- 23 Nisan 2007
- 580
- 0
- Konu Sahibi EU3
- #1.461
izmir hayal su gibi akıp geçio hiç korkma Bende öle tedirgindim ama bide baktımki gözümü açtım kendi evimdeyim :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlarrr
en sonunda netim bağlandı bundan sonra daha sık girerim inşallahh
bugün itibariyle 18 günlük evliyim çok şükür herşey yolunda evime öyle alıştımki bi ailemi çok özlüyorum onlarlada sık sık görüşüyoruz telefonla geçtiğimiz salı kayınvaldemlere yemeğe geldiler bu pazarda ben ağırlayacağım inşallah şimdiden heyecanlanıyorum :)
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla infantanın sorunları var sanırım umarım herşey yoluna girer canımya ve çok mutlu olursun
Mız mız, Yaralım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler çok faydalı oluyor.
Jnaz'cım sende hoşgeldin tekrar. Seninde tavsiyelerini bekleriz:1rolleyes:
Coconut o kadar emeğin karşılığı güzel mutlu bir yuva olarak sana geri döner umarım, kendi içinizde bi problem yoksa gerisine boşverin gitsin.
Benimse şurda kaldı 9 gün, Sekte-i kalpten gitmezsem o zamana kadar iyisırnaşık şey
canım benimm çok sağol inşallah hepimiz otururuz evlerimizde ağız tadıyla senin resimleride merakla bekliyorum tatlımjnaz evin çok hoş olmuş canım güle güle otur inşaallah :) Bende evimin resimlerini çekiim bende koyucam kıskandım
güzelim seni unutmak mümkünmü zaman nasıl geçiyo değilmi bi bakmışız evlenipte gelmişsin aramıza inşallah çok güzel geçer kınankızlar beni unutuonuz bakıom:) anam daha cok varken şimdi yarın kınam olcak allahın izniyle:)
jnaz evin cok tatlı
allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
bende evin fotolarını izmirli hayal sen şimdi en mutlu insansın
inşallah hiç bir aksilik çıkmaz
anladıgım kadarıyla sorunların yok zatenmimeri bölümüne koymuşdum
beğendiğine çok sevindim canım inşallah ömür boyu huzurlu ve mutlu oluruz evlerimizde senin resimleri daha görmedim ama hemen bakmayı düşünüyorum
çakırgözlü ne çokta ben sevindim tatlım sizleri çok özlemiştim öyle alışmışımki sizlerle sohbet etmeye yokluğunuzu baya baya hissettim ...çok sevindim netinin baglanmasına canım
sende anlatırsın bize tecrübelerini.
cocunt cum hiç üzülme canım umarım herşey istediğin gibi olur.
mızmız bilğiler için teşekürler canım.
jnazcım evin çook güzel allah ağız tadıyla mutlulukla huzur la oturmayı nasip etsin
kıskandım valla bende çekip koyacam bi fırsat olmadıa.s.
canım benimmmm bende beğenmene çok sevindim aslında pek çok şey istediğim gibi olmadı özellikle salon takımın benim için tam bir şoktu çünkü beğendiğim modelle alakası yoktu özelliklede sandalyeleri görünce neye uğradığımı şaşırdım ama yavaş yavaş gözüm alışıyo bi sandalyeler değişecek onun dışında da yapabileceğim bişey yok malesef
ama bu haliyle de çok şükür diyorum ...
seninkini de merakla bekliyorum
:bbo:
tatlım çok sağoll. yatak örtümü istanbul ümraniyedenşekker home diye bi mağazadan almıştım 250 ytl ydi halada aynıdır zaten . ben çok memnunum açıkçası özelliklede katlayıp kaldırması çok rahat oluyo.jnazım evin çok güzel
yatak örtünü nerden ve kaça aldın
benim o eksikti.
renkte benim istediğim gibi.
jnaz güzelim evin çok sıcak umarım güzel günlerde oturursun. düğün fotoğraflarını da gördüm ne güzel yüzün hep gülüyor, en önemlisi bu gülebilmek herhalde.
izmir hayal güzelim yarın düğünün yanlış hatırlamıyorsam inşallah hayal ettiğin gibi geçer, herşey gönlünce olsun
jnaz uygunda almışınız
ben birtürlü istediğimiz renk bulamadım burda
dahada zaman var bakalım buluruz inş.
tatlım banada gayet uygun geldi fiyatı çok çeşitte vardı hatta kardeşime 600 ytl ye almıştık ama her gören benimkini daha çok beğeniyo birde tavsiyem sakın öyle çok fazla pullu boncuklu alma çünkü kullanımı çok zor oluyomuş benimkinde inciler var ama birbirinin içine girme gibi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar
jnaz güzelim haklısın hatırlıyorum burada bir çok arkadaş sorunlar yaşadı ben de yaşıyorum ama düşünüyorum. aslında şu sıralar tek başımıza düşünüyoruz bu sebeple doldum biraz.
neyse biraz da zamana bırakmaya çalışacağım, hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum güzeller.
iyi hafta sonları
kızlar beni unutuonuz bakıom:) anam daha cok varken şimdi yarın kınam olcak allahın izniyle:)
kızlar yarın bu saatler kınalı gelinmi olcam benn :) aman sitres yapıom yaww korkuom ben vazgeçtim:)