2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

yaralım senin dediklerini yersem ben ne olurum hiiih 2 kilo gitmesi lazım son 10 günde oy oyyy... ama söz bayrama geldiğimde gidip eyrim orda :) balon gibi şişiceksin diyo müstakbel eşim özellikle bindallı beli lastikli göbüş var gibi gösteriyo o yüzden stresa oldum kilo almamam lazım aksine iştahım açıldı :) konyamızı terketmek çok züüyo canım ya alışamadım ben ankaraya tuhaf şehir ama Allahtan evim çok güzel şükür..

elacım canım saol inşallah dediğin gibi olur ama yinede ben çokkk ağlıycağıma eminim umduğum gibi olmaz inşallah .. ahsret zor görünüyo ama güzel olan tarafıda ona olan hasretlik bitecek..

çakırgözlüm saolasın canım..

jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi a.s.

ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:

Alistigimizi kim soyledi ? :çok üzgünüm:
sanirim burada bulunan tum gelinlerin arasinda en çok alisamayan benim :sm_confused:
evlilik guzel...ama ben yinede daha alisamadim.
evimi seviyorum. esimi seviyorum. ama ailemi çok ozluyorum ben. ve sanirim bekarlik hayatimida.
ya evlilik bana gore degil yada bilmiyorum...yada yasadigim duygular çok normal ama evlenenler arasinda bir buçuk ay sonra, ben alisamadim diyen olmadi bende hariç fisfisfis
umarim sen alisirisin pamugum...ankara yi bende sevmiyorum ama

canlarımm süpürge sormuşşunuz ben arzumunkini aldım torbasız cok süper cekim gücü zaten mutfagın halısı tuy döküyo sinir bişey onla bi süpürüyom tertemiz oluyo:)tabi yarım saat sonra tekrar tüy:KK43:keske heryere makarna halı alsamısım süper cünkü cok memnun kaldım onlardan.bu arada tost makinam bozulduuuu:KK43: dün bir bugün iki hay allahım kafayı yicem valla:KK43:

canlarımm süpürge sormuşşunuz ben arzumunkini aldım torbasız cok süper cekim gücü zaten mutfagın halısı tuy döküyo sinir bişey onla bi süpürüyom tertemiz oluyo:)tabi yarım saat sonra tekrar tüy:KK43:keske heryere makarna halı alsamısım süper cünkü cok memnun kaldım onlardan.bu arada tost makinam bozulduuuu:KK43: dün bir bugün iki hay allahım kafayı yicem valla:KK43:

canım benim ya servise ver hemen bari arzumun hangi modeli acaba?Benim küçük ev aletlerim hep önceden alındı garantileri dolmuş olacak sanırım eblendiğimde:bbo:

slm arkadaşlar
benimde süpürge arzum
memunun toz çıkarmıyor

evet ya benimde blandırım bozuldu,
hemde ilk kullnımda işim yarım kaldı
ama eşim hemen servise götürdü
yarın alacaz inşallah

kıslarr yaralım
yarın annemleri yamege alacam
menü
????çorba
taze fasulye
partlıcan harçlı pilav
fırında poşette tavuklu patates
tatlı olarak etimek tatlısı cokacimcoookcokacimcoook
nasıl sizce iyimi
işde çorba olarak ne yapsam ona karar veremedim
fikirlerinizi bekliyorum

bu sabah işe gelmeden önce salondaki masayı hazırladım
masa örtüsünü tabakları kaşıkları falan hep hazırladım
bu gün yemeklerin bir kısmını yapacam
yarın digerlerini
inşallah güzel bir atmosfer olur

aslında evlene çifler her iki aileyide aynı anda yemege alır ama
bazıları kaybetti bu mutlulugu benneyaptımki

infacım
menün çok güzel bence
inş. herşey istediğin gibi güzel
geçer canım.

infantacım mercimek çorbasını çok severim ben kaydirigubbakcemile3
kış günü bol limonlu,acılı güzel oluyor,bak canım çekti şimdi,menü gayet güzel,tatlıda var süper ya,bu arada bende elimi çabuk tutup davet etmeye başlasam iyi olur :eek:

infantacım menü güzel yoğurt çorbasıda güzel olur bence
ben sizden biraz daha şanslıyım annemleri yemeğe aldım kurtuldum
kayınvalidemlerde taaa artvindeler çağırma gibi bişey söz konusu değil:dance:
hatta tek bir akrabası bile yok ankarada:dance:
sadece eşimin patronunu ağırlıyacağız oda daha yeni evlisiniz geliriz daha şimdi değil diyor:roflol:

Bende daha kimseyi yemeğe alamadım alınca neler yaparım hiç kestiremiyorum çünkü bu akşam ne yapsam die kaç saat düşünüyorum misafir gelse bi hafta düşünürüm heralde :KK70:Yemek yapmayı fazla bilmiyorum ve rezil olcam diede çok korkuyorum :KK43:

canım bozulan tost makinası felix ti sanırım süpürgenin modelini valla bilmiom arzum ama tipi sirin olanlardan:) ondan memnunum cok sukur.ama korkma elektronik işi sans işi belli olmuyo belki seninki cok güzel cıkar insallah

bugün bende mercimek corbası yaptım kızlar süper oldu ben bile sasırdım :) kocacımm begencekmi bakalım cok sever mercimek corbasını düdüklüde yaptım 20 dakkada hazır süper valla cok korkmama ragmen yaptım düdüklüyle:)

bugün bende mercimek corbası yaptım kızlar süper oldu ben bile sasırdım :) kocacımm begencekmi bakalım cok sever mercimek corbasını düdüklüde yaptım 20 dakkada hazır süper valla cok korkmama ragmen yaptım düdüklüyle:)

bende düdüklü aldım çeyizime
annem evde hiç kullanmaz bakalım ben kendi evimde kullanacakmıyım
kullanana arkadaşlarımda var
onlarda diyor çok kısa sürede pişiriyor diye
bakalım inş. kkullanabilirm.

merhaba kızlarr
bugün daha iyiyim çok şükürr :) öksürüğüm devam ediyo ama şiddeti azaldı. hazır iyiykende evle uğraştım temizlikti yemekti ütüydü derken bu saati buldu girmem :)
bi geçmişi okuyayım

arkadaşlar evimin fotolarını sizinle paylaşmak istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kullanici/67701-albumler.html
bu düğünden 1 hafta önce çekildi
mutfak çok dagınık oldugu için orayı çekmemişdim
ama ailemi yemege aldıgımda da foto çekecem
çok eylenceli oluyor
nikahda tam 400 foto çekinmişim kaydirigubbakcemile3

izmirhayal sen bakıyorumca çok beceriklisin
ben bile daha kendim çorba yapmadım
hep hazır :roflol:

çakırgözlüm senden ne haber
çok az vaktin kaldı
inşallah günün çok güzel geçer
canım o dakkaların zevkini çıkar kimseye bakam
sadece eşinle yüz yüze ol
ben bütün bu olumsuzluklara ragmen hep gülmüşüm fotolarda

dirimcim mercimek çorbası hiç yapmadım ama hazır yapmayı düşünüyorum :eek:

jnaz canım ilaçlarda mı fayda etmedi,eşin doğru söylüyor bak dinlen azcık a.s
herkes aynı dertten muzdarip :eek: mesela balayında bayağı bir ipin ucunu kaçırmıştım,hepsinden tadayım diye ye ye...
kaç kilo aldım acaba kafamçokkarıştı
kızlar aklıma ne geldi düğün cd'sinden resim çıkartabilirmiyiz?bilginiz varmı?
canımcım o kadar ilaç kullandım ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür . ilaç dışında da içmediğim bişey kalmadı :)
eşimide dinliycemde bitanem yatıncada olmuyoki zilin ne zaman çalacağı belli olmuyo bazen gündüz bazen de akşamları kayınvaldemler uğruyo nasılım diye . sağolsunlar geçmiş olsuna geliyolar ama çaydı meyveydi derken sürekli ayaktayım bende :)

jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi

ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:
pamukşekerim sağol bitanemm elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama evli olunca baya zor oluyo malesef:)
şimdi hastayımya kızlar tek istediğim keşke annemlerde olmak o zaman 2 güne iyileşirdim heralde :KK43:
o misafirlik durumunuda hiç takma olurmu bitanem yoksa daha da mutsuz olursun bugünlerinin keyfini çıkar bidaha yaşanmıyo malesef :KK43:
Yeni evleneceklerin Allah yardımcısı olsun valla havalarda iice soğudu hastalık kapımızda kızlar benim de alerjik nezlem var hergün nezleyim ama bunada şükür Allah beterinden korusun jnazcım sanada çok geçmiş olsun :)
sağol bitanemm sende dikkat et kendine
Evet bizim de az kaldı çakırım birde şu mobilyalar pahalı olmasa :KK43:((( Umarım bu yıl bitmeden evlenirim.Sevgiler...
evlenmek cidden çok zor güzelim Allah yardımcınız olsun mutluluklar...
jnaz geçmiş olsun hayatım ya bi doktora falan görünsen böyle olmayacak hem yat biraz dinlen ayakta atlatamazsın eşini dinlea.s.
sağol elacım doktora gittim bi dünya ilaç verdi onları kullanmaya devam ediyorum canım . eşimide dinlemeye çalışıyorum :)
kızlar hepinize mutluluklar diliyorum ve birşey rica ediyorum evlendiniz tecrübelisiniz bu haftasonu süpürge alıcam ne tavsiye edersiniz?
alevesen inşallah geç bir yorum olmaz bitanem daha önceden annem arçeliğin torbalısını almıştı ayriyeten de libelle sulu sistem halı yıkamalı temizlik robotu aldık . ilk başlarda torbalıyı kullandım ama memnun kalmadım şimdi sulu sistemi açıyorum ve çokta memnunum güzelim .
slm arkadaşlar
benimde süpürge arzum
memunun toz çıkarmıyor

evet ya benimde blandırım bozuldu,
hemde ilk kullnımda işim yarım kaldı
ama eşim hemen servise götürdü
yarın alacaz inşallah

kıslarr yaralım
yarın annemleri yamege alacam
menü
????çorba
taze fasulye
partlıcan harçlı pilav
fırında poşette tavuklu patates
tatlı olarak etimek tatlısı cokacimcoookcokacimcoook
nasıl sizce iyimi
işde çorba olarak ne yapsam ona karar veremedim
fikirlerinizi bekliyorum

bu sabah işe gelmeden önce salondaki masayı hazırladım
masa örtüsünü tabakları kaşıkları falan hep hazırladım
bu gün yemeklerin bir kısmını yapacam
yarın digerlerini
inşallah güzel bir atmosfer olur

aslında evlene çifler her iki aileyide aynı anda yemege alır ama
bazıları kaybetti bu mutlulugu benneyaptımki
infantacım geç kaldım biraz ama menün gayet güzel bence

bende düdüklü aldım çeyizime
annem evde hiç kullanmaz bakalım ben kendi evimde kullanacakmıyım
kullanana arkadaşlarımda var
onlarda diyor çok kısa sürede pişiriyor diye
bakalım inş. kkullanabilirm.

çakırgözlüm düdüklüyü çok sık kullanıyorum bende hatta patates haşlayacaksam bile düdüklüye atıyorum zamandan tasarruf etmişte oluyorum . tavsiye ediyorum açıkçası

infantacımm evin çok güzelmiş canım güle güle ağız tadıyla oturun inşallahh .
benim evim malesef çok küçük ve eşyalarımızı zor sığdırdık hatta salon koltuklarımdan biri sığmadığı için ev sahibinin çatı katında boş bir odada . perdelerin kanatlarını bile krişler yüzünden takamadık bazada bekliyo :KK43:
artık kendi evime inşallahhh
çorba olarak ne yapmaya karar verdin canım ?

sonbahar gelinleri sizi hiç takip etmiyorum ama sizin bu aylarda evlenmeniz lazım dimi yerimseniben
yanlış konuşmuyorum umarım

evet canım doğru konuşuyorsun
bir çoğumuz evlendi ben kate ve mısra kaldık
evlenen arkadaşlarda buraya yazmaya devam ediyor bizede az kaldı işte.

Kizlar merhaba...
biliyorum biliyorum çok ozlediniz beni :KK66:
ben fena sayilmam...buyuk gun yarin...yemege geliyorlar...menu hazir, masa susleri hazir
foto çekerim..insallah guzel geçer
aksam isden çikicamn alisverise gidicem, eve donunce de utu yapicam
offffffffffff

dua edin de rezil olmayim yarin olurmu ????

infanta'cim menu super gorunuyor, çorba olarak yogurt çorbasi super olur, yada mercimek
ben yarin aksama sebzeli ve mercimekliçorba yapicam...nefis yapiyordu annem
bakalim bende becerebilecekmiyim...

operim hepinizi

ha bu arada infanta'cim evine baktim, çççççççççooookkkkkk cici, gule gule oturun, vallahi çok begendim
mutlu gunlerin olsun yuvanda bebem

hadi kaçtim ben
operim hepiniziiii

infanta ve rainofabril canım bende pek yemek yapmasını bilmiyroum,yapsamda bin bir zorluklarla,hele düdüklüyü hiç kullanmadım.patlamasından korkuyorum,nasıl kullanacağımıda bilmiyorum,mercimek çorbasını yapmadım içine ne konuyor sadece onu biliyorum :eek:
jnaz canım niye düzelemedin hala anlıyorum,tabi misafir gelince haliyle mutfağa geçip hizmet ediyosun tabi evin hanımı olunca.annelerimiz olsa hiç bişeyimiz kalmazdı senağlama elin oğlu gelsin alsın :eek:
infantacım evine bakmıştım önceden bilhassa salonun ve yatak odan çok hoş canım,Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin,bu arada canım sen misafir ağırlayınca bana fenalıklar geliyor,aynı tarihte evlendik ya,biran önce hazırlık yapıp bazı girişimlerde bulunmam gerekiyor cokacimcoook
yaralım rezil olmazsın merak etme,maşallah çok beceriklisin sen,kendimden çok güveniyorum sana:lepi:
çakırgözlüm 3 hafta çoğu gitmiş,azı kalmış.inşallah sıcacık yuvanda mutlu olursun,
türkiyem evet biz evlendik sıra mısra ve çakırgözlüde
bu arada mızmız naptı acaba

Canlar benim düğün ocak ayı sonuna kaldı görünüyor.
Okulların ilk dönemi ne zaman bitiyor acaba bileniniz var mı?Bugün birçok kişiye sordum farklı farklı tarihler verdiler.:KK43:
Bu arada dirimcim yemekleri yapa öğrenirsin.Aslında yapılışları o kadar birbirine benziyor ki:)
Şunu da sakın unutmayın isteyerek yaparsanız güzel olur,öfff pöfle yapılanında tadı olmaz.
Çakırgözlüm bugün senle konuşamadık tam müsait olmuşken internet bağlantısı koptu işyerinde.
Hepinizi kocaman öpüyorum Antalya dan Sevgiler....

infanta evin çok şık Allah iyi günlerde huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.Canım birşey rica edicem yatak örtünün ve nevresiminin markasını öğrenebilir miyim?Tam istediğim tipten

X