arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak
arkadaşlar herşey hallolur gönlünüzce olur inş.bide sonrasını düşünün bir ömür boyu sevdiğiniz insanla olacaksınız ne güzel rabim bize de nasip etsin yaa daha 4 ay var geçer mi çabucak
herşeyi sona attık.daha ev tutacaz,badana,boya,temizlik,eşyalar gelecek.perde,oturma otasına,halıya bakmadık daha.ve sadece 33 gün var düğüne,izin problem,inşallah bayramda 9 günlük tatilde hallederiz.:Saruboceq:
kızlar sonunda ev tutuldu:lepi:.bu hafta inşallah badana,temizlik işleriyle uğraşırız.dünya varmış.Canlarim geldim
begenmedim :-(
ama lamba, yastik, fritoz, tost makinesini begendik, yarin oglen alacagim allahin izniyle
yatak odasi içinde tekrar o ilk once baktigim magazaya gidecegim
bulucam yahu bulucam kesinnnn
çakirim neoluyo gun sayiyorsun ?)
gunlere inincede...insan oyle tuhaf oluyor ki...zen@nla ben aslinda hem çok mutluyuz hem çok uzuntulu...inan geceleri çok agliyorum, çok seviyorum ailemi
offf offfff
Kizlar, arkadaslar,
pamugum, çakirim, zen@nim, pamugum, mizmizim, infanacik, prensesam, jnazim ve butun herkese kocaman kocaman opucukler
Cok keyifliyim bugunnnn
Anaaaaaaaa saat nasil geçmis 2 dk sonra nisanlim burda olur kapinin onunde, yatak odasi bakmaya gidiyoruz, bi saat sonra donerim
herkese kolay gelsinnnnnnnnnnn
Optummmmmmmmmmmm
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ayy şimdiden heyecanlanıyorum
çakırgözlü ne güzel yatagın hazırlanıyor
allah mutlulugunu daim etsin
ben bu sabah nişanlımla tartışdım
dün gece buzdolapları yanmış
valla buzdolabının yanma ihtimali nedir bilmiyorum ama kasıt aradım
bana eşya alınmadı ama kaynana evi yeniliyo
düğün arifersinde alacagı 3.eşya olacak kendine
Allah bi yastıkta kocatsın canım,darısı hepimizin başına:dance:herkese selam kızlar.
bugün bekarlıkta son günüm.
yarın nikahımızı yapacağız ve ben yarın artık evli bir bayan olacağım :lepi:
darısı tüm isteyenlerin de başına inşaallah :Saruboceq:
Allah bi yastıkta kocatsın canım,darısı hepimizin başına:dance: