2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnazz sen de mız mız gibi gelnliğinin resmini koyacakmısın. eğer koyarsan bizim için de bi fikir olu üstelik kapalı bi gelin olacağın için benim için önemli:)
düğün resimleri daha güzel olur tabi ki

jnazz sen de mız mız gibi gelnliğinin resmini koyacakmısın. eğer koyarsan bizim için de bi fikir olu üstelik kapalı bi gelin olacağın için benim için önemli:)
düğün resimleri daha güzel olur tabi ki

canım benim tabiki koyacağım hele bi alayım yerimseniben
şimdilik straplez halinin resimleri var elimde cepken istemediğim için yakası kapatıldı e kol eklendi o halide çok güzel normalde 4 ekimde teslim edeceklerdi ama düğün 19 una ertelenince 15 inden sonra gider alırım diyorum o zamanda eklerim kaydirigubbakcemile5

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramınız mübarek olsun.
Çok sık giremesemde foruma takip etmeye çalışıyorum herkesi. Sonbahar gelinleri birer ikişer gitmeye başlıyor zaman geldi artık. mız mız, zenan, jnaz ve daha birçok arkadaşımız bu ay içinde evleniyor. Yüce Mevla hepinize hepimize mutluluk huzur ve güzel evlilik hayatları verir inşaallah. Yeni bir hayata başlamak bir yandan güzel bir yandan hüzün verici. Bu aralar sıklıkla bunları düşünüyorum aileden ayrılmak, yeni bir hayat, farklı bir aileye dahil olmak, sorumluluklar.. Bugüne kadar lay lay lom yaşadık tabiri caizse bundan sonra artık kendi seçimlerimizin sonuçlarını yaşayacağız Allah hiçbirimize pişmanlıklar vermesin.
Hazırlıklar yoğun, eksik gedik bir şekilde halledilir Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun arkadaşlar kalın sağlıcakla, hepinize tekrar iyi bayramlar
.

Kocaman bir aminnnnnnn diyorum sevgili Lady Marmelat'im
Ne guzel seyler soylemissin ve hepi dogru Binlerce kez okudum yazdiklarini vallahi...
Sayili gunler geldi geçti iste...Iki canimiz yarin evleniyor, benim dugun haftaya
duygularimiz oyle karisik ki, aylardir neler yasadik, Allah pisman ettirmesin insallah
yuva kuran herkes mutlu olsun
a.s.

merhaba kızlarr

yaralımm canım benim sende çok özlettin kendini ama tahmin edebiliyorum bu aralar ne kadar yoğun olduğunu inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleride ...

Bende seni çok ozledim guzel arkadasim...dedigin gibi nasil telasliyim bilemezsin
her gun her aksam kosturmaca var bende
bu cuma çeyizlerim yikaniyor, cumartesi imam nikahimiz var
pazar, çeyizleri çikarip evim seriliyor, esyalarim gidiyor
haftaya da anlatamam, her aksam bi randevum var, sonra iki dk bulunca kalan kartlari dagitiyoruz
haftaya estetisiyen, kuafor, saç boyama, doktor, giysilerimizi yerlestirmek, evimize alisveris yapmak, offff offfff
haa pazar aksami da halam geliyor almanyadan, haftaya çarsamba ise arkadasim
evimin eksigi kedigi kalmadi pek, aldim iste, bi ayakkabilik eksik tamam
yoruldum bitanem...beynim, fizigim yorgun
ustelik morelim de bozuk sanirim balayina gidemicez
neyse canim benim durum boyle
zen@ncigimla MizMizim evleniyorlar biliyorsun dimi ? aklim onlarda
insallah hersey super olur
Sen neler yaptin, simdi dugun tarihi tam olarak ne zaman senin ?
imam nikahin oldu mu ?
:1hug:a.s.

canım benimmm seni o kadar iyi anlıyorumki ama bi bakmışsın düğün bitmiş ve evinize çekilmişsiniz bütün o yorgunluklar ve telaşlar geride kalmış işte o zaman herşeye değdiğinin farkına varacağız sanırım ...hem balayını da takma kafaya güzelim önemli olan birlikte olmanız bence tabiki onun tadıda ayrıdır ama bugünlerimizede şükür
bende bi garibim bu aralar canımya bir yanım o kadar hevesli , mutlu ve heyacanlıki evimden aşkımdan bahsettikçe gözlerimin içi parlıyomuş öyle diyo herkes ama bi yanımda hüzünlü ailemden ayrılacağım için yeni bir hayata başlayacağım için ... ama bugünlerede çok şükür canımyaa en azından sevdiğimleyim ve herşey gönlüme göre oluyo
düğünde kısmetse 19 ekimde tatlım 18 ekimde de kına olacak ve imam nikahımızda kıyılmadı bugün kayınvaldemlerle konuştukta düğünden sonra bize gelirsiniz nikah kıyılır dedi aşkımda son ana bırakılmaz gelinlikle nasıl abdest alacak kız diyince de çeyiz götürdüğümüz gün kıydırmaya karar verdik yani 11 ekimde kısmetse kıyılacak nikahımız.
benim yaptıklarıma gelince de tatlım evimiz hazır köşe takımım , salon takımım , beyaz eşyalarım ve perdelerim gitti yerleşti , yatak odası ve yemek odası takımları önümüzdeki perşembe gelecek , avizelerimizi taktık. kartlarımızı bastırdık ,gelinliğim hazır 15 inde alacağım ama daha kına için çarşıya çıkmadım önümüzdeki hafta onun için çıkacağım .
ayrıca daha mutfak masa ve sandalyemi almadım ve çok kararsızım cam mı alsam ahşapmı , yarın bi çarşıya çıkarım diyorum. cumartesi günü çeyizlikleri bir araya toplayacağız çok şükür hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştık ikinci bir iş olmayacak diğer eşyalarımda kolilerde . onun dışında akraba davetleri başlıyo pazar gününden itibaren böyle zaman geçiyo işte güzelim ne kadar uzun uzun anlattım dimi :)
dediğin gibi de mızmız ve zenan da evleniyolar tatlım inşallahh herşey gönüllerine göre olur ...

ya arkadaşlar çıldırcam yine düğün tarihini ertelemek istiyo karşı taraf.bizimkiler ise kesinlikle olmaz gözüyle bakıyo.üstelik yaza ertelemek istiyolar.ailelerin konuştuğu da yok ya biz nişanlımla konuşuyoruz ama artık devreye ailmin girmesi gerekecek sanırım.herşey güzellikle olsun istiyoruz ama herşeyin de bir oluru var dimi.erteleme sebebi de yarabbim ya bikaç milyar dahi borç bulamazlarmış çocukları çalışıp kazansınmış ya çıldırcammmm

katrecimm canım benim kolay değil biliyorum ama sakin ol diyeceğim ertelemenin ve belirsizliğin ne kötü olduğunu çok iyi bilirim ama ailenden önce nişanlının devreye girmesi ve kontrol altına alması gerekiyor bence

kızlar iyi akşamlar....bütün bu yorgunlugun üzerine bi de bayram eklendi,ben iyice yoruldum ya....yapacak bişeyde kalmadı,alışmışım koşturmaya....jnaz hala gücünün kalmasına inanamıyorum...katre hayatım sende sakin ol,bu aşamada ancak bizler yıpranıyoruz..karşı tarafa bişey olmuyor....

arkadaşlar hepiniz bi telaş içindesiniz görüyorum ki bu bayramda bekar olarak geçirdiğim son bayram biraz burukluk var içimde ama evleneceğim içinde mutluyum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin güzel dilekleriniz için tşk ederim :)Herkeze sonsuz mutluluklar

kızlar iyi akşamlar....bütün bu yorgunlugun üzerine bi de bayram eklendi,ben iyice yoruldum ya....yapacak bişeyde kalmadı,alışmışım koşturmaya....jnaz hala gücünün kalmasına inanamıyorum...katre hayatım sende sakin ol,bu aşamada ancak bizler yıpranıyoruz..karşı tarafa bişey olmuyor....

iyi akşamlar bitanemm hoşgeldin ...
bayramda sağolsunlar misafirlerimiz hiç eksik olmadı ve sürekli ayaktaydım ve bugünde kayınvaldemler geldi sabahtan ve akşam 8 gibi gittiler ve öyle yorgunumkii ama değdi açıkçası çok keyifli bi bayram geçirdim tabii acısı sonra çıkacak emininn :)

arkadaşlar hepiniz bi telaş içindesiniz görüyorum ki bu bayramda bekar olarak geçirdiğim son bayram biraz burukluk var içimde ama evleneceğim içinde mutluyum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin güzel dilekleriniz için tşk ederim :)Herkeze sonsuz mutluluklar

evett bu son bayram baba evi ndee annem bana sen misafirsin diyorbenneyaptımki

günaydın kızlarr ne kadar çabuk geçti bayram bir baktım bugun cuma haftasonu evlenıcek arkadaşlara şimdiden mutluluklar diliyorumm :teytey: bizim mobilyarlar hala gelmedi off gelsede evi yerleştirsekk:jeyyar: hepinize kolay gelsiinnŞeniz

saolunarkadaşlar.bende nişanlımın devreye girmesi gerektiğini dşünüyodum girmiş şükür.ama ya nişanlılık devrinin bu kadar stresli olacağını hiç tahmin etmiyordum.resmen insann evlenme isteğini kırıyolar düğün evlilik anlamsız görünyo bazen insanın gözüne.

herkes koşuşturmacalı bir bayram geçirmiştir arkadaşlar biraz dinlenme zamanı.evliliğine az kalmış arkadaşlar sizde çok stres yapmamaya çalışın herşey güzel bi şekilde gelip geçer inş.kısa bi süre sonra evli olacaksınız ne güzel.Rabbim kolaylıklar ihsan etsin

Katre'cim, sakin ol...once nisanlinla konus, sonra aileler araya girsin, fazla olacagina az alirsiniz, abartili dugun olacagina sade ama huzurlu bir dugunuz olur, hersey olacagina varir, ama dedigin gibi sanirim burada hepimiz ayni fikirdeyiz, nisanlilik donemininbu kadar zor oldugunu hiç birimiz tahmin etmemistik...bizler de neler neler yasadik...ne oldu ? bak iki arkadasimizi evlendiriyoruz yarin, haftaya bi arkadasla benim dugunum var...yani diyecegim hersey olur, hersey yapilir, yeter ki dialog olsun, hakkinda hayirlisi olsun. operim canim
Prensesa, canim benimde annem bir iki kere oyle soyledi bende aglayinca artik soylemiyor :-) insanin zoruna gidiyor ya, aslinda evet...biz bu hafta misafiriz :-( mesela yarin aksam baba ocaginda ki son cumartesi gecem olacak, :-(( allah bizlere sabir versin, allah pisman ettirmesin
Rainofapril, canim bayram çok çabuk geçti gerçekten insan hiç birsey anlamiyor felaket bir durum, ustelik dugun hemen bayram haftasi olunca, is guç hiç bitmiyor ve bu sefer bayramin tadi çikmadi maalesef
Ozicelcius, canim benim ozledim seni nasilsin ? nasil gidiyor hazirliklarin senin ? neler yapiyorsun ? ayni duygular içerisindesin biliyorum...insallah hersey gonlunce olur bitanem benim
Jnaz'cim canim arkadasim...imam nikahim benim dugunumde kiyilacak demek, beni dusun bende seni :-)
evimin eksigi pek kalmadi sukurler olsun, çok az birsey kaldi alacagim onuda annemle yarin sabah erkenden alicam insallah...pazar gunude artik kapiyi kitleyecegiz ve bekleyecegiz
bende oyle evimi ozluyorum, evime gidince heyecanlaniyorum, evimi çok seviyorum, çok tontos bir evim var sukurler olsun, esyalarimi severek aldim, hepsi cici, diger yandan da baba ocagini birakip gitmek çok zoruma gidiyor...dusunsene...yeni bir hayat basliyoruz, asla eskisi gibi olmayacak hiç birsey...yuvamizin hanimi olacagiz, allahim bizlere huzur mutluluk nasip etsin, insallah hepimiz çok çok mutlu oluruz
evlenince de hepiniz girebilecekmisiniz nete ? onu sormaya unuttum
dugunulerimizi paylasalim, yeni yuvamizin ilk adimlarini paylasalim, hem hepinizi çok ozlerim aksi taktirde inanin...
hepinizi çok seviyorum, herkse kolay gelsin, yuzunuz hep gulsun kizlar, opuyorum kocaman sizleri

Prensesa, canim benimde annem bir iki kere oyle soyledi bende aglayinca artik soylemiyor :-) insanin zoruna gidiyor ya, aslinda evet...biz bu hafta misafiriz :-( mesela yarin aksam baba ocaginda ki son cumartesi gecem olacak, :-(( allah bizlere sabir versin, allah pisman ettirmesin

evet cnm sorma dogru diyorsun benimde haftaya son cumartesim amin cnm inş huzurlu mutlu evlilikler olur hepimizinki:eek: :1hug:

ayy ne çobuk geldi ya haftasonu evlenecekler e şimdiden mutluluklar hepimiz tek tek gidioz sıra kimde :KK43:

yaralım bende seni özledim canım...anlattıgın herşeyi herkes gibi birebir bende yaşıyorum...garip bi mahsunluk çöktü...aglamaklı bi ses tonum var bi kaç haftadır....birisi nasılsın dese oturup saatlerce aglıycam....uyku düzenim bozuldu.....hassaslaştım,gerginim,hüzünlüyüm bi garibim anlıycan...evle ilgili herseyim tamam,sadece gün sayıyorum,gecen gün jnaz a da belirttim koşturmaya alışmışım,boş kalmak yaramadı bana....kendi kendimle kalınca evimden ayrılmak dahada koyuyor....sanırım belli bi süre evimi benimsiyemiycem kendi evimi özliycem...sanırım star tv de bi dizi var "baba ocagı" diye...o dizinin fragmanlarında, "baba ocagı-kıymetini bilenlere"diyor....şimdi anlıyorum ne demek istedigini....herkese tekrar tekrar kolay gelsin...

evetttt işte listemizz:içelim:

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
zen@an 03.10.2008
mızmız 05.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
yaralım 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
ecevv 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
pamukşeker 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı 01.11.2008
çakırgözlü 13.12.2008

kızlar listemiz buydu sanırım....gerci jnaz yeniler ama hatırlatma olsun diye ekledim....

evetttt işte listemizz:içelim:

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
zen@an 03.10.2008
mızmız 05.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
yaralım 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
ecevv 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
pamukşeker 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı 01.11.2008
çakırgözlü 13.12.2008
katre tarih belli değil

eee ben yokum burda benide ekleyin 9 kasıma kızlar:dance:

haniii ben de yokum.. :dilcikar:

13 ekim :)
asıl dugun de 18 ekim hihoyyyt

çok tuhafım kızlar..sanırım bambaska bır memlekete gıdıcegım ıcın..

herşeye oturup aglıyorum saatlerde,düğün aklıma geldıkce gözlerım durmuyor

her an vzgecıcem gıbı..sürekli kendıme daha erkendı acele ettın fılan dıyorum oysa bir yıldır nısanlıyız kı 6 yıldır da sevgılıyız..

sankı aılemı bırakıp gıdıyor gıbı yatagıma bır daha yatamıcam sadece 10 gün kaldı..

hem ağlarım hem giderim laelaelaelaelae

X