2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

bi bakayım bu forumda neler oluyo diye, bir de ne göreyim burdaki kızçeler nerdeyse 2 ay önceki ben :)
aynı stresleri yaşamış birisi olarak diyorum ki, kim ne derse desin, ister nişanlınızın ister kendi ailenizin siz herşeyi kulak arkası edin.takmayın kafanıza bunlar küçük şeyler..siz gelinlliğinizi giyeceğiniz ana ve düğünün ertesi sabah eşinizle birlikte yapacağınız sabah kahvaltısına kanalize olun..
kim ne takarsa taksın, ne alırsa alsın inanın bunlar evlendikten sonra eşinizle geçireceğiniz güzel anların yanında okadar önemsiz kalacakkkiii....
ooyy oyyy, yaşadığınız heyecan okadar güzel kiii...:asigim::asigim:

ben bugün nikah evraklarını hazırladım yarın da nikah dairesine gidicez hayırlısıyla cidden de bi bu işler bitseydi ne teferruatlıymış ya

slm kizlar ben mizmizim diyer nikle giremedim neyse dun iki bavul kutukuutu dolu seyle gldler bizemi tasiniyrsunuz dedim:) bohca baya kabarikti.erdeme hic ilgilnmdim kizgin im odo yaramaz cocuk lar gibi sirnasiodu yuz vermdm

slm arkadaşlar
bizde nikah işlerini halletik
dosyayı içeri verdik ama çok para istediler 200 ytl olurmu hiççç yaa

dün birde gelinlik siparişini verdik bakalım begenecekmisiniz kaydirigubbakcemile5

:icecream:

slm arkadaşlar
bizde nikah işlerini halletik
dosyayı içeri verdik ama çok para istediler 200 ytl olurmu hiççç yaa

benimde nikahım oldu ama
hiç bukadra para istedikleirni duymadım
merak ettim bak sorayım bir nişanlıma
bizde vermişmiyiz.

hayırlı olsun şimdiden tebrikler canım.

kızlar bende varım demekden başka bişey demiyoruz birbirimize menun kaldığımız şeyleri tavsiye edelim vede herkesin alacağı şeyler aynı nerde kaça nasıl ne zaman bunlarıda paylaşalım olur mu? bu arada bende varım kasım gibi:)

rabia23 hoşgeldin aramıza,mızmız kına elbisen güzelmiş,nişanda farklı bir elbise mi giydin.sanırım ben kınadada aynı elbiseyi giycem.hiç hoşlanmıyorum aslına bakarsan erkek tarafına aldırmaktan.pahalı olmasın diyosun,kendim para versem en güzelini arar alırım,fiyat ikinci planda olur.
infanta fazla vermişsin sanki,biz 45+25 verdik.hafta içi oda nikahı istedik.seninki farklı sanırım.gelinliğinde hayırlı olsun.inşallah güzel dikerler.haftaya 3.provam var.kafama takılanları inşallah düzeltmiştir..hayırlısı,infanta senin hazırlıklar nasıl gidiyo,aynı gün evleniyoz sanırım.biz hala evi tutamadık.stresten patlıcam:roflol::roflol:.
bu arada oruç başıma vurdu.başım çatlıyo.çok acıktım yaaaaaaaaaaaaaa:icecream::icecream: vakit gelsede yesek

Son düzenleme:
o kırmızı kına kıyafetım 150 mılyon kızlar haberınız olsun

bız 250 ytl verdık cnm bızımkıde dugun salaonun gelecek bırde 48 ytl daha ıstedıler baya tuttu yanııı

ayrıca kızlar kıyafetım 150 ytl

mız mızcım kına kıyafetin hoşmuş yakışmışta güle güle giy ayrıca çokta hesaplı almışsın bende bi abiye bide bindallı düşünüyorum bakalım artık ama b,ndallılara 350 istiyorlar çok fazla geldi açıkçası :çok üzgünüm:

infanta cım gelinlik güzelmiş hoş duruyor bende baryamdan hemen sonra alıcam inşallah yeni modeller çıkıcak dediler açıkçası diktirmekten yana değilim üzerimde duruşunu görüp öyle alıcam zaten bisürü dikilmiş sıfırlar var .. sende güle güle giy şekercim ..

günaydın kızlar
bende senin gibi diktirmek istemiyorum
giyilmemiş yeni modellerden almak istiyorum.
bakalım ben kasımda bakacam gelinliğe umarım istediğim gibi
bulurum
kolay gelisn arkadaşlar hepinize.

benimde nikahım oldu ama
bizde vermişmiyiz.

bizimki kocatepe nikah salonunda törenli olacak
keçiörende oturdugum için o belediyeye başvurdum
memur keçiörenden kalkıp taaaa kocatepeye gelmesi için 200 ytl gerekiyormuş
kocatepeyede 1,500ytl ödedik zaten
ne çok para gidiyor bu işler :1shok:

benimde nikahım oldu ama
bizde vermişmiyiz.

bizim nikah kocatepe nikah salonunda törenli olacak
keçiören belediyesine başvurduk
memur keçiörenden kalkıp kocatepeye gelmesi için 200 ytl isdediler işde
zaten kocatepeyede 1.600 ytl ödedik
senin nerde olacak

slmmmm
biz dün perdeleride sipariş ettik
valla benim gelinlikden daha pahayıya çıktı
şu katlamalı ve storlar varya onlardan olcak acaba kullanışlı olurmu diye takıldım biraz fikri olan varmı acaba
bugün gelinlik provasınada gitcem
küçükken çok imrenirdim gelinlik provası lafını duyunca allaha şükür bu günleride gördüm

bide nikah provamız var bugün ve nişanlım mesaiye kaldı ne yapcam bilmiyorum

çakırgözlü seninle tarihlarimiz aynımı
ne güzel
sizde hazırlıklar nasıl gidiyor

nikah işlerim bitti nikah memuru salona gelicek 178 ytl aldılar sadece salona gelmek için zeytinburnu nikah dairesinden esenlerdeki düğün salonuna geleceği için aldılar bunuda düğünüm 25 ekim tarih belli artık Bide dün evimizin anahtarını teslim aldık artık bide evimiz var çok sevindik kirada oturmuycaz.

kızlarrrr bende gelidim artık kesin tarih gün aldık 8 9 kasım sonbahar geliniyim yani ama cok yoruldum düğün salonu kına gecesi salonu gelinlik damatlık canta ayakkabı kınagecesi kıyafeti esyalar beyz esyalar en son bugun deevi tuuttukk :)

hoşgeidın aramıza hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile2

kızlar ben yorgunluktan ölüyorum temizlik bitti ama bende bittim haftaya beyaz eşyaa,halı,mobilyalar,perdeler gelicek ssonra ev yeleştirmeeçok işimiz var çokkkk kızlar balayına gidicek olan arkadaşlar nereye gidiyosunuzz kıbrısmı antalyamı kararsız kaldık yurdışina çıkmak istemiyoruz o yorgunlukla o kadar saat yolu çekemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…