2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Kizlar selam
Nasilsiniz bakimmm ????
Yaklasti vallaha...20 gun...
allah pisman ettirmesin, Rabbim yuvamizda huzur mutluluk nasip etsin

Bu arada, eksiklerim artik iyice azaldi, sukurler olsun, pek birseyim kalmadi
benim en buyuk sorunum yatak odasi kafamçokkarıştı
buldum begendim ama dugun tarihinden sonra gelecek diye biraktim
Simdide bulamiyorum !!!

Offf bakalim ne olacak

Sizde yazin tamammi? optum hepinizi a.s.

hayırlısı olsun cnm güle güle otur:nazar: inş istediğin yatak odasını bulursun :eek:kolay gelsinn

mız mız hayırlı uğurlu olsun :nazar:evi yerleştirince rahatlamıssındır:eek: darısı bizee bir yerleşse hayırlısıylaa:eek:

yaralım ve pamukşeker yoktunuz kızlar ortalarda.....özledik valla...jnazımıda cok özledim...şimdi kuzulukta keyif yapıyo....gerci bende bu ara ugrayamıyorum cok yogunum ama....:KK43: hazırlıklar tam gaz devam...hepinizi öptüm,kolay gelsin...

sumak cım içimi rahatlattın valla saol 10 günde hallouyomuş demek bizde daha ne nikah işlemine başladık nede ve yerleştirmeye demekki halloluyomuş :)

ozicelcius cum hazırlıkları epey azaltmışsındır rahat rahat bekliycen sonrada bakalım benimde son 32 gün :KK43:

yaralım cım dert etme bulursun vardır bi yerde senin kısmetin :)

slm kızlar evımı yerlestırdık cok seker bır ev oldu sorunlarıda artık gormemeye calısacam cunku sunu anldadım sadece kendıme zarar verıyorum herkes unutup gııdıo bır ara resımler gelecek

evet canım çok güzel bir karar vermişin.
evini heyecan içinde bekliyoruz.

cnm çok güzel bir heyacan ALLAH herkeze mutlu huzurlu yuvalar kurmak nasip etsinnŞeniz

amin canım.
sorunlar oluyor ama olsun hayat zaten sorunlarla başetme sanatı bence
bu sorunları büyütüp hayatımızı etkilemesine izin vermemeliyiz
herkes yaşadı yaşıyor ve sorun etmeyip geçeçek diyenler çok mutlu
darısı herkesin başına.amin.

mız mız resimlerini dört gözle beklioz evinin :) Benimde bi yerleşseydi baya bi yük omzumdan kalkıcaktı hayırlısıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

ya sizi görünce ben 8 ay sonraki halimi görüyorum.Kısmetse ben de bu duyguları yaşıycam.Bugün tam 8 ayım kaldı benim de

slm kızlar. benm düğünüme de 24 gün kaldı. dün mutfak eşyalarını yerleştrdk. ama daha tam btmedi. salon ve yemk odasını düğnden 1 hafta önce teslm edecklermş oyzden mutfağım şuan çok tıkış tıkış oldu. bu arada yazılanları okuorm da dedkleri doğruymuş. insanın sevdğine kavuşması nekadr yaklaştıkça şeytan da okadr aralarına vesvese sokarmış. hep bi problem çıkarmş. bizde de kriz var. ama ailelere yanstmamaya çalşıorz. canmı sıkan asıl olay ise nşanlım evle ilgli herşeyi borçla harçla takstle yaptı. ailesnden tek bi destek görmedi. nasıl ödicez onca taksidi bilmiorm. takı olyını nasıl halledcekler hiçbi fkrm yok. abisi krizlerde "bana böööle düğün yapılmadı" diye. napalm ama. herzmn herkese herşey nasip olmuo. herkesn kısmeti neyse onu görüo insan. allah herkese herşeyn daha da güzelini nasp etsn.
şimdi bide organzasyon frması krizi çıktı. babam bi şrket organize etsn dye tutturdu. nşanlımla brbmze grdk bu olay yznden. "olmazsa olmuo mu şirket, çok önmli".ööle diince de bana geliolar. ne demek çokmu önemli yaa. tabki önemli. ben misafrlermi en gzel şeklde ağrlamk isterm. suçmu bunu istemk. hele bi araştralm fyatlara bakalm. olmazsa olmaz zaten. nye en başndan olmaz dye kestrip atıoki. gck oldm. çok sıkldm artk şu hazrlk muhabbetnden yaaa. şeytan dio git karsın bi köyüne kıy nkahını otur aşağı dio.ufffffffffffff daha balayı işi vaaaaaaarrrrrrr bitmioooooooooo....

slm kızlar. benm düğünüme de 24 gün kaldı. dün mutfak eşyalarını yerleştrdk. ama daha tam btmedi. salon ve yemk odasını düğnden 1 hafta önce teslm edecklermş oyzden mutfağım şuan çok tıkış tıkış oldu. bu arada yazılanları okuorm da dedkleri doğruymuş. insanın sevdğine kavuşması nekadr yaklaştıkça şeytan da okadr aralarına vesvese sokarmış. hep bi problem çıkarmş. bizde de kriz var. ama ailelere yanstmamaya çalşıorz. canmı sıkan asıl olay ise nşanlım evle ilgli herşeyi borçla harçla takstle yaptı. ailesnden tek bi destek görmedi. nasıl ödicez onca taksidi bilmiorm. takı olyını nasıl halledcekler hiçbi fkrm yok. abisi krizlerde "bana böööle düğün yapılmadı" diye. napalm ama. herzmn herkese herşey nasip olmuo. herkesn kısmeti neyse onu görüo insan. allah herkese herşeyn daha da güzelini nasp etsn.
şimdi bide organzasyon frması krizi çıktı. babam bi şrket organize etsn dye tutturdu. nşanlımla brbmze grdk bu olay yznden. "olmazsa olmuo mu şirket, çok önmli".ööle diince de bana geliolar. ne demek çokmu önemli yaa. tabki önemli. ben misafrlermi en gzel şeklde ağrlamk isterm. suçmu bunu istemk. hele bi araştralm fyatlara bakalm. olmazsa olmaz zaten. nye en başndan olmaz dye kestrip atıoki. gck oldm. çok sıkldm artk şu hazrlk muhabbetnden yaaa. şeytan dio git karsın bi köyüne kıy nkahını otur aşağı dio.ufffffffffffff daha balayı işi vaaaaaaarrrrrrr bitmioooooooooo....

canım biz de bile oluyor arada ki demek ki yaklaştıkça daha beter artıyor sorunlar.Allah yardımcımız olsun.Ev kiralama olayımız var offff.Nişanlım artık diyor zaman geçse de kurtulsam şu sorunlardankaydirigubbakcemile3

slmmmmm
valla bende çok heyecanlıyım
31 gün kaldı :1shok:
eşyalar gelmedi biraz panilkdeyim
evet şeytan giriyo araya mümün oldugunca sakin olmak gerkiyor
ama mümkün deilllll:1no2:

slmmmmm
valla bende çok heyecanlıyım
31 gün kaldı :1shok:
eşyalar gelmedi biraz panilkdeyim
evet şeytan giriyo araya mümün oldugunca sakin olmak gerkiyor
ama mümkün deilllll:1no2:

ay negüzel sanada çok az kalmış
sıkma canını gelir inş.
sorunsuz dizersin inş. evi.

canım biz de bile oluyor arada ki demek ki yaklaştıkça daha beter artıyor sorunlar.Allah yardımcımız olsun.Ev kiralama olayımız var offff.Nişanlım artık diyor zaman geçse de kurtulsam şu sorunlardankaydirigubbakcemile3

herşeyi sona attık.daha ev tutacaz,badana,boya,temizlik,eşyalar gelecek.perde,oturma otasına,halıya bakmadık daha.ve sadece 33 gün var düğüne,izin problem,inşallah bayramda 9 günlük tatilde hallederiz.:Saruboceq:

bu mobilyalarin bir kısmı eksık gelicek yetişmemişşşşş sinir oldum:kızgın::nazar:3 ay önceden sipariş verdik bide şimdi yok vazgectım desem nerden bulcam öyle güzel mobiyabenneyaptımki

ya sizi görünce ben 8 ay sonraki halimi görüyorum.Kısmetse ben de bu duyguları yaşıycam.Bugün tam 8 ayım kaldı benim de

zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun cnmkaydirigubbakcemile5 bizde daha var diye diye son 20 güne geldikyerimseniben

kızlar en az benim mi kalmış. 12 gün...
biz de eşyaları attık eve düğünden sonra yerleştireceğiz artık.
gidince daha halı alacağız. sarayda kampanya varmış. oraya bakarız artık ilk önce.
ne kadar sürede yerleşirim bilmiyorum valla. çok işimiz var çook :eek:

Kizlar, arkadaslar,
pamugum, çakirim, zen@nim, pamugum, mizmizim, infanacik, prensesam, jnazim ve butun herkese kocaman kocaman opucukler
Cok keyifliyim bugunnnn
Anaaaaaaaa saat nasil geçmis 2 dk sonra nisanlim burda olur kapinin onunde, yatak odasi bakmaya gidiyoruz, bi saat sonra donerim
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn
Optummmmmmmmmmmm

Kizlar, arkadaslar,
pamugum, çakirim, zen@nim, pamugum, mizmizim, infanacik, prensesam, jnazim ve butun herkese kocaman kocaman opucukler
Cok keyifliyim bugunnnn
Anaaaaaaaa saat nasil geçmis 2 dk sonra nisanlim burda olur kapinin onunde, yatak odasi bakmaya gidiyoruz, bi saat sonra donerim
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn
Optummmmmmmmmmmm

mutluluğun daim olsun bidenem. çabuk git gel sonra da anlat bize. buldun mu kafana göre bir şey diye. hadi bekliyoruz seni a.s.

arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak:KK43:

arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak:KK43:

sağol fıstığım amin inşaallah. Allahım sana da göstersin inşallah.
4 ay şimdi sana çokmuş gibi geliyor ama aslında o kadar kısa ki.
son ayı hiç sayma zaten. 3 ay olarak say. ve 3 ay çok kısa inan kaydirigubbakcemile5

X