilmi ne güzel herşey de hazır inşallah düğününde hava çok güzel olur tatlım olmasa bile keyfini çıkarmaya bak yine sen olur mu. öpüyorum kocamann Şeniz

canım benimmm ayy bak biz eskidik:) cok güzel telaslar bunlar kazasız belasız kavgasız geçir ve cok eğlennn bol bol oynaaaa:):)

canlarım merhabalar

evlenemedim daha pazar günü evlenicem inşallah son 4 gün kaldı çok koşturmaca var.. gelinliğimde geldi kına kıyafetimde bindallımda hepsi hazır bi kaç eksiğim var hala :1closedeyes:

yaralım çok geçmiş olsun canım ya..

jnazcım oy oyy eşin ne güzel seni bırakıp gidemiyor desene haftasonmu onun için zor geçeceğe benziyor.. annenlerin yanına gidince unutma beni ha dua et emi cumartesi kınam pazarada düğünüm var uffff sizin geçtiğiniz yolalrdan geçicem inşallah :)

dirim cim bigün benimkide mazide kalıcak dimi ay ya inşallah hep güzel olarak kalır sonuda güzel olur..

yarın dini nikahım kıyılcak hayırlısıyla.. inşallah haftasonunda hava kötü olmaz sabahın köründe kuaföre gidicem zaten 10 30 da evden çıkıcam o yüzden kluaför randevusunu 7 ye aldım çok erken yaa... ankarada nikahımda 15 30 d aolucak seyri hiç bilmiyom direk nikahamı gidicez napıcaz birden geçip gidicek sanmırım ama geçerkende ben benden gidiceğim gibi..

neyse işte böyle kızlar .. siz yemekler yapın eşinizin yanında olun ben daha gün sayıyım :lepi:

Canim benim, bir ay once diyordunuz ki, ay bu gunler bi geçse de bizde evlensek, ahan da geldi bu gunler, sira size geldi
sana geldi pamugum
2 gun sonra evleniyorsun, konyamizi terkediyorsun senağlama
ama gittigin yerde mutlu ol bitanemmmmmmmmmm
hersey guzel olacak, hersey basarili olacak
sakin uzulme, kotu dusunme
resimleri bekliyoruz, dualar ediyoruz, haberlerini bekliyoruz
:1hug:
canim kardesim...rabbim mesut bahtiyar etsin Şeniza.s.:nazar:

jnaz canım geçmiş olsun,geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir,ve annegile gidersin,bak bayramda geliyor
kızlar aklıma geldi ya bayramda önce kime gidilir,erkek tarafına mı?babama ne kadar zor gelir şimdi ya,üzüldüm bak şimdi senağlama

inş canım merakla bekliyoruz resimlerini.
şuan iştesin galiba.
nasıl alıştınmı evliliğe.

Evet canım işte olduğum için çok fazla netle ilgilenemiyorum. İşlerim çok yoğun. Evliliğe çok şükür alıştım bu gün 27. günüm :)

Hosgeldin canim :1hug:
hayirli ugurlu olsun
Rabbim mutluluk, huzur nasip etsin guzelim
insallah yuvanda rahat mutlu bir hayatin olur
resimlerini bekliyoruz hepimiz tabiki, net baglanir baglanmaz koy
operim çok a.s.

Çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun. İnşaALLAH ekleyeceğim resimleride :)

canım benim hoşgeldin hayırlı olsun bundan sonra daha sık yaz olur mu ?

Çok sağol canım. Yazdıklarınızı çoğunlukla takip ediyorum ama çok yazamıyorum. İnternet sorunumuz hallolsun daha güzel olacak :)

mrb arkadaşlar
yarında işten ayrılıyorum
arkadaşlar
uzun bir ssüre giremiyecem
ablamda net var
oraya gidince yazarım
uzun bir süre olmayabilirim sakin beni unutmayın olurmu.

canımmm hayırlısı olsunnn seni unuturmuyuz hiç en kısa zamanda iyi haberler bekliyoruz cnm

sizi görünce 2009 gelinleri olarak bizlerin geleceğini görüyorum hepinize mutluluklar ya ne güzel bir duygu

pamukşeker canım hadi hayırlı olsun diyelim
bak bu günler öle çabuk geçerki hiçç anlayamazsın
ben tam 1 ay 1 gün oldu
sanki geçen ayı hiç yaşamamısım gibi hisediyorum
sanki bi film gibi herşey

izmir hayal senin aşk hikayeni okudum
çok hoşuma gitti
demekki görmeden el sallamak güzel bir hareketmiş

çakırgözlü sanada hayırlı olsun canım allah bir ömür mutlu ve saglıklı yaşamayı nasip etsin
çok iyi kapli bir insansın
dilerim karşına çıkanlarda senin kadar temzi olur.

jnaz üzme kendini bayramada gidersin bol bol kalırsın
zaten arası 2 saat diye tahmin ediyorum

birazda kendimden bahsedeyim
dün babam iş yerime geldi beni görmek için
giderken elimi tuttu ve beni çok özlediklerini söyledi
aileme yürüyerek bile 5 dk mesafedeyim ama haftada 1 kes görebiliyorum
sabah annem aradı beni rüysaında görmüş
artık yarın onlara gitmek istiyorum

oysa işden eve gelince hemen odama girerdim
tv acıp izlerdim onlarla pek vakit geçirmezdim
ama şimdi hep aklımdalar
bi laf vardır 'anne olamadan anneliği bilemezsin'
evlenmeden evin kıymetini bilememişim.....

iyi akşamlar kızlarr

jnaz canım geçmiş olsun,geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir,ve annegile gidersin,bak bayramda geliyor
kızlar aklıma geldi ya bayramda önce kime gidilir,erkek tarafına mı?babama ne kadar zor gelir şimdi ya,üzüldüm bak şimdi senağlama
dirimcim çok sağol bitanem dediğin gibi bayrama artık kısmetse ...
benim bildiğim ilk önce erkek tarafına gidildiği tatlım bizde büyük bi ihtimal 2. günü annemlere gideceğiz .
♥gözyaşı♥;4403521 .!.:

Çok sağol canım. Yazdıklarınızı çoğunlukla takip ediyorum ama çok yazamıyorum. İnternet sorunumuz hallolsun daha güzel olacak :)
tahmin edebiliyorum canım inşallah hallolur bir an önce
mrb arkadaşlar
yarında işten ayrılıyorum
arkadaşlar
uzun bir ssüre giremiyecem
ablamda net var
oraya gidince yazarım
uzun bir süre olmayabilirim sakin beni unutmayın olurmu.

oyyy canım benimyaa hiç unuturmuyuz seni bitanem inşallah herşey dilediğin gibi olur ve bir ömür boyu mutlu olursunuz güzelim merakla dönüşünü bekliyorum

infantacımm evet tatlım hamdolsun çok uzak değil ama her istediğimde de gidemiyorum malesef...
canım benimya inşallah yarın sende gidersin annenlere cidden onların yerini kimse almıyo resmen burnumda tütüyolar :KK43:

canlarım ya azdıklarınızı okurrken gözlerim yaşardı.. çok saolun.. 2 saat önce dini nikahımız kıyıldı çok garip bi duyguymuş sanırım beni nikah tuttu öyle bir sakinlik ağırlık çöktüki üstüme anlataMAM SİZLER YAŞADINIZ hemde kısa bi süre önce o yüzden anladığınzı bildiğim için koştum geldim.. müstakbel eşim kurtlar vadisi izliyor ne tuhaf bi durum çok önemli bişey ya..

jnazım üzülme bitanem haftaya gidersin artık..
gheliyo ays kapayım :KK70:

taze gelinler sizi uzaktan takip ediyoruz 2009 yaz gelinleri olarak.. hepinize mutluluklar dilerim :)))

pamukşekerimm canım benimyaa hadi hayırlı olsun . kendi nikahım geldi bir an aklıma imamımız eşimin arkadaşıydı ve bir saat kadar sürmüştü bide .çeyiz günü işler bittikten sonra kendi evimizde kıydırdık hemen kıyar çıkarız diye düşünüyodu herkes. en sonunda dayanamayıp kapıdan uyarmışlardı bizi:) ne kadar heyecanlanmıştım yaa:KK43:
burcucumm çok teşekkürler canımm seneye bizde sizi takip ederiz bellimi olur :)

meraba arkadaşlar
buğün işyerind eson günüm
inş. benim için hayırlısı olur.
uzun süre giremezsem sakın unutmayın beni
ara sıra girmeye çalışavam
pazartesi gelinlik provam var
perşembe teslim allacaz inş.
davetiyede yaptırdık
bu hafta onlarıda dagıtacaz
inş. sorunsuz hallederiz.
görüşmek üzere.

meraba arkadaşlar
buğün işyerind eson günüm
inş. benim için hayırlısı olur.
uzun süre giremezsem sakın unutmayın beni
ara sıra girmeye çalışavam
pazartesi gelinlik provam var
perşembe teslim allacaz inş.
davetiyede yaptırdık
bu hafta onlarıda dagıtacaz
inş. sorunsuz hallederiz.
görüşmek üzere.

canım benimm hadi kolay gelsin sana çok yorma kendini olur mu . ve sakın kına gecende sabaha kadar oturayım uyumayayım deme iyice dinlen.inşallah herşey gönlünce olur bitanemm Şeniz

çakırgözlüm canım benim
hadi hayırlısı diyelim
janzın dedigi gibi iyice dinlen
kendini yorma hiç farketdemiyor insan

ya arkadaşlar ben bu gün aileme gidemiyorum eşim her harfa gitme taraftarı deil
bide size bişeyden bahsetmek istiyorum

bazı yörelerde adetmiş
gelin evden çıkarken oglan tarafından biri kimseye gözükmeden evden bi eşya alırmış sonra geri verirmiş
ben evlendikten bi süre sonra annem tepsisinin kayboldugunu yanlışla banamı geldigini sanmış
bende annemim gelinlik taa 30 yıllık tepsisi ne benzer bi tepsi kaynanamlara el öpmeye gittigimde görmüşdüm
ama çok tepsi vardı dügünde yemek verildigi için komuşuların tepsileri diye düşündüm
ama annem o kadar üzüldükü gece rüyalarına giriyor
çünkü ailesinden kalan tek hatıra yani manevi degeri var
neyse
ben eşime sordum bi tepsi olayı var biliyormusun dedim
o da biliyormuş. ne biliyorsun söylermisin dedim
güya benim annem tepsi içinde oglan tarafına bişey göndermiş ve tepsi orda unutulmuş !!!!!!!!!!!!!!
yani bu darıda pest dedim
artık eşime çaktırmadım ama sabah ilk işim anneme müjdeyi vermek oldu
işte böle kıslar o kadın benim bilezikleri koluna taktıgı yetmiyor
annemin tek hatırasınıda habersiz alma lüksünde bulunuyor
bazen allahın bu yapıda bir insan yarattıgına şaşıyorum
çok canımı yaktı
siz sadece bir kaçını biliyorsunuz
onu ömür boyu affetmiyecem :1closedeyes:

X