2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

herkeze günaydınnkaydirigubbakcemile2 infata ekledıgın resimlerdekilerin renklerı çok güzelmiş:nazar: böyle eşyaları alırken dikat etmek lazım eşylarımız bir gelsede evi yerleştirsek az kaldı azz:jeyyar:

günaydın arkadaşlar
negüzel az kaldı bir çok arkadaşa
bende nişanlımı tam 19 günden beri göremiyordum
inş. yarın gelecek
çok özledim valla
kavga ediyoz tartışıyoz ama
seviyom ben onu yaaa

herkese iyi bayramlar arkadaşlar kavuşanlar darısı başımıza artık:))

arkadaşlar herkese günaydınhihoyyyt
dün siparişden gelen ürünşerimi aldım
aman tanrım bu ne
porselen takımının bazı tabakları baslı hatası var:kızgın:
yanımda getirdim götürüp degiştirecem

sonra elektrikli süpürgesi istedigim renk deil:kızgın:
ben niye sipariş verdim istedigim rengi alabilmek için
adama iş çıkıs gidip değiştirmesini söylüyecem

o kadar para veriyorum rezil oluyorum bu nası bi ticaretnaniknanik

benim yemek takımımda helin.çok beğenerek almıştım:asigim:

iyi geceler kızlarr
uzun bir aradan sonra burdayım çok şükür evimi o kadar özlemişimki nasıl ayrılacağım bilmiyorum:KK43:
bu arada neler yaptığıma gelince düğün salonunu tutmuştuk ayın 12 sine ama annem in yoğun ısrarları üzerine 19 una erteledik bi yandan da iyi oldu rahat rahat halledeceğiz işlerimizi . nikah işlemlerini bitirdik belgelerimizi verdik. köşe takımım ve salon takımım yerleşti perdelerimizi taktırdık beyaz eşyalarımızda gitti halılar çeyizle birlikte gidecek , yatak odası ve yemek odası takımımızada ayın 9 unda teslim edecekler 12 sinde de çeyiz götüreceğiz kısmetse , davetiyelerimide beğendik çok şükür bi eksiğimizde kalmadı . balayı içinde aşkım bodrum istiyo bende tamam dedim oda aradan çıkmış oldu .
en güzelide bu 13 gün içinde bol bol aşkımla vakit geçirdik evimize gittik avizelerdi eşyalardı onların başında durduk hatta bu gece dönmeden önce yine eve uğradık şimdiden o kadar alıştımki evime bir an önce içine girmeyi bekliyoruz artık :)
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım inşallah herşey yolundadır . görüşmek üzere öpüyorum hepiniziŞeniz

slmmmm
herkese iyi bayramlar
evet ticerette biraz cesur olmak gerkiyor o gün gittim ve degiştirdim

bizde eşyaları begendik ama daha alınmadı ve ne zaman alınacgıda belli deil
28 gün var düğüne ev bomboş ve biz o evde iftar yapıyoruz
sabah iş yerine gelirken yine iftar edlim dedi aşkım
tabi bende kıramadım
ama evde eşya falan yok dılardan alım boş evde oturup yiyoruz
insan evine me kadar baglanıyor demekki

jnaz hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 hazırlıkların çoğu bitmiş hayırlı olsun:nazar:

herkeze iyi bayramlar kızlar

bayram10057hn7.jpg

merhaba kızlarr
hepinize hayırlı bayramlarr a.s.

kızlar herkese iyi bayramlar.....jnaz cok özledim seniiiiii..........

canımmm bende çok özledim senii ŞenizŞeniz nasılsın keyfin nasıl ?
neler oldu neler anlatmak için sabırsızlanıyorum sana :1hug:

jnaz hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 hazırlıkların çoğu bitmiş hayırlı olsun:nazar:

herkeze iyi bayramlar kızlar

hoşbuldum canımm :1hug: çok şükür bi eksiğimiz kalmadı sayılır
maşallah seninde az kalmış hayırlısıyla geçirelim inşallah şu zamanıda kaydirigubbakcemile5

slmmmm
herkese iyi bayramlar
evet ticerette biraz cesur olmak gerkiyor o gün gittim ve degiştirdim

bizde eşyaları begendik ama daha alınmadı ve ne zaman alınacgıda belli deil
28 gün var düğüne ev bomboş ve biz o evde iftar yapıyoruz
sabah iş yerine gelirken yine iftar edlim dedi aşkım
tabi bende kıramadım
ama evde eşya falan yok dılardan alım boş evde oturup yiyoruz
insan evine me kadar baglanıyor demekki

sanada iyi bayramlar canım...

aynı şeyleri bende hissediyorum bu hafta o kadar çok gittimki evime öyle aman aman yapacak bişeyde yoktu ama orda durmak bile yetti bana bir an önce yaşamak istiyorum artık evimde aşkımla birlikte :eek:

hoşgeldin jnaz eksikliğin o kadar anlaşılıyo ki forma her girdiğimde seni aradı gözlerim.hazırlıklardan bahsetmene alışmıştık.hayırlı olsun herşeyi halletmişsiniz ne güzel.bundan sonrası da inş kolayca akıp geçer kavuşursunuz herşey çoook güzel olur inş

slm kızlar herkezin bayramı şimdiden kutlu olsun :) Benimde 24 ekim kına 25 ekim düğün nikah la beraber olucak salonu tuttuk kına gecesi yerini de ayarladık gelinliğim de tamam eşyalarıda aldık ama yerleştiremedik temizlik yapılcak halılar perdeleler ve lambalar alıncak davetiyeler hazır değil damatlık almadık alışverişe de çıkamadık offf daha yapılcak çok iş var hepsi 25 günde nasıl yetişicek hiç bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK43:

Arkadaslarim selamlar
hepinizi ozledim, hiç sohbet edemiyoruz, anca takip edebiliyorum maalesef
Zen@n ile MizMizimiz evleniyorlar bu hafta :-)) allah mesut etsin kizlar dualarim sizinle
Sizi opuyorum çok
bana gelince, cumartesi gunu imam nikahimiz kiyilacak, pazar gunude çeyizlerim çikacak evim serilecek
asiri heyecan var bende
dugune bir buçuk hafta kaldi
Allah izin verirse
Allah hepimize yardimci olsun insallah
Opuyorum sizi çok çok

merhaba kızlarr
katrecimm çok sağol tatlım hoşbuldum Şeniz bende çok özlemişim sizleri alışmıştım herşeyi sizinle paylaşmaya
mızmız cımm canım benimya ne güzel olmuş gelinliğin ne kadar az kaldı seninde düğünden sonra bekliyoruz :)
rainofabril tatlım seninde az kalmış hayırlısıyla diğer eksiklerde hallolur inşallah
yaralımm canım benim sende çok özlettin kendini ama tahmin edebiliyorum bu aralar ne kadar yoğun olduğunu inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleride ...

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramınız mübarek olsun.
Çok sık giremesemde foruma takip etmeye çalışıyorum herkesi. Sonbahar gelinleri birer ikişer gitmeye başlıyor zaman geldi artık. mız mız, zenan, jnaz ve daha birçok arkadaşımız bu ay içinde evleniyor. Yüce Mevla hepinize hepimize mutluluk huzur ve güzel evlilik hayatları verir inşaallah. Yeni bir hayata başlamak bir yandan güzel bir yandan hüzün verici. Bu aralar sıklıkla bunları düşünüyorum aileden ayrılmak, yeni bir hayat, farklı bir aileye dahil olmak, sorumluluklar.. Bugüne kadar lay lay lom yaşadık tabiri caizse bundan sonra artık kendi seçimlerimizin sonuçlarını yaşayacağız Allah hiçbirimize pişmanlıklar vermesin.
Hazırlıklar yoğun, eksik gedik bir şekilde halledilir Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun arkadaşlar kalın sağlıcakla, hepinize tekrar iyi bayramlar
.

ladymarmelatçım canım çok sağola.s.
söylediklerinde o kadar haklısınki önemli olan sağlık , huzur ve mutluluk. ağız tadıyla kullanmadıktan sonra ne anlamı var ki zaten
inşallah rabbim yüzlerimizi kara çıkarmaz ve hayırlı bi eş ve hayırlı evlatlar ve hayırlı bir ömür nasip eder hepimize :Saruboceq:

ladymarmelatçım canım çok sağola.s.
söylediklerinde o kadar haklısınki önemli olan sağlık , huzur ve mutluluk. ağız tadıyla kullanmadıktan sonra ne anlamı var ki zaten
inşallah rabbim yüzlerimizi kara çıkarmaz ve hayırlı bi eş ve hayırlı evlatlar ve hayırlı bir ömür nasip eder hepimize :Saruboceq:

Amin canım, hepimize inşaallah.

X