2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Canlarim, merhabalar,

nasilsiniz bakalim ?

kimisi evlilik hazirligin telasinda, kimimiz evlendik, yuvamizda, yeni hayatimizda telastayiz
offf offf...yeni evlenecek olanlar...esya almamis olanlar...size bir tavsiye...siyah, kahverengi esyalardan kaçininnnnn kaydirigubbakcemile
hiç bir sekilde tozlari bitmiyor bilesiniz
allahim ya, inanamiyorum...tozlari aliyorum, pencere, kapiyi ortuyorum diger odalara geçiyorum, tekrar geliyorum ki tozlar yine konmus. kafayi siyiricam inanin :1no2:
saçlarim çok dokuluyor, yerler hep saç, pamuk oluyor
gunde supuruyorum evimi, her gun, her gun !
evlendigimden beri hiç dinlendigim bir gunu hatirlamiyorum
birde derlerdi ki amannn kendi evin olunca ister temizlik yap, ister yapma, kendin bilirsin
himmm....eger canin rahat ediyorsa oylece birak :dilcikar:
neyse ki boyle iste, daha iki gun once aksam utu yaptim, esim çok yorgundu, uyuya kalmisti, bende yaptim iste
bu arada, kolumu da yaktim :sm_confused: firinda yemek yapmistim
iste boyle...
aksam kardesler yemege geliyorlar bize,
yarin aksam annemlerdeyiz
cumartesi aksami bir çift arkadaslarimizla çikiyoruz, once yemege gidecegiz, sonra sinemaya, ertesi gunde havuza gidecegiz insallah :smiley-cool:
iste boyle...
ayy ne uzun anlattim yaaa
himm haftaya da kayinvalidemler yemege geliorlar, 10 kisi...
simdiden basladim dusunmeye, ben ne yemek yapicam yaaa :uhm:

evlenecek olanlar, bekarligin tadini çikarin, evlenince çok fazla yuk biniyor omuzlariniza, bilesiniz kizlar
gezin, dolasin, gulun, oynayin
ve ailenizle vakit geçirin

ya çok uzun oldu ya, kusura bakmayin, hadi kaçtim ben operim hepinizi teker teker Şeniz

dirim'cim
bizde kahvalti yapmiyoruz maalesef...oysa ne bayilirdim sabah sabah sicak çay içmeye
ama esim yapmiyor e bende kendime hazirlamiyorum iste
eksiklere gelince, benimde var...daha geçen hafta bir paket un aldim ilk defa
oda besamel soslu bir yemek yapacaktim ondan
evet, her gun ayri ayri yemekler, çesitler çok zor oluyor ya kafamçokkarıştı
insan sasiriyor ne yapacagini...
aksam kardesler geliyor, ne yemek yapsam acaba, offff :uhm:

yaralım ne güzel hayran kaldım sana fırında yemekler,hoş kolunu yakmışsın ama geçmiş olsun canım.negüzel yemek konusunda pratiğim yok benim.nasıl misafir çağıracağım bilmiyorum.of ya :çok üzgünüm: eşim pide attırırız,yanına çorba,salata vs.diyo ama olmaz dimi ayıp olur.canım sen ne zaman evlendin.ne zaman misafir çağırmaya başladın?bizim 2 hafta oluyor çağırmaya başlamamız gerek sanırım anne,babaları
canım gerçektende siyah mobilyalarda tozu belli ediyor.benimki bide siyah cam,saniye sürmüyor hemen toz

Son düzenleme:

Anacigim çok harika bir ustadir yemek, pasta, borek konusunda. gerçekten çok sansliyiz biz fakat ben okul, is hayati derken pek yemek yapmadim. ama gordum...tabi gormekle yapmakla arasinda asiri fark var ama is basa dusunce yapiyoruz bitanem iste...
ben evleneli 1 ay oldu...once el opmelere gittik hep, fakat evleneli iki hafta olmustu ki arkadaslarimiz yemege geldiler bize..is basa dustu. birde aksam misafirlerim geliyor, komsular, arkadaslar...muhakkak çayin yanina birseyler yapiyorum.
ilk buyuk yemek agirlamam haftaya olacak esimin ailesi...12 kisi toplam.
simdiden dert oldu bana inan ki, ne yapsam acaba diye dusunuyorum. :uhm:
mezeler, salatalar, çorba, yemek, tatli, çayin yanina pasta...offff ne yapsam ki ya ?

o gun erkenden kalkmak var, once temizlik, sonra erkenden baslamaliyim yoksa yetismez...
offff

ImageShack - Hosting :: dscf2180zw6.jpg bu da sevgili görümcem,kızlar şimdilik sadece bu fotolara ulaşabildim evime bilgisayar baglandıgında diger fotolarada ulaşıp yüklicem,şimdilik bunlar merakınızı giderir inşallah....

Sevgili ozicelcius paylaşımın için tşk ederiz.Çok hoş görünüyorsunuz...:)

canım çok güzel bi gelin olmuşsun.ne güzel yakışmış,inşallah ömür boyu mutlu olursunuz.
bu arada canım ilk dansınızda tango felan mı yaptınız?çok hoş duruyor.Bizde rumba yapmıştık. kaydirigubbakcemile5

Ozi'cim fotolar super, çok hos gorunuyor hepsi, guzel bir gelin olmussun ve sanirim super bir dugun oldu, tekrar bir omur boyu mutluluklar dilerim size

dirim'cim, hani senin fotolar ?? ben gormedim hiç

canım,resimler cd'ye aktarılıyor.bu hafta içinde inşallah aksilik olmazsa söz

özi güzelim çok güzel bir gelin olmuşsun kuğu gibi bembeyazsın da zaten allh yüzünüzü hep öyle güldürsün inşallah

yaralım seni okuyunca yoruldum ben wallahi, aslında huzur sağlık ağız tadı olsun yeter ki hayatın kendisi koşturmaca. kızlar yemekten şikayet etmişsiniz hergün ayrı yemek olur mu iki gün aynı yemek koyun ne olur çalışan insana yazık e bir de iki kişi bir yemeği bir günde bitiremez ki. ya da gün atlaya atlaya aynı yemekleri yiyebilirsiniz. bir de benden tavsiye ev işi için kendinizi yormayın sıkmayın yıpratmayın. çok deneyimli gibi konuştum ama ev işi çok nankör derler hep öyle gerçekten de.
dirim güzelim elinden geldiği kadar yaparsın yemeklerini hiç canını sıkma bence ağırla misafirlerini hiç olmadı internetten bul bişiler pişir. ben bilsem yemek yapmayı veriridim burdan tarifleri ama neyse artık yakında inşallah

özicelcius canım çok tatlısın
rüya gibi düğün olmuşa benziyor
fotoların devamını bekliyoruz
ben albüm bölümüne koymuşdum
studyodan alınca ekleme yapacam

ee kıslar evlendik uykucumu olduk
ben valla sabah 6 da kalkıyom ve kahvaltı hazırlıyom öle kuru bişeyler deil
kızartma, yumurta, gözleme vb
benim adam çok yiyo valla yetişemiyorum
akşam da işden gelir gelmez mutfaga giriyom 2 günlük yemek yapıyorum
ama çamaşır hiç bitmiyo
akşamdan makinenin düğmesine basıyorum
sabah seriyorum akşam katlayıp ütülüyorum
yani işin ucunu hiç kaçırmadım
çünkü gelenim gidenim olmuyor
eşimin ailesiyle görüşmedigim için daha hiç misafirim gelmedi
komşu desem hiç görmedim
bizimkiler de 1 kere kahvaltıya geldi

ama ev işi yapmak zevkli geliyor bana
yani temizlik yapmak hoşuma gidiyor
tencereleri bile çifleyim öle makineye koyuyorum

çok uzun oldu ama buraya yazmak çok zevkli
bu arada dirimcim düğün fotolarını bekliyoruz canım

tşk ederim canım bende seni tbr ederim Allahdan benim eşyalarım hep açık renk tozla derdim yok bi portmanto benim koyu renk o bile yetio yazık size kızlarkafamçokkarıştı

Ah guzel bacim sen benim esimi tanimiyorsun, onda oyle bir bogaz var ki
gerçekten çok guzel yemek yiyor ve inan çok nadirdir yemegimin artmasi. ya elim oyle alisti tam denk geliyor, yada dedim ya esim masallah, yiyor da yiyor naniknanik
ev islerine gelince, annem çok titiz, oyle gordum ben napiyim, birde inan yatak odasinda, yerde saç, bas gorunce hiç de hos olmuyor...ben supurmesem bile esim supuruyor
birde infanta'nin dedigi gibi, çamasir hiç bitmiyor, hiçç
esim sagolsun, her dus aldiginda, bastan asagiga atiyor seleye
oda titiz iste, offf...bussuru çamasir yikadim sali gunu, diger yandan utu yaptim
aha yine dolmus sele
bide aksam çocuklar geliyor, en iyisi yemek olana dek, ben bi makine daha atiyim

aynen çamaşır annemdeyken haftada bi yıkanıyodu haftasonları 5 kişiydik evde şimdi iki kişiyiz nerdeyse hergün yıkıycaz şaştım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…