- Konu Sahibi EU3
- #1.641
yaralım senin dediklerini yersem ben ne olurum hiiih 2 kilo gitmesi lazım son 10 günde oy oyyy... ama söz bayrama geldiğimde gidip eyrim orda :) balon gibi şişiceksin diyo müstakbel eşim özellikle bindallı beli lastikli göbüş var gibi gösteriyo o yüzden stresa oldum kilo almamam lazım aksine iştahım açıldı :) konyamızı terketmek çok züüyo canım ya alışamadım ben ankaraya tuhaf şehir ama Allahtan evim çok güzel şükür..
elacım canım saol inşallah dediğin gibi olur ama yinede ben çokkk ağlıycağıma eminim umduğum gibi olmaz inşallah .. ahsret zor görünüyo ama güzel olan tarafıda ona olan hasretlik bitecek..
çakırgözlüm saolasın canım..
jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi a.s.
ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:
Alistigimizi kim soyledi ? :çok üzgünüm:
sanirim burada bulunan tum gelinlerin arasinda en çok alisamayan benim :sm_confused:
evlilik guzel...ama ben yinede daha alisamadim.
evimi seviyorum. esimi seviyorum. ama ailemi çok ozluyorum ben. ve sanirim bekarlik hayatimida.
ya evlilik bana gore degil yada bilmiyorum...yada yasadigim duygular çok normal ama evlenenler arasinda bir buçuk ay sonra, ben alisamadim diyen olmadi bende hariç fisfisfis
umarim sen alisirisin pamugum...ankara yi bende sevmiyorum ama