2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhaba kızlar ben bu gidişle gelinlik giyemicem galiba eskiden internet mi vardı gelinlikciler interneetten begen yapalım diyorum internetten begenmiyorum nişanlandıgımdan günden beri bakıyorum ama yok yani klasik hepsi birbirinin aynı özeniyorum güzel olsun diyorum ama olmuyo bildiğiniz güzel gelinlik siteleri var mı hz güzel öneriyorum

verdiğin ilk linkteki yemek odası bence daha hoş.sanırımbenden bu konuda yardım istemiştin.sevgiler...
sağol tatlımm a.s.
Sevgili naz ikincinin sandalyesi ve büfesi gusel-birincinin masası gusel.Karıştır yaptır derin.Bunların markası nedir cnm merak ettim : ))))

teşekkürler canım bende 1. nin konsolunu beğendim 2.nin büfesini ama o zamanda konsolunda hiç cam olmadığı için o büfe garip duruyo yanında o yüzden büfe de daha bi farklı modelin oldu . 1. takım doğuş mobilyaya ait 2.ni hatırlamıyorum . ben sakaryaya gelin gidiyorum orada nişanlımın arkadaşı mobilyacı bana model beğen yapalım dediler bende daha önce yaptıkları işleri gördüğüm için hemen olur dedim fiyat çok uygun ayrıca konsol, vitrin, açılır kapanır masa ve 8 sandalyeyi 1.000 ytl ye yapacak bize ki taksitleride ödedik bitti a.s ne kadar uzattım dimii tatlicadiarzu[/B]

merhaba kızlar ben bu gidişle gelinlik giyemicem galiba eskiden internet mi vardı gelinlikciler interneetten begen yapalım diyorum internetten begenmiyorum nişanlandıgımdan günden beri bakıyorum ama yok yani klasik hepsi birbirinin aynı özeniyorum güzel olsun diyorum ama olmuyo bildiğiniz güzel gelinlik siteleri var mı hz güzel öneriyorum

tatlımm kırmızı minder diye bi site var orda gelinliklerle ilgili yazıya girersen bazı yabancı tasarımcıların sitelerine bakabiliyosun o kadar güzel modeller varki fikir olur belki ama gelinlikçilerde bi garipmiş ellerinde katalog olması gerekmiyomu :kahve:

Son düzenleme:
canım hayrlısı olsun ama ıkı bayram arası hurafesıne sendemı katıldın :)
ıkı bayram arası dını nıkah olmaz ama dugun yapılabılırsırnaşık şey[/QUOTE

evet ya
neyapalım hep aynı şeyi duya duya kabullenmişim

hayırlısı olsunda sonra olsun beklerim ben yahuu
:KK70:.D

merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugun üye oldum bende sonbahar gelini olcam inşallah kına 17 ekim düğün 18 ekim evi salonu beyaz eşyayı mobilyayı hallettik halı perde gelinlik kaldıı bi tek ama o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyooo ölee çok zaman varki:KK43: yaz gelini olmak istemiştim ama kısmetttbenneyaptımki

hayırlısı olsun ela..
belirli gün çabuk gelir.. benim de aynı 16 ekim nikah 17 ekim kına 18 ekim düğün..

mutluluklar dilerim...

canım uyarın için çok teşekkürler düzeltiyorum a.s.

yeni gördüm canım e haliyle göremezdim bi kaç gündür çünkü nişan ve söz merasimim vardı cumartesi akşamı :) neysem takımlara gelince kahveli olan daha güzel gibi siyah olanda çok spor ama toz meselesinide düşünmek lasım tozları çabuk belli etmeyen türden bişey üretilsede ondan alsak :KK43: aman ne işimiz var alırız biz tozları dimi :) 45 güne kadar bizimde ev mobilya hepsini halletmemiz lazım ramazanda bişey yağılmaz hemen bayram sonuda düğün olacağına göre işimiz zor gibi sen ne güzel bakmaya başlamışsın Allah kolaylık versin hepimize canımcım..

hayırlısı olsun ela..
Belirli gün çabuk gelir.. Benim de aynı 16 ekim nikah 17 ekim kına 18 ekim düğün..

Mutluluklar dilerim...

öle tabi hayirlisi olsun
ne güzel yaa ayni gün ayni mutluluğu yaşayacak ne çok insan var burda.. çok tebrik ederim canim mutluluklar.
Nasil gidiyor hazirliklar

merhaba kızlarrr
pamukşekercimm hayırlı olsun sözün Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla . mobilya hakkındada siyah olanın modelini seçtim ama rengi napolyon kirazı olacak siyah kadar toz tutmaz diye düşünüyorum bakalım kullandıkça yorum yaparım inşallahh

merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama bugun üye oldum bende sonbahar gelini olcam inşallah kına 17 ekim düğün 18 ekim evi salonu beyaz eşyayı mobilyayı hallettik halı perde gelinlik kaldıı bi tek ama o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyooo ölee çok zaman varki:KK43: yaz gelini olmak istemiştim ama kısmetttbenneyaptımki
hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza. ne güzel çoğu işi halletmişsiniz artık sonrasında sıkışmassınız . bende yaz gelini olmak istiyodum ama kısmet işte ...
kızlar bende varım benide alın aranıza :eek: biz ekimde bulamadık ALLAHIN İZNİYLE BİZİMDE 8 KASIM coksekeriremsu

hoşgeldin güzelimmm hayırlı olsun seninde Şeniz

teşekkür ederim canım hoşbulduk evet biçok şeyi hallettik malum eylül ramazan o ayı saymamak lazım pek bi hazırlık olmaz sıkışmamak için yapıyoruz yavaş yavaş bişeyler
bende yaz gelini olmak istemiştim ama napalım canım kısmet geç olsun güç olmasın

teşekkür ederim canım hoşbulduk evet biçok şeyi hallettik malum eylül ramazan o ayı saymamak lazım pek bi hazırlık olmaz sıkışmamak için yapıyoruz yavaş yavaş bişeyler
bende yaz gelini olmak istemiştim ama napalım canım kısmet geç olsun güç olmasın

haklısın tatlım bende aynı moddayım hatta annem ramazan a girmeden eşyaları kolileyip kaldırmayı düşünüyo:)
bi yatak odasına karar veremedim netten baktıkçada kafam daha çok karışıyo artık yerinde görüp beğeneceğim sanırım
dediğin gibi geç olsunda güç olmasın yerimseniben

hiç boşuna internete bakma canım 1.5 yıl nişanlı kaldık mobilya gelinlik internetten bakmaktan gözlerim bozuldu ama yerine gidince hiç aklımdan geçmeyen şeyler aldım yorma hiç kendini mağzalarda neler var insanın ağzı açık kalıyorkafamçokkarıştı

hiç boşuna internete bakma canım 1.5 yıl nişanlı kaldık mobilya gelinlik internetten bakmaktan gözlerim bozuldu ama yerine gidince hiç aklımdan geçmeyen şeyler aldım yorma hiç kendini mağzalarda neler var insanın ağzı açık kalıyorkafamçokkarıştı

çok haklısın canım bende bundan sonra dediğini yapmaya çalışacağım önümüzdeki ay almayı düşünüyorum en azından vakit buldukça çıkar bakarım alacağımız zamanda nerde beğendiysem kesinleştiririm diye düşünüyorum

Elacim,
hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. evimizi yaptırmaya başladık ustalar bugün başladı.
tesisatlar falan herşey yenileniyor..
herşey bitince eylülde de ramazan ama mecburen o zamana sarkıcak .. mobilyaları alacağız.
yerleştirip bitirmemiz ekim ayının başını bulacak gibi duruyor bakalım...

iyi akşamlar kızlarr
bugün çok yoruldum bütün çeyizlikleri çıkardık eksikleri gözden geçirelim diye hazır çıkarmışkende bohçaları ayarladık gitmeye hazır durumdalar onun dışında yine hediyelik dağıtılacakları kendi kullanacaklarımıda seçtim sadece alınacak kaba eşyaların dışında pek bişey kalmadı çok şükür
siz nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar

Bende katılabilirmiyim acaba aranıza,çünkü kısmet olursa 2 EKİM de :nazar: düğünümüz olacak.hazırlıklar son sürat devam ediyor,annemle ugraşıyoruz ama ekiskler hiç bitmiyo yaa,,nişanlımda şuan çıldırmak üzere evimizi tadilat yaptırıyo ustalarla uğraşmaktan koşturmaktan kafayı yedi,bende düşünmekten,,daha şimdiden uykularım kaçıyor.çok şükür mobilyaların çogunu aldık ama nedense hayal ettiğim pek olmuyo ya mobilyacılarda fikrin değişiyo,nese hayırlısı ile bu koşturmacalar bitsinde:nazar:..evlilik hazırlığı yapmak hiç kolay değilmiş...hazırlıklarla ugraşan herkese kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun arkadaşlar...a.s. :1hug:

sormayın kızlar!!! benim 16 agustostu,aksilikler üstüste geldi kaldımı şimdi 18 ekime:KK43:

elacim,
hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Evimizi yaptırmaya başladık ustalar bugün başladı.
Tesisatlar falan herşey yenileniyor..
Herşey bitince eylülde de ramazan ama mecburen o zamana sarkıcak .. Mobilyaları alacağız.
Yerleştirip bitirmemiz ekim ayının başını bulacak gibi duruyor bakalım...

allah kolaylik versin canim gerçekten çok zor işler ama bi okadarda zevkli hiç bir iş bukadar istekli yapilmiyor en ince deteylarina kadar düşünülüyor ramazanin eylül olmasi biraz ters oldu ama napalim allahtan gelen bişey her işte bi hayir vardir

X