2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

maşallah canım 20 kişi ha
valla ben yapamam gibi geliyor
şimdiden sana kolay gelsin
umarım herşey istediğin gibi olur.
sorunsuz atlatırsın

kızlarr ben geldimmm
bugün uğrayamadım çünkü sabah temizlik yaptım , öğleden sonra kayınvaldemle mevlide gittik daha sonra eşimle buluştum alışveriş yaptık şimdide evdeyim ama yarın için hazırlık yapıyorum kırmızı biberleri közledim tatlı ya başlamadan bi bakayım dedim
yaralımm sağol bitanemm seninkileride bekliyorum merakla
hayalcim canım benimya umarım çok güzel geçer kınanda düğününde keyfini çıkar olurmu Şeniz
çakırgözlüm ben yapapabilirsem sende yaparsın tatlım merak etme sen :)
pamukşekercimm sen nerelerdesin tatlım nasıl oldu kolun hazırlıklar ne alemde özledim sohbetini...

merhaba arkadaşlar ya eksikliğimi hiç farketmediniz mi.çarşamba gününden beri hastanelerdeyiz annem ananem ve dedem zehirlendiler dedem hala yatıyo annem ve ananem dün çıktılar.bende başlarında refakatçi olarak kaldım.ayy çok kötüyüd ölüm tehlikesi atlattılar resmen yüzde 50 yüzde 50 şansları vardı.şimdi iyiler ama bu haftam nasıl geçti anlamadım
çok şükür verilmiş sadakamız varmış.şimdi okudum geçmişi
infantacım inş herşey geçer güzel bi evlilik geçirirsin
jnazcım seni özlemiştim yazdıklarını sonradan okumak nasip oldu evin çok güzel

canım çok geçmiş olsun
umarım çabucak iyileşirler
eksikliğin farkedilmezmi farkediliyor

dün bend eyoğundum
bütün danteller yıkacak şeyler yıkandı ütülendi
mutfak salon eşyaları kutulara konulduldu
sandık yerleştirildi
yoruldum valla
ayın 22 sinde kısmet olursa ceyiz gidecek
önümüzdeki c.teside gelinliğe bakacaz inş.

herkese kolay gelsin.

kızlar yarın bu saatler kınalı gelinmi olcam benn :) aman sitres yapıom yaww korkuom ben vazgeçtim:)

izmircim sen şimdi kendi evind euyanacaksın.
umarım çabucak nete girersin de
o güzel düğününden bahsedersin bize.

slm kızlar ben geldim.düğünüm oldu.hepinizi çok özledim

Sevgili dirim bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Düğün ve ev resimlerini paylaşmanı dilerim.Sevgiler...

evlenenler medeni durumunuz profilinizde hala bekar Dirim Allah mesut bahtiyar etsin amin

slm kızlar
nabersiniz bakalım keyifler hazırlıklar nasıl
bakın biz evlendik ama halen burdayız

valla ev işleri bana biraz zor geliyor
sabah 6 da kalkıyom ya
kahvaltı hazırlıyom eskiden ne güzel annecim yapardı
çamaşır bulaşık yemek market kısaca ev işleri hiç bitmiyor
allah bu ara iş yeri sakin

çakırgözlüm gelinlik için model begendinmi
bence acele et

izmir hayalde evlendi
aramızdan ayrılmaz umarım

yaralım sen nasılsın ev işleri ile aran nasıl
hadi kıslar hepinize kolay gelsin stres yapmayın tadını çıkarın

ah katre güzelim geçmiş olsun, ben de cuma günü hastanedeydim besin zehirlenmesi kızlar aman dikkat edin dışarıdan yediklerinize.
kızlar hafta sonu eşyalarımız geldi ben gidemedim gelirken pek iyi hissetmiyorum bir de içimden gelmedi gitmek, neyse dün gördüm nişanlımla da konuştuk. halloluyor gibi bazı şeyler ama kafam karışık. nasıl bir anda herşeyi silip sonradan hiçbirşey olmamaış gibi olabiliyoruz onu da anlayamıyorum.
dirimcim hoş geldin ne güzel bissürü gelin veriyoruz.
jnazcım eminim halletmişsindir misafirlerini ama ne yalan söyleyim 20 bana biraz çok gibi geldi ben ağırlayamazdım herhalde.
yaralım güzelim daha iyiyim çok sağol.
kızlar buradan iyi dileklerini dualarını gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bir aksilik olmazsa,yarın düğün resimlerimi eklerim.Yalnız ekledikten sonra geri silmem gerekecek

Son düzenleme:
slm millet ben de baya geç kaldım havadisleri vermeye.
şimdiiii..... öncelikle kınamı sööliim. 15 ekimde dışarda yaptık kına gecemi. kırmızı tuvalet giydim (giymeseydim içimde kalcaktı sefam olsun :)) kaftan almadım arkadşmınkini giydim. evde yer tutmasın dedm. saçımı açık maşa yaptırdm. makyajım ilk başta çok abartı gelmşti ama resmlerde nerdeyse yok gbi. (evime henüz internet bağlanmadığı ve bilgisayarımız omadığı içn anca işten yazabiliorm. resmleri de buradan yollamam biraz zor. eve neti bağlatnca tm resmleri yollamaya çalşçam). bunun dışında bir müzik krizi yaşandı. ben çok gzel cdler hazırlamştm mezdekeden halaylara, serdar ortaçlara kadr. ama sağolsun canımmmm görmcem!!!!! dakka da bi müziği değştirip sürekli horon çaldırmaya çalştılar ben de horon bilmeme rağmen "şanslısın her müzikte oyanayabliyorm" dedm çok gıck oldm. kına kız tarafının eğlencesi değlmidr yaa sanki onların kınası oldu... onun dışnda herşey gzeldi. kına yakılırken baya kötü oldm içerye (klask olarak) yüksek yüksek tepelere ürküsyle grerken bi abn bayılcakmşm gbi oldm. kına yakılırken iice koptm ama en fenası anneme sarıldğmdaki andı. resmen kendmi onun ellernden kayıp gdiomş gbi hssettm. berbat bi duygu ( kına bööle geçti.

18 ekimde olan düğünüme gelinceeee. önce kuaförden başliim. makyajım tam istediğim gbydi ama saçım yaplrken resmen sinr krizi geçrdm. çünkü ben saçıma enseden topuz istiodm önceden konştğmzda kuaförmle. ok yaparz demşti bana ama düğün günü öölesine bi deneme yaptı topuzu duvakla birlikte. ana o da ne duvağın kısa kısmı (baya bi kısa olmuş ki) yüzümü kapatmaya yetmedi enseden tutnca. kuaför "bu duvakta hata var, yanlış yapmşlar" dedi. "yüzünü kapamıcaksn arkada bırakçaksn" diince ben bi başladm ağlamaya "tmm ağlama sorunu çözcez" diip beni saknleştrmeye çalşıo ama nerdeeee benm gbi panik bi insan kolay kolay saknleşeblr mi. nası ağlıyorm ama makyajm akmaya başladııı.. allahm tam bi kabussss.... neyse duvağı söktü kuaförm biraz daha geriden toplayıp kısa kısmı uzattı velhasıl yaptığı toğuza duvağı tutturnca yüzümü kapadı duvak. saçıma çiçek koydum. heee bi de gelinliğimin pulları sökülmeye başlamaz mı kuaförde iice cnlerm tepeme çktı teyzemle kankam saknleştrmeye çalışıo ama nafile annemi aradm ağlıorm resmen anne gelnliğim sökülüo dye annmde dur halledcem ben dedi. gtmş terzyi aramş terzinin 2 elemanı atlayp geldi kuaföre. hemen üstümde tadilat yaptlar. o da halloldu ama ben aksilik çıkmasın istiorm yaa çıktı bkere moralmançöktm. aşkm geldi kuaförden beni almaya benm surat bi karış garibim "gidim istersen" dedi yaaa :))) dedm gel kurtar beni :))) neyse ordan fotoğrafçya geçtk orda yarm saatte çektler resmlermizi. snra beni eve braktı. evde de ayrı bi sendrom yaşanıo tabi. babm odasndan çıkamıo. ben gttm yani espri yapıorm "tontişim bak ben ciclerimi gydm hadi sen de giy bakiim" diorm espriye vuruorm braz yüzü gülsn dye ama nafile bu arada benm de içimden bi şey kopup gtti resmen. sarıldk sımskı ben çok iim sen de ii ol bol dua et dedm. tmm dedi. snra iştee annemle hiç gözgöze gelmemeye çalştk. aşkm beni almaya geldğnde annem baya kötydü "nolur yapma" dedm tmm tmm dedi.çok duramadm dursaydm ben de felaket olmaya başlıcaktm. neyse snra otele geçtk odada beklemeye başladk. salona grdiğmzde kuzenlerm hüngür foşurt ağlıolardı ben de koptm onları görnce. nkaha gelnceeee...... bkere şahtler resmen ortalığı kopardılar. bitanesi kalktı "bunlar ferhat ile şirin olmuş, yıllar yılı mücadele ettiler ve sonunda sevglerni cümle aleme ispat ettler" dedi salon coştu ben utancmdan yern dbne gir. babam karşmda ve şahit olan kişi "ferhat ile şirin" dio bize yaaa feciyet yaaani :))))) ama nhayetnde nkah gzel geçti. ve düğünün nkahtan snraki ksmı bizim için 60 masa dolaşmakla geçti. hiç oynayamadk. ((( snra ver elini balayı antalyayaaaa. balayı sperdi. çnkü hava muhteşemdi. tek kelimeyle rüya gbi bi balayı yaşadm. allah aşkımdan razı olsun. herşeyn en gzeli evlenmeyi bekleyenlere nasip olsn inşallah. amiiin. şimdilk havadisler bukadr. çok öpüorm hepnizi.

cocunt geçmiş olsun canım
sorunların çözülmeye başlamasınına sevindim
canım umarım herşey güzel geçer.

shinday hayırlı olsun canım
iyi dileklerin için teşekürler canım
mutlu olmana sevindim.

sağol canım,
böyle tatsızlıklar eminim hep oluyordur ama yıpratıyor ilişkileri, aynı zamanda ailelerin kafasında soru işaretlerii oluşturuyor, keşke hiç olmasa
biz hallettik mi bilemiyorum ben hala karışığım ama nişanlım tam gaz gidiyor bakalım hayırlısı

iyi olur inş. canım
bu dönemde herkes yaşıyormuş inan
bende yaşıyorum ara ara.
inş. evlenince unuturuz bunları herşey güzel olur
.

iyi akşamlar kızlarrr
ben geldimm :)
ilk önce dünden başlayayım cumartesi evi temizledim akşamda tatlıyı yaptım yemeğin soğanını etini vs hazırladım , kırmızı biber közledim ve diğer salatalarımında bozulmayacak bölümlerini yaptım . pazar günüde sabahın 7 sinde ayaktaydım :) biliyosunuz yeni halılar tüy veriyoya hep tabi bana ikinci bir iş oldu tekrar temizlik yaptım ve babamlarda beklediğim saatten evvel gelince nerdeyse yemekler yetişmeyecekti sağolsunlar görümcelerim çok yardım ettide halloldu çocuklarla birlikte toplam 22 kişiydik :) ama harika bi gün geçirdim nasıl özlemişim ailemi hepsiyle hasret giderdim .
tabi gecenin sonunda yerimden kalkamayacak durumdaydım bütün gün ayakta olunca farketmemişim ama akşam bi uzanayım dedim bi dahada kalkamadım belim felaket ağrıyodu . sabahta kalkıp evin halini görünce daha da bi fena oldum resmen savaş alanı gibiydi bide kayınvaldem aradı el öpmeye anneanneye gideceğiz diye koştur koştur evi temizledim ve çıktım yeni girdim eve . çok şükür dünden yemeklerim kaldıda yemek yapma derdim yok şimdi benden bu kadar :)
shineday canım benimya okurken benim tüylerim diken diken oldu aksilikler peşini bırakmamış malesef benimde gelinliğimdeki broşun tam orta yerindeki taşım düşmüştü Allahtan farkedilmiyodu çok fazla . balayında bizde manavgata gitmiştik ve tam anlamıyla harikaydı .
rainofapril sağol tatlımm Şeniz
coconutcum inşallah bir an önce bugünleride atlatırsın tatlım bizde aynı süreçlerden geçtik ve bazen geriye bakınca iyiki vazgeçmemişim diyorum ...
infantacım şimdilik iyiki işe başlamadım diyorum canım sizin işiniz daha zor tabi

canım benimyaa çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi inşallah dedende bir an önce çıkar .
ev içinde teşekkürler tatlım bende özledim seni inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz
slm kızlar ben geldim.düğünüm oldu.hepinizi çok özledim

a.s canım hoşgeldinnn resimleride bekliyorum merakla

teşekkür ederim arkadaşlar geçti şükür hastalıklar.artık benim de kendimi toparlayıp evlilik hazırlıklarına hızla girişmem lazım ee malum çok da zamanım kalmamış.arkadaşlar galiba ben balayına gidemiycem acaba sonradan içimde kalırmı da diyorum ama kendi kendimi de teselli ediyoorum inşallah bir ömür beraber olacaz hep gideriz biyerlere diye.

inş. canım bir ömür boyu beraber olacaksınız nasıl olsa inş.
bende balayına gidemiyecem
kurban bayramınada denk gelince benim düğünde
olsun ya bizde yaz tatilinde gideriz diyorum nişanlıma
inş. sorunda olmazda gideriz.

Bende balayına çıkamadım ama hiçde üzülmedim çünkü başbaşa evimizde daha güzel geçti kaydirigubbakcemile3 bide zaten evim çok sessiz sakin bi yerde olduğu için tatile çıkmış kadar olduk biz:asigim: yazın kısmetse tatil yaparız artık bide haftasonu bi pazar günüm var ev temizlemekden hiç bi yere çıkamıyoruz yeni evlenen herkezde benimle aynımı acaba ben çalıştığım için haftasonu ancak iş yapabiliorum 2 kişi böleyse çocuk olunca yandık kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…