2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

bide kızlarr ben resimlere tekrar baktım . koltuklarım lila gibi görünüyo ama lila değil grimsi bi renk
katalog resmini yükleyeyim bi

Son düzenleme:
işte kıslar cumartesi ailemle geçirdigim yemek safası
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=4684
çok resim yok işde idare edin

jnazcım ben derimki koltuklarınla aynı renk olsun
benim öle
kumaşı tam 1 ay aradım ve buldum
hem koltukçuya hemde sandalyeciye verdim
yani ikisde aynı renk oldu ve ben çok begeniyorum
yani koltugunla aynı renk olsun diyorum
çünkü lama renk çok güzelmiş
benimkide dore
hastayım bu renge yaa

jnazcığım koltukları aldığın yere git,kumaşından iste,onuda mobilyacıya götür,aynısından olsun de,biz aynı renk olsun diye nasıl kavga ettik,benim oturma yerlerim bayrak kırmızısı,kolları siyah deri,sandalyelerde kırmızı mesela,aynı tonda olsun,aynı rengin farklı tonları bile bazen güzel durmuyor,dediğim gibi açık renkler sırıtabilir sanki CADIARZU

infantacım hade gecmiş olsun:) sıra bizde bende atlatsam bide :) cok hos bi tablo gözüküyo tebrikler bitanem

dirim ve infanta çok haklısınız kızlar eşime söyleyeyimde istesin renginden çünkü buralarda pek bulacağımı zannetmiyorum . inşallah son hali istediğim gibi olur
izmirhayal sen nasılsın canım ?

infanta canım resimlerine baktım yorumda ekledim . ne güzel ailenle aynı şehirde olmak
ben o kadar çok özledimki anlatamam hergün telefonla konuşuyoruz ama olmuyo dün öyle kötü oldumki canım abim aramıştı bütün ev halkıyla konuştum gözlerim doldu birden. sanırım bayrama kadar bekleyemeyeceğim bu cuma gideyim diyorum cumarteside dönerim artık. inşallah bir sorun çıkmazda giderim kızlar yaa :KK43:

dirimcim sana katılıyorum
bende çok aradım kumaşı
biz aldık metreşe
aynı ton olacak mutlaka yoksa dediğin gibi sırıtıyor
bizde kırmızı düşünmüşdükde olmadı

meraba arkadaşlar
resimeklemeyi beceremedim
birde işyerinde son haftam
değişik bir duygu ya
dokunsalar aglıyacam sanki

ayy duygusaldım daha duygusallaştım valla

inş. bu pazar evimigörmeye gidecem inş.

çakırgözlüm
olur böle anların tadını çıkar
insanın ruhu pamuk gibi oluyor
hele son dakkalar son 1-2 gün çok zor olacak senin için
ve farklı şehire gitmenin zorluguda var tabi
işte eşine çok iş düşüyor bu durumda
inşallah herşeyi çok kolay atlatırsın

izmirhayal nasıl gidiyor
bahsetsene biraz
bide neyi atlatacan anlamadım :)

infantacım salonuna bi daha baktım,koltuklarınla sandalyen çok uyumlu,benimkide aynı,sadeve renk farklı,mikrofiber kumaş kullandırdık,1 ay bekledik sandalyeleri inan.nerdeyse sandalyeleri siyah deri yaptırmayı düşünüyordum.(aynı kırmızıyı bulamadılar diye :kızgın: ) siyah salonu karanlık gösteriyor bence.kısmetse bende çekerim.Bu arada tv ünitesi bende istiyorum...
çakırgözlü canım ya seni çok iyi anlıyorum,inan evlendikten sonra da bitmiyor,işimden ayrılmadım ama,ailemi hala özlüyorum,ailenin oturduğu şehirde oturmayacaksın değilmi?başka bir şehire gidiyorsun

Bende aynı şehirdeyim ailemle ama öle olduğu halde çok özlüyorum evim uzak biraz ama uzak olması daha ii oldu gidince mecbur kalıyorum yoksa aynı gün dönerdim böle daha güzel :KK70: Siz nasıl dayanıyosunuz ya Allah sabır versin kızlar evlendiğimin haftası gittim hemen dayanamadım zaten ben gitmesemde beni arıyolar kızkardeşlerim saolsun özledik gel diolar :))Kayınvalidemlerde uzak ordada kalıyoruz haftada 2 gün evlendiğimizden beri evimize gitmiyoruz nerdeyse sonra evimi özlüyorum :p

rainofapril canım bende öyle evlendiğimiz günden beri,sürekli oturmaya giidiyoruz,inan evde yemek yapma fırsatını bile doğru düzgün bulamadım.ne olacak halimiz ya ben de çok özledim bizimkileri

infantacım salonuna bi daha baktım,koltuklarınla sandalyen çok uyumlu,benimkide aynı,sadeve renk farklı,mikrofiber kumaş kullandırdık,1 ay bekledik sandalyeleri inan.nerdeyse sandalyeleri siyah deri yaptırmayı düşünüyordum.(aynı kırmızıyı bulamadılar diye :kızgın: ) siyah salonu karanlık gösteriyor bence.kısmetse bende çekerim.Bu arada tv ünitesi bende istiyorum...
çakırgözlü canım ya seni çok iyi anlıyorum,inan evlendikten sonra da bitmiyor,işimden ayrılmadım ama,ailemi hala özlüyorum,ailenin oturduğu şehirde oturmayacaksın değilmi?başka bir şehire gidiyorsun

evet canım ben 1 saatlık bir uzaklıga gidiyorum
aslında çok uzak görünmüyor ama
aynı ildeki gibi olmuyacagıda kesin.

Elbette ailede önemli ama biricik kocacığınız yanınızda olacak canlar .Böyle düşünün mutlu olun :))

rainofapril canım bende öyle evlendiğimiz günden beri,sürekli oturmaya giidiyoruz,inan evde yemek yapma fırsatını bile doğru düzgün bulamadım.ne olacak halimiz ya ben de çok özledim bizimkileri

Bende otel gibi kullanıyom evi kaydirigubbakcemile2 bi haftasonları işte temizlikdi yemekdi uraşıyom onuda gerçi eşim saolsun doru dürüst yaptırmıyo :eek: ne zaman yemek yapmayı öğrencem ben ya misafirede makarna patatesmi kızartcam :tomato: Bugün ablama yemeğe gidiom mecbur kalıcam dönemeyiz o saatten sonra :jeyyar:

mısraaa bencede kocişsiz olmaz hep benim ailem demek de yanlış onun ailesinede gidince kalıyoruz çok seviniolar zaten tek çocukları var onlar daha çok üzülüolardır :KK43:

Son düzenleme:
mısracım rainofaprilin dediği gibi kocişsiz e olmaz tabi :)
bu arada cuma günü gitmem kesinleşti :sm_cool:kızlarr ama eşim gelmeyecek pazara kadar kalayım diyorum ama olmaz diyo bensiz ne yaparmış nasıl onu iki gün yalnız bırakırmışım hatta ona kalsa günübirlik git gel diyoda olmaz dedim bende:kızgın:

Elbette ailede önemli ama biricik kocacığınız yanınızda olacak canlar .Böyle düşünün mutlu olun :))

evet böyle düşününce çok mutlu oluyor zaten

yemek yapmayı tam anlamıyla bilmiyorum
ama yapacagıma inanıyorum
çünkü çalışınca
hiç vakit olmuyor birde ailemizle beraber yaşıyorsak
inş. evlneince bol bol vaktimiz olacakç

jnaz senin adına sevindim canım.
umarım gönlünce bir hafta sonu geçiririsin.

dostlarim ben geldim. hastaydim yahu gelemedim ise dun.
nasilsiniz bakalim...
çakirim...son çalisma hafta oylemi ? off yaa...uzulme bitanem...cunku evlendiginde uzulecegin çok gun olacak, sen simdi tadini çikar, ailenle doya doya saril, op, insan çok ozluyor sonradan :-((
hiç birsey takma kafana...peki bize nasil yazacaksin sen ? evde net varmi ?
hersey hazirmi dostum ? oyy kiyamam sana ben yaa...

pamugumuz evlendi mi ? yoksa u cumartesi mi dugun? unuttum onu yaa
hani nerde kendisi de yok soramiyorum ben

jnaz'cim gidecegine sevindim inan ki, git valla çok guzel olur
naptin sandalyelerini sen ? ben lila gordum fotolarda ne biliyim, o zaman gri ve lila karisimi olamazmi ? inan çok guzel olur ama yinede sen bilirsin tabiki

kizlar...dun hastaydim, esim anacigima haber vermis, annemde babama demis gotur beni kizima diye, sagolsun annem dun geldi butun gun benimle kaldi, evimi temizledi, yemegimi yapti, sildi supurdu, bana bakti, sicak sicak çay kahve yapti bana, ohh yerim ben onu...çok guzeldi. aksam gitmesini hiç istemedim inanin :-((
ana gibi yar olmaz gerçekten. canim annem...
esime de tesekkur ettim dun.
dun gece yatarken sordu bana, dogum gunune ne istersin bebem diye...huzur, mutluluk, esimden saygi, hosguru, sevgi, ask, saadet isterim dedim...daha çok sarildi ve uyumusuz oylece...rabbim hepimize nasip etsin bunlarin hepsini
operim kizlar sizi

kızlarrr ben geldimmm
bugün bi türlü gönderemedim işe kızlarya sabahın 8 inde uyandım kahvaltı hazırladım vs ama 1 de gitti:asigim: tabi o saatte gidince benim nete girmem bu saati buldu yeni çamaşırları attım makineye geldim :)
çakırcım canımın içi merak etme evlenince bol bol vaktin olacak yemek yapmaya hem öyle zevkliki aşkın için bişeyler yapmak ...
yaralımm çok geçmiş olsun bitanemyaa aman dikkat et kendine lütfen biliyosun benim iyileşmem bir haftayı buldu halada tam olarak öksürüğüm geçmiş değil ama aramızdaki fark annenin yanında olması cidden anne baba gibi olmuyo canlarım hergün sabah akşam arıyolardı nasıl oldun diye :çok üzgünüm:
rabbim mutluluğunuzu da bozmasın bitanem bir ömür boyu mutlu huzurlu bi eviniz olsun :Saruboceq:

X