- 7 Nisan 2008
- 610
- 1
- Konu Sahibi EU3
- #1.101
ayy negüzel ya neheyecan
darısı bizlere
cnm çok güzel bir heyacan ALLAH herkeze mutlu huzurlu yuvalar kurmak nasip etsinnŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy negüzel ya neheyecan
darısı bizlere
Kizlar selam
Nasilsiniz bakimmm ????
Yaklasti vallaha...20 gun...
allah pisman ettirmesin, Rabbim yuvamizda huzur mutluluk nasip etsin
Bu arada, eksiklerim artik iyice azaldi, sukurler olsun, pek birseyim kalmadi
benim en buyuk sorunum yatak odasi kafamçokkarıştı
buldum begendim ama dugun tarihinden sonra gelecek diye biraktim
Simdide bulamiyorum !!!
Offf bakalim ne olacak
Sizde yazin tamammi? optum hepinizi a.s.
slm kızlar evımı yerlestırdık cok seker bır ev oldu sorunlarıda artık gormemeye calısacam cunku sunu anldadım sadece kendıme zarar verıyorum herkes unutup gııdıo bır ara resımler gelecek
cnm çok güzel bir heyacan ALLAH herkeze mutlu huzurlu yuvalar kurmak nasip etsinnŞeniz
slm kızlar. benm düğünüme de 24 gün kaldı. dün mutfak eşyalarını yerleştrdk. ama daha tam btmedi. salon ve yemk odasını düğnden 1 hafta önce teslm edecklermş oyzden mutfağım şuan çok tıkış tıkış oldu. bu arada yazılanları okuorm da dedkleri doğruymuş. insanın sevdğine kavuşması nekadr yaklaştıkça şeytan da okadr aralarına vesvese sokarmış. hep bi problem çıkarmş. bizde de kriz var. ama ailelere yanstmamaya çalşıorz. canmı sıkan asıl olay ise nşanlım evle ilgli herşeyi borçla harçla takstle yaptı. ailesnden tek bi destek görmedi. nasıl ödicez onca taksidi bilmiorm. takı olyını nasıl halledcekler hiçbi fkrm yok. abisi krizlerde "bana böööle düğün yapılmadı" diye. napalm ama. herzmn herkese herşey nasip olmuo. herkesn kısmeti neyse onu görüo insan. allah herkese herşeyn daha da güzelini nasp etsn.
şimdi bide organzasyon frması krizi çıktı. babam bi şrket organize etsn dye tutturdu. nşanlımla brbmze grdk bu olay yznden. "olmazsa olmuo mu şirket, çok önmli".ööle diince de bana geliolar. ne demek çokmu önemli yaa. tabki önemli. ben misafrlermi en gzel şeklde ağrlamk isterm. suçmu bunu istemk. hele bi araştralm fyatlara bakalm. olmazsa olmaz zaten. nye en başndan olmaz dye kestrip atıoki. gck oldm. çok sıkldm artk şu hazrlk muhabbetnden yaaa. şeytan dio git karsın bi köyüne kıy nkahını otur aşağı dio.ufffffffffffff daha balayı işi vaaaaaaarrrrrrr bitmioooooooooo....
slmmmmm
valla bende çok heyecanlıyım
31 gün kaldı :1shok:
eşyalar gelmedi biraz panilkdeyim
evet şeytan giriyo araya mümün oldugunca sakin olmak gerkiyor
ama mümkün deilllll:1no2:
canım biz de bile oluyor arada ki demek ki yaklaştıkça daha beter artıyor sorunlar.Allah yardımcımız olsun.Ev kiralama olayımız var offff.Nişanlım artık diyor zaman geçse de kurtulsam şu sorunlardankaydirigubbakcemile3
ya sizi görünce ben 8 ay sonraki halimi görüyorum.Kısmetse ben de bu duyguları yaşıycam.Bugün tam 8 ayım kaldı benim de
Kizlar, arkadaslar,
pamugum, çakirim, zen@nim, pamugum, mizmizim, infanacik, prensesam, jnazim ve butun herkese kocaman kocaman opucukler
Cok keyifliyim bugunnnn
Anaaaaaaaa saat nasil geçmis 2 dk sonra nisanlim burda olur kapinin onunde, yatak odasi bakmaya gidiyoruz, bi saat sonra donerim
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn
Optummmmmmmmmmmm
arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak