- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU3
- #1.681
bide kızlarr ben resimlere tekrar baktım . koltuklarım lila gibi görünüyo ama lila değil grimsi bi renk
katalog resmini yükleyeyim bi
katalog resmini yükleyeyim bi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkadaşlar
resimeklemeyi beceremedim
birde işyerinde son haftam
değişik bir duygu ya
dokunsalar aglıyacam sanki
ayy duygusaldım daha duygusallaştım valla
inş. bu pazar evimigörmeye gidecem inş.
infantacım salonuna bi daha baktım,koltuklarınla sandalyen çok uyumlu,benimkide aynı,sadeve renk farklı,mikrofiber kumaş kullandırdık,1 ay bekledik sandalyeleri inan.nerdeyse sandalyeleri siyah deri yaptırmayı düşünüyordum.(aynı kırmızıyı bulamadılar diye ) siyah salonu karanlık gösteriyor bence.kısmetse bende çekerim.Bu arada tv ünitesi bende istiyorum...
çakırgözlü canım ya seni çok iyi anlıyorum,inan evlendikten sonra da bitmiyor,işimden ayrılmadım ama,ailemi hala özlüyorum,ailenin oturduğu şehirde oturmayacaksın değilmi?başka bir şehire gidiyorsun
rainofapril canım bende öyle evlendiğimiz günden beri,sürekli oturmaya giidiyoruz,inan evde yemek yapma fırsatını bile doğru düzgün bulamadım.ne olacak halimiz ya ben de çok özledim bizimkileri
Elbette ailede önemli ama biricik kocacığınız yanınızda olacak canlar .Böyle düşünün mutlu olun :))