2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhaba kızlarr
katrecim balayına çıkamıyoruz diye hiç üzülme tatlım biz düğünün ertesi günü çıktık antalyaya gittik 11 saatimiz yolda geçti tamam bir hafta çok güzeldi ama şunu düşünüyorum zaten aşkımla olduktan sonra her yer güzel gelirdiki bana . ve orada ben evimi özledim dedim durdum aşkıma : ) 1 günde erken döndük

iyi aksamlar kızlar cok uzun bi aradan sonra şükür kavuşturana...hepinizi cok özledim....cok iyi takip ettigimde söylenemez....ama malum....süper bi dügündü arkadaslar,ardındanda bütün yorgunlugumu attıgım müthiş bi balayıydı...umarım hepinizinki öyle gecmiştir...bu arada evime henüz telefon ve bilgisayar baglanmadı ama bu hafta inşallah...tekrar sizlerle konuşabilicem....kocaman öptüm hepinizi....

kater güzelim niye balayına çıkamıyorsun bilmiyorum ama bence canını sıkma eğer izin problemiyse yapacak birşey yok, yok eğer maddi açıdan çıkamıyorsan çıkma derim zaten seni zorlayacaksa sonradan sıkıntısını çekeceksen eşinle evinde başbaşa düğününüzün yorgunluğunu atarsınız ohh. hiç canın sıkma herşey aynı anda olmuyor, daha ne tatiller yaparınız.
ozicelcius hoşgeldin güzelim düğününün güzel geçmeine çok sevindim umarım herşey gönlünce olmuştur.
jnaz güzelim sana plaket vermek lazım yeni gelin olarak 22 kişiyi ağırlamak herkesin harcı değil, hele benim hiç değil :))

ozicuos hoşgeldin canım
herşeyin güzel geçmesine
çok sevindim
umarım evini ve düğün resimlerini
bizle paylaşırsın.

mız mızcım düğünün nerede oldu çok güzel görünüyorrrrrrrrrr

slm kıslar
bakıyorumda herkesin hayatı rengarenk
öncelikler evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum
ve günün hastanelerde geçirenlerede geçmiş olsun

bende nikah günü kuaförde sorun yaşadım
saç modelimi kafasına göre yaptı tabi ben begenmedim
modeli değiştirdik ama kuaför bozuldugu için gıcıklıgına çok sprey sıktı
zaten alarjim var amann hiç takmadım
o günü mahvetmelerine izin vermeyin kıslar

bal ayınada çıkmaya çalışın
izin sorunu veya maddi sorun için balayını iptal etmeyin
bizimde maddi durumumuz zor el verdi
3 gün abanta gittik
5 yıldızlı tam pansiyon bi oteldi çok romantik bi atmosferi var
900 ytl ödedik
hiçde pişman deilim aksine iyikide gitmişim kafamı düzelttim
ee benim sorunlar biraz çoktu

neyse evlenmek evlilik hazırlıkları yapmak kadar zevkli
allah bütün genç kızlara hayırlı bi eş nasip etsin
byyy

kıssssslaaaaaaarrrrr bana gelinlikte ışıl ışıl olmak için b,i ışıltı markası verebilirmisiniz ve ankarada gelinlikçi adresii çok güseeelll olmak istiyoruuuuuuuuummmm

hoş geldiniz ne güzel hepimizin düğünü oldu.düğün öncesi bir sürü stres.ama düğün gününü bi daha yaşamak isterdim.bütün ilgi gelinin üzerinde.süper ya. zeynebim istersen gelinlikçi adresi veririm.gelinlikçim çok dürüst biri,elide iyi.arkadaşlarımda orda yaptırdı.kızılayda.diktireceksen güvenilir olmalı.benimki modelin aynısı oldu.resimlerimin gelmesini bekliyorum.
kızlar iyiki varsınız sayenizde hiç yalnız kalmadım.infantacım olur böyle sıkıntılar.kuaförde yada düğünde sıkıntım olmadı senin gibi ama öncesi berbattı.bu arada resimlerin gayet güzel.çok hoş olmuşsun canım :lepi:

kızlar hepinize merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir. çok takip edemiyorum işyerinde yoğunum henüz eve internet telefon bağlatamadık hoş bağlansanda girecek zaman yok ama.
hem çalışıp hem evli olanları şimdi çok daha iyi anlıyorum herkezmi benim gibi onuda çok merak ediyorum. kızlar bu tempo beni öldürecek akşam 7 de çıkıyorum işten eve gidip yemek bulaşık etrafı topla derken gece yarısı oluyor hiç dinlenemeden hoop 7 de kalk valla anneciğimin değerini şimdi daha çok anlıyorum.herşeyim önüme gelsin ben yatayım eşimle herşey süperde dediğim gibi tempo çok ağır.ne hayallerim vardı yemek falan yapmak istiyorum şöle özene bözene ama herşey aceleye geliyor.
allah çalışanlara yardım etsinmirmirmirmir

özicim hoşgeldin tatlım
herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
jnazla kulaklarını çınlattık resimlerini merakla bekliyorum.a.s.

zeynepcim umarım herşey istediğin gibi olur
bende ankaradayım sitede resimlerim var g
elinliğime bak beğenirsen adresini veririm canıma.s.

Sevgili ozicelcius hoşgeldin.Tekrar tebrik ederim.Resimlerinide merakla bekliyorum.Sevgiler...

Kizlar merhaba
nasilsiniz bakalim ?
ozicim hosgeldin gozlerimiz yolda kaldi nasilsin ? dugunun guzel geçmesine çok çok sevindim canim benim...allah mutlulugunu daim etsin
resimlerini bekliyoruz dort gozle

kizlar iyisinizdir insallah hepiniz
tek tek okuyamadim bugun is arkadasim yok isler bana kaldi asiri yogunum
hepinizi opuyorum yine yazarim
hosçakalin

ela0624 aynen katılıyorum çalışırken evi yürütmek cidden çok zor haftasonunu iple çekiyorum ama ondada temizlik yapıyorum hep bu haftasonu yapmıycam gezicem diyorum ama olmuyo

günaydın
arkadaşlar
nasılsınız

ben heyecanlıyım önümüdeki ay buğün inş. düğünüm olacak
geri sayım başladı.

hepimize kolay gelsin.

çakırgözlü bide bakmışsın düğünün olmuş.ne çabuk geçiyor anlayamıyorum.keşke düğün gününe bidaha gelebilsem.bence keyfini çıkar.
rainofapril inan sabah nasıl oluyor anlamıyorum,yemek iş güç derken bide bakmışsın uyku saati gelmiş.işten eve git.hava kararıyor zaten.yemek yap.şimdi düşünüyorum ne yemek yapsam diye

dirim aynen valla dolaptada bişii kalmadı alışverişe çıkmak lazım haftasonu hangi birini yapcaz nişanlıyken herkez diyodu nişanlılığınızın kıymetini bilin gezin dolaşın bol bol evlenince böle olmuyo diolardı ne kadar doğruymuş yani

canım, benim dolaptada bişey kalmadı.alışverişe çıkacağız bizde.pişirilecek ne alabilirim onuda bilmiyorum.mutfak alışverişi hiç yapmadım.çalışınca çok zor oluyor.kahvaltı hazırla üstünü giy ondan önce ne giyeceğine karar ver vs...

kahvaltı yapamıyoruz çok erken çıkıyoruz evden yetişmio saat 6 da ne kahvaltısı :) Uykudan zor kalkıyoz ev için ben şimdilik hep aparatif şeyler aldım daha öle ıspanak fasulye filan yapmadım hiç heralde bi kaç ay öle gider ocağımı kullanamıyorum şu anda doğalgaz açık olmadığı için küçük tüpte idare ediyorum bide fritöz işte makarna salata çorba tavuk köfte şipşak bişiiler hazırlıyorum giyiceklerimi akşamdan hazırlıyorun yoksa işe geç kalırım ma habire bi koşuşturmaca içerisindeyim :)

Canim oncelikle seni tebrik etmek istedim allah bir omur mesut bahtiyar etsin guzelim
ayni dert bende de var...yani iki kisiyiz, hiç evin temizligi bitmiyor allahim yarabbim...dedigin gibi çocuk olursa halimiz ne olur acaba çok merak ediyorum kafamçokkarıştı

Katre'cim
canim benim, çok ozur dilerim, mesajini okumamisim geçen gun daha yeni dikkat et
çok çok geçmis olsun, nasil uzuldum bilemezsin :çok üzgünüm:
umarim hepsi iyilerdir, dedecigin çikti mi hastaneden ?
ne oldu da zehirlendiler allahim korumus vallahi
simdi durumlar nasil ?
umarim hersey yoluna giriyordur
allah a emanet olun, tekrar geçmis olsun, rabbim acil sifa versin :teselli:

canım aparatif neler alıyorsun mesela,bende alayım.çok eksiğim var şimdilik.yoğurtlu çorba yapsam,un almadık daha kolay aslındada hazır çorbayıda annem hiç yapmazdı.alışkın değilim.annemgil dondurucuya bişeyler attı,köfte felan onlardan yapayım diyorum.bide hergün hergün değişik yemekler zor valla.dönüp dolaşıp aynı yemeği bidaha yaparım heralde.siz bayağı bir erken kalkıyormuşsunuz canım.biz 8 de felan gidiyoruz.yarım saatte hallediyoruz.bide elimin ayarı yok fazla fazla yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…