2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak:KK43:

banada öyle geliyordu
geçen 3 ay vardı buğün 2 ay 20 gün kalmış
hayırlısıyla günlere inseydi.:)
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ayy şimdiden heyecanlanıyorum

arkadaşlar ben 2009 yazaevlenecekler topicteyim ve bize de bekelriz zenan da gelmişti.Mız mız da gelir katre de .Diğer arkadaşlarım bize tavsiyeleriniz olabilir ne de olsa tecrübelisiniz.Hepinize mutluluklar darısı bizlerin başına hayırlısıyla

arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak:KK43:

amimmm
sen merek etme o 4 ay 4 gün gibi geçer
hazırlıklar çok zaman alıyor

herşeyi sona attık.daha ev tutacaz,badana,boya,temizlik,eşyalar gelecek.perde,oturma otasına,halıya bakmadık daha.ve sadece 33 gün var düğüne,izin problem,inşallah bayramda 9 günlük tatilde hallederiz.:Saruboceq:

valla iyi cesaret son dakkaya iş bırakmak
banada bayramdan sonra herşeyi yaparız demişlerdi kabul etmedim bari ev tutulsun diye bi ev aradık
1,5 ayyy :1shok:
şimdik badana boya temizlik anca bitii
sada eşya alınmadı
çok endişeliyim
inşallah herkesin işi zamanında yetişir

Canlarim geldim
begenmedim :-(
ama lamba, yastik, fritoz, tost makinesini begendik, yarin oglen alacagim allahin izniyle :-)
yatak odasi içinde tekrar o ilk once baktigim magazaya gidecegim
bulucam yahu bulucam kesinnnn
çakirim neoluyo gun sayiyorsun ? :-))
gunlere inincede...insan oyle tuhaf oluyor ki...zen@nla ben aslinda hem çok mutluyuz hem çok uzuntulu...inan geceleri çok agliyorum, çok seviyorum ailemi
offf offfff

Canlarim geldim
begenmedim :-(
ama lamba, yastik, fritoz, tost makinesini begendik, yarin oglen alacagim allahin izniyle :-)
yatak odasi içinde tekrar o ilk once baktigim magazaya gidecegim
bulucam yahu bulucam kesinnnn
çakirim neoluyo gun sayiyorsun ? :-))
gunlere inincede...insan oyle tuhaf oluyor ki...zen@nla ben aslinda hem çok mutluyuz hem çok uzuntulu...inan geceleri çok agliyorum, çok seviyorum ailemi
offf offfff
kızlar sonunda ev tutuldu:lepi:.bu hafta inşallah badana,temizlik işleriyle uğraşırız.dünya varmış.
infanta eşya aldınızda gelmesini mi bekliyosunuz yoksa bakacakmısınız?1 aya yakın sürüyo gelmesi genelde
yaralım bende aileme çok bağlıyım ya.hiç ayrılmadım onlardan.Allah ayırmasın:çok üzgünüm:rüya gibi sanki ben evlenmeyecekmişim,başkasının düğünü gibi geliyo.zoruma gidiyo edi ile büdü kalacaklar.bak gözlerim doldu:roflol::roflol:

Kizlar, arkadaslar,
pamugum, çakirim, zen@nim, pamugum, mizmizim, infanacik, prensesam, jnazim ve butun herkese kocaman kocaman opucukler
Cok keyifliyim bugunnnn
Anaaaaaaaa saat nasil geçmis 2 dk sonra nisanlim burda olur kapinin onunde, yatak odasi bakmaya gidiyoruz, bi saat sonra donerim
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn
Optummmmmmmmmmmm

iyi cnm :nazar: aman nazar değmesinn kolay gelsinnŞenizkaydirigubbakcemile5

halılar geldı bugun çok güzel olucak inş evimizz hihoyyyt

Son düzenleme:
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ayy şimdiden heyecanlanıyorum

geçer cnm geçer bir bakmıssınki düğün günü gelmiş hazırlıklar bitmişşkaydirigubbakcemile3zaten telaştan nasıl geçtiğini anlamıyosun bıde bızımkı bayramdan sonra ne kaldıkı bayram çabukcak gecer :eek:

günaydın kk nın sonbahar gelinleri
buğün annemgil yorganmı yatakmış işleriyle uğraşacaklar
nevresimler örtüler çıktı.
bende hadi size kolay gelsin dedim işe geldim.
inş. herşey güzel olur.

çakırgözlü ne güzel yatagın hazırlanıyor
allah mutlulugunu daim etsin

ben bu sabah nişanlımla tartışdım
dün gece buzdolapları yanmış
valla buzdolabının yanma ihtimali nedir bilmiyorum ama kasıt aradım
bana eşya alınmadı ama kaynana evi yeniliyo
düğün arifersinde alacagı 3.eşya olacak kendine

kızlar benimki gibi deil çoğunuzunki sanırım.bi iş bekliyoduk nişanlım için.askerdende mayısta geldi.yaz boyu bekledik.nişanlım bi işe girdi.girdiği ilk gün düğün tarihine karar verdik.yani 19 eylülde.düğün tarihimizde 24 ekim 2008.biz bile şaşırdık bu hıza.kendimizi alıştırmış olsakta şaştık valla.pazartesi mobilyaları hallettik.bugün beyaz eşya alıncak.mutfak tamam.evimiz baştan sona tamir edillecek.pimapen,kapı,fayans,badana,mutfak dolabı ve düğün 24 ekimde .düşünün artık halimizi.dua edin nolur.gelinliğide cumartesi seçcem inş.ama şükür işmiz rast gidiyo.allah hepimizi hayırıyla eriştirsin mutlu günümüze.darısıda tüm sevenler isteyenlere.
hepiminize mutluluklar....

çakırgözlü ne güzel yatagın hazırlanıyor
allah mutlulugunu daim etsin

ben bu sabah nişanlımla tartışdım
dün gece buzdolapları yanmış
valla buzdolabının yanma ihtimali nedir bilmiyorum ama kasıt aradım
bana eşya alınmadı ama kaynana evi yeniliyo
düğün arifersinde alacagı 3.eşya olacak kendine

üzme caım kendini.seni çok iyi anlayabiliyorum ama boşver.evlendikten sonrada karışamaz ya.ne kadarda karışsa eşin muhakkak senden yana olacaktır.sabır inş en iyi şeyler senin olur.dua etcem düğün gecem de sana.dualar kabul olur derler ilk gece.duanı bol et.üzme kendini.yoksa yüzününün güzelliğini kaybedersin gıcık kayınvaliden için.o utansın yaptığından.ama sen sabret.inş en iyiler olsun evinde.mutluluklar canım.güzel yüzünü asma.çatlasın kaynanan.eşyanı güzelini almak kolay ama güzel bi gönül bulmak zor.

Gunaydin kizlar,
Herkes ayni hizla devam ediyor sanirim...
Infanta'cim...nasil uzuluyorsun biliyorum, bunlari haketmedim, nasil olurda boylesine beni aptal yerine koyuyorlar diye dusunuyorsundur, bana gelince yok diyorlar, kendilerine gelince aliyorlar...nasil yuregin sizliyor biliyorum. cunku ayni seyleri bende yasiyorum. bana bir igne alacak parasi olmayana zavalli kaynana, 4 katli ev aldi. o yuzden ne kadar dusunursen, o kadar uzulursun, o kadar yipranirsin, o kadar kahrolursun, ustelik butun hincini da nisanlindan alirsin;
yapma guzelim...biliyorum zor...ama napabilirsin ?
olan sana ve sevgine olur
onlara hiç birsey olmaz.
Allah havale et bitanem. Calisin, odeyin, hepimiz ayni durumda degilmiyiz ?
Tartismayi kesin nisanlinla, inan bana...devam edersen, belki için nefretle dolar, çikamazsin isin içinden...Mutlu ol bitanem

kızlar profil bilgilerini nasıl değiştiriyoduk unuttum.avantarı değiştiremedim sinir oldum ya

Kızlar 25 ekimde evlenicem gerilim hat safhada :KK43:

herkese selam kızlar.
bugün bekarlıkta son günüm.
yarın nikahımızı yapacağız ve ben yarın artık evli bir bayan olacağım :lepi:
darısı tüm isteyenlerin de başına inşaallah :Saruboceq:

herkese selam kızlar.
bugün bekarlıkta son günüm.
yarın nikahımızı yapacağız ve ben yarın artık evli bir bayan olacağım :lepi:
darısı tüm isteyenlerin de başına inşaallah :Saruboceq:
Allah bi yastıkta kocatsın canım,darısı hepimizin başına:dance:

zenan bacıı ceyıslerımın resmını koydum baksana 2009 topıcımıze sayfa 526 527 optm

X