yaralım senin dediklerini yersem ben ne olurum hiiih 2 kilo gitmesi lazım son 10 günde oy oyyy... ama söz bayrama geldiğimde gidip eyrim orda :) balon gibi şişiceksin diyo müstakbel eşim özellikle bindallı beli lastikli göbüş var gibi gösteriyo o yüzden stresa oldum kilo almamam lazım aksine iştahım açıldı :) konyamızı terketmek çok züüyo canım ya alışamadım ben ankaraya tuhaf şehir ama Allahtan evim çok güzel şükür..
elacım canım saol inşallah dediğin gibi olur ama yinede ben çokkk ağlıycağıma eminim umduğum gibi olmaz inşallah .. ahsret zor görünüyo ama güzel olan tarafıda ona olan hasretlik bitecek..
çakırgözlüm saolasın canım..
jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi a.s.
ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:
canlarımm süpürge sormuşşunuz ben arzumunkini aldım torbasız cok süper cekim gücü zaten mutfagın halısı tuy döküyo sinir bişey onla bi süpürüyom tertemiz oluyo:)tabi yarım saat sonra tekrar tüykeske heryere makarna halı alsamısım süper cünkü cok memnun kaldım onlardan.bu arada tost makinam bozulduuuu dün bir bugün iki hay allahım kafayı yicem valla
bugün bende mercimek corbası yaptım kızlar süper oldu ben bile sasırdım :) kocacımm begencekmi bakalım cok sever mercimek corbasını düdüklüde yaptım 20 dakkada hazır süper valla cok korkmama ragmen yaptım düdüklüyle:)
canımcım o kadar ilaç kullandım ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür . ilaç dışında da içmediğim bişey kalmadı :)jnaz canım ilaçlarda mı fayda etmedi,eşin doğru söylüyor bak dinlen azcık a.s
herkes aynı dertten muzdaripmesela balayında bayağı bir ipin ucunu kaçırmıştım,hepsinden tadayım diye ye ye...
kaç kilo aldım acaba kafamçokkarıştı
kızlar aklıma ne geldi düğün cd'sinden resim çıkartabilirmiyiz?bilginiz varmı?
pamukşekerim sağol bitanemm elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama evli olunca baya zor oluyo malesef:)jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi
ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:
sağol bitanemm sende dikkat et kendineYeni evleneceklerin Allah yardımcısı olsun valla havalarda iice soğudu hastalık kapımızda kızlar benim de alerjik nezlem var hergün nezleyim ama bunada şükür Allah beterinden korusun jnazcım sanada çok geçmiş olsun :)
evlenmek cidden çok zor güzelim Allah yardımcınız olsun mutluluklar...Evet bizim de az kaldı çakırım birde şu mobilyalar pahalı olmasa((( Umarım bu yıl bitmeden evlenirim.Sevgiler...
sağol elacım doktora gittim bi dünya ilaç verdi onları kullanmaya devam ediyorum canım . eşimide dinlemeye çalışıyorum :)jnaz geçmiş olsun hayatım ya bi doktora falan görünsen böyle olmayacak hem yat biraz dinlen ayakta atlatamazsın eşini dinlea.s.
alevesen inşallah geç bir yorum olmaz bitanem daha önceden annem arçeliğin torbalısını almıştı ayriyeten de libelle sulu sistem halı yıkamalı temizlik robotu aldık . ilk başlarda torbalıyı kullandım ama memnun kalmadım şimdi sulu sistemi açıyorum ve çokta memnunum güzelim .kızlar hepinize mutluluklar diliyorum ve birşey rica ediyorum evlendiniz tecrübelisiniz bu haftasonu süpürge alıcam ne tavsiye edersiniz?
infantacım geç kaldım biraz ama menün gayet güzel benceslm arkadaşlar
benimde süpürge arzum
memunun toz çıkarmıyor
evet ya benimde blandırım bozuldu,
hemde ilk kullnımda işim yarım kaldı
ama eşim hemen servise götürdü
yarın alacaz inşallah
kıslarr yaralım
yarın annemleri yamege alacam
menü
????çorba
taze fasulye
partlıcan harçlı pilav
fırında poşette tavuklu patates
tatlı olarak etimek tatlısı cokacimcoookcokacimcoook
nasıl sizce iyimi
işde çorba olarak ne yapsam ona karar veremedim
fikirlerinizi bekliyorum
bu sabah işe gelmeden önce salondaki masayı hazırladım
masa örtüsünü tabakları kaşıkları falan hep hazırladım
bu gün yemeklerin bir kısmını yapacam
yarın digerlerini
inşallah güzel bir atmosfer olur
aslında evlene çifler her iki aileyide aynı anda yemege alır ama
bazıları kaybetti bu mutlulugu benneyaptımki
bende düdüklü aldım çeyizime
annem evde hiç kullanmaz bakalım ben kendi evimde kullanacakmıyım
kullanana arkadaşlarımda var
onlarda diyor çok kısa sürede pişiriyor diye
bakalım inş. kkullanabilirm.
sonbahar gelinleri sizi hiç takip etmiyorum ama sizin bu aylarda evlenmeniz lazım dimi yerimseniben
yanlış konuşmuyorum umarım