canım benimyaa kıyamam ben sana :teselli:
zamana bırak tabiki tatlım ama objektif olarak düşünmeye çalış olur mu
sanada iyi haftasonları ve benim için dua et olur mu pazar günü ilk misafirlerimi alacağım davete ve yaklaşık 20 kişi olacağız inşallah altından kalkarım :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ya eksikliğimi hiç farketmediniz mi.çarşamba gününden beri hastanelerdeyiz annem ananem ve dedem zehirlendiler dedem hala yatıyo annem ve ananem dün çıktılar.bende başlarında refakatçi olarak kaldım.ayy çok kötüyüd ölüm tehlikesi atlattılar resmen yüzde 50 yüzde 50 şansları vardı.şimdi iyiler ama bu haftam nasıl geçti anlamadım
çok şükür verilmiş sadakamız varmış.şimdi okudum geçmişi
infantacım inş herşey geçer güzel bi evlilik geçirirsin
jnazcım seni özlemiştim yazdıklarını sonradan okumak nasip oldu evin çok güzel
kızlar yarın bu saatler kınalı gelinmi olcam benn :) aman sitres yapıom yaww korkuom ben vazgeçtim:)
cocunt geçmiş olsun canım
sorunların çözülmeye başlamasınına sevindim
canım umarım herşey güzel geçer.
shinday hayırlı olsun canım
iyi dileklerin için teşekürler canım
mutlu olmana sevindim.
sağol canım,
böyle tatsızlıklar eminim hep oluyordur ama yıpratıyor ilişkileri, aynı zamanda ailelerin kafasında soru işaretlerii oluşturuyor, keşke hiç olmasa
biz hallettik mi bilemiyorum ben hala karışığım ama nişanlım tam gaz gidiyor bakalım hayırlısı
canım benimyaa çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi inşallah dedende bir an önce çıkar .merhaba arkadaşlar ya eksikliğimi hiç farketmediniz mi.çarşamba gününden beri hastanelerdeyiz annem ananem ve dedem zehirlendiler dedem hala yatıyo annem ve ananem dün çıktılar.bende başlarında refakatçi olarak kaldım.ayy çok kötüyüd ölüm tehlikesi atlattılar resmen yüzde 50 yüzde 50 şansları vardı.şimdi iyiler ama bu haftam nasıl geçti anlamadım
çok şükür verilmiş sadakamız varmış.şimdi okudum geçmişi
infantacım inş herşey geçer güzel bi evlilik geçirirsin
jnazcım seni özlemiştim yazdıklarını sonradan okumak nasip oldu evin çok güzel
slm kızlar ben geldim.düğünüm oldu.hepinizi çok özledim
teşekkür ederim arkadaşlar geçti şükür hastalıklar.artık benim de kendimi toparlayıp evlilik hazırlıklarına hızla girişmem lazım ee malum çok da zamanım kalmamış.arkadaşlar galiba ben balayına gidemiycem acaba sonradan içimde kalırmı da diyorum ama kendi kendimi de teselli ediyoorum inşallah bir ömür beraber olacaz hep gideriz biyerlere diye.