2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

infata benimde perdelerim stor ve katlamalı bütün evi öyle yaptırouz çok meraklı komşularımız olmasa güneşlik yaptırmazdım ama mecburunkaydirigubbakcemile
kullanıma gelınce stor ve katlamaların kalıtelı olanları var ıkı günde eğrılmeyenlerinden onlar kullanışlı birde bana göre normal perdeden daha şik duruyor çok kullanişli degil amaa şikkaydirigubbakcemile2

slm kızlar benımde ceyızler gıdecek yarın yerlestırılmeye eve buyuk esyalar yerlestı yarın benımkıler gıdecek bakalım ısım var yarın

bugun salon halıları oturma odası halısı aldık hep saggy aldık halılarımızı bakalım kullanıslımı olacak guzel duruyorlar yenı moda ama herkes korkutuyo yok sole yok bole

günaydın kızlar
bende senin gibi diktirmek istemiyorum
giyilmemiş yeni modellerden almak istiyorum.
bakalım ben kasımda bakacam gelinliğe umarım istediğim gibi
bulurum
kolay gelisn arkadaşlar hepinize.

seninkine daha varmış canım inşallah istediğimiz gibisini buluruz ben geçen denemiştim eylülün başında ama 2 parçaları denedim şimdi tek parça ve beyaza karar kıldım ..
sanada kolay gelsin canım a.s.

geldimmm :)

10 gün içinde herseyı hallettık..evimizi serdik..
gelinlik damatlık halı perde tv hatta nıkah ıslemlerı hatta balayını bıle ayarladık :)

abartmamak gerekıyormuş ..

kaldı dugune 20 gün kaydirigubbakcemile

sevindim canım darısı biizm başımıza
çok az kalmış negüzel düğüne.

ayy canım aynı bende 10 gün içinde herseyi hallettim sayılır halıyla perde kaldı sadece bide bişi sorcammm evi kacgün kala yerlestircem karar veremiyorumm

ayy canım aynı bende 10 gün içinde herseyi hallettim sayılır halıyla perde kaldı sadece bide bişi sorcammm evi kacgün kala yerlestircem karar veremiyorumm

ben 2 yada 3 hafta önce yerleştirmeyi düşünüyorum inş.
sonrada davtiye gelinlik işleriyle uğraşacaz inş.
bend enişnalımda izin almada zorlanıyoz hafta sonları halledecez inş

sen hazırlıkların çoğunu bitirmişisn negüzel kolay gelsin.

bitti sayılır allaha şükür halılar perdeler bide evin badana boyası temizligi zaten kasımın 8 9 u daha var bayram tatilinde hallederiz cok sıkıldım yaww ben evlenmicem vaz gectim:)

bitti sayılır allaha şükür halılar perdeler bide evin badana boyası temizligi zaten kasımın 8 9 u daha var bayram tatilinde hallederiz cok sıkıldım yaww ben evlenmicem vaz gectim:)

vazgeçmekmi yok kız vazgeçilirmi:):)
tatlı telaşlar bunlar
halledersin inş.merak etme

vazgeçen vazgeçene mızmız naptı acaba evi yerleştirdimi merak ettim.Bindik bi alamete gidioz kıyamete bakalım görcez anyayı konyayı :))))

aaa olurmu kıslar vazgeçmeyin
aşkınıza daha çok sarılın Şeniz

bizde yatak odasını lilya boyadık
mobilyalar akçaağaç
yatak örtümde mürdüm eriği
ahhhh bi yerleşsede doya doya baksam
bugün siparişi verdik inşallah yetişir ya

herkese kolay geldin
katılanlarda hoşgeldinizzzzz

günaydın kızlar bugun mobilya hariçç bütün eşyalar geliyorrhihoyyythihoyyyt az kaldı azz artık uyuyamıyorum heycandannnn

anammm kasım 9 da gelin varmı başka arkadaşlarr. bide ben perde secemiyorum halı da secemiyorum model yok aklımda hiç siz neler aldınız varmı modeliniz kızlar

Kizlar selam
Nasilsiniz bakimmm ????
Yaklasti vallaha...20 gun...
allah pisman ettirmesin, Rabbim yuvamizda huzur mutluluk nasip etsin

Bu arada, eksiklerim artik iyice azaldi, sukurler olsun, pek birseyim kalmadi
benim en buyuk sorunum yatak odasi kafamçokkarıştı
buldum begendim ama dugun tarihinden sonra gelecek diye biraktim
Simdide bulamiyorum !!!

Offf bakalim ne olacak

Sizde yazin tamammi? optum hepinizi a.s.

slm kızlar evımı yerlestırdık cok seker bır ev oldu sorunlarıda artık gormemeye calısacam cunku sunu anldadım sadece kendıme zarar verıyorum herkes unutup gııdıo bır ara resımler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…