geçmiş olsun canım.
sonbahar gelinleri tek tek evlendi
ben mısra kate kaldık
evlenecek olanların arasında.
alışırsın bitanem üzülme evden çıkarken hangimiz ağlamadık hangimiz üzülmedikki ama inan çabuk geçecek.ankaranın neresinde tatlım evin.ankara güzeldir çabuk alışırsın merak etme ailen gelir sen gidersin araya özlem girince ilişkilerde çok çok güzel oluyora.s.
jnaz geçmiş olsun hayatım ya bi doktora falan görünsen böyle olmayacak hem yat biraz dinlen ayakta atlatamazsın eşini dinlea.s.
infanta ve rainofabril canım bende pek yemek yapmasını bilmiyroum,yapsamda bin bir zorluklarla,hele düdüklüyü hiç kullanmadım.patlamasından korkuyorum,nasıl kullanacağımıda bilmiyorum,mercimek çorbasını yapmadım içine ne konuyor sadece onu biliyorum
jnaz canım niye düzelemedin hala anlıyorum,tabi misafir gelince haliyle mutfağa geçip hizmet ediyosun tabi evin hanımı olunca.annelerimiz olsa hiç bişeyimiz kalmazdı senağlama elin oğlu gelsin alsın
infantacım evine bakmıştım önceden bilhassa salonun ve yatak odan çok hoş canım,Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin,bu arada canım sen misafir ağırlayınca bana fenalıklar geliyor,aynı tarihte evlendik ya,biran önce hazırlık yapıp bazı girişimlerde bulunmam gerekiyor cokacimcoook
yaralım rezil olmazsın merak etme,maşallah çok beceriklisin sen,kendimden çok güveniyorum sana:lepi:
çakırgözlüm 3 hafta çoğu gitmiş,azı kalmış.inşallah sıcacık yuvanda mutlu olursun,
türkiyem evet biz evlendik sıra mısra ve çakırgözlüde
bu arada mızmız naptı acaba
bende bende varımki daha :çok üzgünüm:
ImageShack - Image Hosting :: resim6070fc7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: resim6071il3.jpg
koltuklarım böyle dirimcim çeyizde çekilen resimler olduğu için pek düzgün değil :)
kremi düşünmemim nedeni de halıya ve perdeye uyumlu olurmuş gibi gelmesi güzelim bide normalde perdelerin kanatları var ama krişlerden dolayı takamadık oda krem ve kahve. belki bayrama takarım diye düşünüyorum .
malesef son anda salon takımımız değiştiği için böyle alakasız oldu
canım perdelerin kanatları kremse,krem hoş durabilir,
salonunu perdelerin kanatları olmadan düşünürsem,koltukların koyu renkte olduğu için sadalyelerin krem çiğ durabilir,anlamadığım sandalyelerin üstünü neden kırmızı yapmışlar.canım krem olursa sandalyenin tamamı mı krem yoksa sadece kırmızı olan yerlerimi krem olacak?neden lila düşünmüyorsun sandalyelerin kırmızı olan yerleri lila olabilir,
canim...kendi fikrimi soyluyorum...ne krem...ne gumus...ben sahsen lila yapardim.
kesinlikle koltuklarina uyan renktir.
yinede sen bilirsin tabi...ben sahsen lila yaptirirdim
optum bebis a.s.