canım aparatif neler alıyorsun mesela,bende alayım.çok eksiğim var şimdilik.yoğurtlu çorba yapsam,un almadık daha kolay aslındada hazır çorbayıda annem hiç yapmazdı.alışkın değilim.annemgil dondurucuya bişeyler attı,köfte felan onlardan yapayım diyorum.bide hergün hergün değişik yemekler zor valla.dönüp dolaşıp aynı yemeği bidaha yaparım heralde.siz bayağı bir erken kalkıyormuşsunuz canım.biz 8 de felan gidiyoruz.yarım saatte hallediyoruz.bide elimin ayarı yok fazla fazla yapıyorum.
yaralım ne güzel hayran kaldım sana fırında yemekler,hoş kolunu yakmışsın ama geçmiş olsun canım.negüzel yemek konusunda pratiğim yok benim.nasıl misafir çağıracağım bilmiyorum.of ya :çok üzgünüm: eşim pide attırırız,yanına çorba,salata vs.diyo ama olmaz dimi ayıp olur.canım sen ne zaman evlendin.ne zaman misafir çağırmaya başladın?bizim 2 hafta oluyor çağırmaya başlamamız gerek sanırım anne,babaları
canım gerçektende siyah mobilyalarda tozu belli ediyor.benimki bide siyah cam,saniye sürmüyor hemen toz
Canim oncelikle seni tebrik etmek istedim allah bir omur mesut bahtiyar etsin guzelim
ayni dert bende de var...yani iki kisiyiz, hiç evin temizligi bitmiyor allahim yarabbim...dedigin gibi çocuk olursa halimiz ne olur acaba çok merak ediyorum kafamçokkarıştı
yaralım seni okuyunca yoruldum ben wallahi, aslında huzur sağlık ağız tadı olsun yeter ki hayatın kendisi koşturmaca. kızlar yemekten şikayet etmişsiniz hergün ayrı yemek olur mu iki gün aynı yemek koyun ne olur çalışan insana yazık e bir de iki kişi bir yemeği bir günde bitiremez ki. ya da gün atlaya atlaya aynı yemekleri yiyebilirsiniz. bir de benden tavsiye ev işi için kendinizi yormayın sıkmayın yıpratmayın. çok deneyimli gibi konuştum ama ev işi çok nankör derler hep öyle gerçekten de.
dirim güzelim elinden geldiği kadar yaparsın yemeklerini hiç canını sıkma bence ağırla misafirlerini hiç olmadı internetten bul bişiler pişir. ben bilsem yemek yapmayı veriridim burdan tarifleri ama neyse artık yakında inşallah