2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

sevgımı bıraktımı kı su kufurlerden sonraaa sevgımı kalır Allahından korkmayan bırı erdem bencıl bunu ogrendım suan

canım benim
üzme kendini
inş. herşey en kısa zamanda çözülür.
istediğin gibi olur.

cok guzel koltuk esyların bende ole cıvıl cıvl olsun ıstıyordum evımı ama bırakmadılarrrrrrr :KK43:

üzüldüm insan kendi evini kendi zevkine göre döşemek istio amannn sende hemen eskit yenisini al kaydirigubbakcemile5

ya bizde iki gündür konuşmuyoz bugün beni konuşmak için çağırdı bakalım ne konuşcaz bende merak ediorum :KK43:

ya bizde iki gündür konuşmuyoz bugün beni konuşmak için çağırdı bakalım ne konuşcaz bende merak ediorum :KK43:

ne oldu kızlar size ya
nazarmı degdi neyaptı.
sakin olun kızlar inş. herşey güzel olacak
butür kırgınlıklar olurmuş
yeterki saygımızı kaybetmeyelim.

inş. buğün herşey tatlıya baglanır.

ne oldu kızlar size ya
nazarmı degdi neyaptı.
sakin olun kızlar inş. herşey güzel olacak
butür kırgınlıklar olurmuş
yeterki saygımızı kaybetmeyelim.

inş. buğün herşey tatlıya baglanır.

tşk ederim canım valla inş. düzelir çok daha büyük şeyleri atlattık ama bu maddiyata dayanan şeylerde nedense herkez bencilleşiyo :KK43:

tşk ederim canım valla inş. düzelir çok daha büyük şeyleri atlattık ama bu maddiyata dayanan şeylerde nedense herkez bencilleşiyo :KK43:

gerçekten sana katılıyorum
tamam zaman gerçekten zor
düğün yapmak zor herşey pahalı falan.

insanlar nasıl değişiyor bu maddiyat yüzünden
yeniden tanıyoruz insanları.

çakırgözlü, rainofapril çok teşekkür ederim destekleriniz için biz düzelttik umarım siz de tatlılıkla halledersiniz aranızdaki problemleri
çok kritik bir süreç kızlar ne olur sakin olun sinirle fevri davranışların cezası hep bize çıkacaktır ve ağızdan çıkan yanlış sözler bunca zaman emek verdiğimiz ilişkiye saygı ve sevgiye zarar verecektir. aslında karşımızdakini tanımanın bir yolu alışveriş ama yine de dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum.
mız mız güzelim çok sinirlisin anlaşılan nişanlın büyük hata yapmış sana bence sakın sen de yanlış söler sarfetme bırak hatasını anlasın. ama eğer ki sadece bu konuda değil başka konular da varsa vakit geç değil hiçbirşey için nişanlandın diye ayrılamayacak değilsin

coconut saol canım inşaallah düzelir ama nişanlandığımdan beri sabrediorum umarım Allah bu sabrımın karşılığını verir :KK43:

cnm benim sabrının sonu selamet olur umarım ..bende ayrılıkla bitti ...
artık sonbahar gelini olarak bulunamıcam aranızda ..sağlık olsun ....
herkeze mutluluklar

canım ii dileklerin için saol ayrıldığın için çok üzüldüm ya keşke herşey istediğimiz gibi gitse ama hakkında hayırlısı böleymiş demekki uzun süreli beraberlikler kolay kazanılmıyo yürütmek çok zor emek ister ama olmuyosada olmuyo işte hakkında herşeyin hayırlısı olsun umarım istediğin kişiyle karşılaşır mutlu olursun :KK43:

mız mız davetiyen çok güzel olmuş:nazar: o resimdeki büstiyerin aynısı bende var cnm öyle istedi gelinlikçii.....üzme kendini cnm stresten oluyor bu tarz şeyler herşey yoluna girer inş hayırlısıyla düzelir :1hug:

rose25 hakında hayırlısı olsun cnm evlenip boşanmak daha kötü acı veriyor......neyse.... herşeyın hayırlısı başindan bitirmek en iyisi inş bundan sonra daha mutlu olursun cnm

Son düzenleme:
çakırgözlü, rainofapril çok teşekkür ederim destekleriniz için biz düzelttik umarım siz de tatlılıkla halledersiniz aranızdaki problemleri
çok kritik bir süreç kızlar ne olur sakin olun sinirle fevri davranışların cezası hep bize çıkacaktır ve ağızdan çıkan yanlış sözler bunca zaman emek verdiğimiz ilişkiye saygı ve sevgiye zarar verecektir. aslında karşımızdakini tanımanın bir yolu alışveriş ama yine de dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum.
mız mız güzelim çok sinirlisin anlaşılan nişanlın büyük hata yapmış sana bence sakın sen de yanlış söler sarfetme bırak hatasını anlasın. ama eğer ki sadece bu konuda değil başka konular da varsa vakit geç değil hiçbirşey için nişanlandın diye ayrılamayacak değilsin

çok sevindim düzelmenize canım.
çok haklısın dediklerinde.
herşeyin hayırlısı olsun herkes için inş.

slm kızlar nabersiniz
mız mız sana yine iyi bilezik takıyolar şükret bence
ben daha bilmiyorum ne takacaklarını

dün kayınbabaya iftara gittik eşya alım tarihi hafta sonu olacakmış
inşallah yetişir ya

yarında nikah işlerine başlıcaz tabi işden izin alabilirsek aynı yerde çalışyozda

slm kızlar nabersiniz
mız mız sana yine iyi bilezik takıyolar şükret bence
ben daha bilmiyorum ne takacaklarını

dün kayınbabaya iftara gittik eşya alım tarihi hafta sonu olacakmış
inşallah yetişir ya

yarında nikah işlerine başlıcaz tabi işden izin alabilirsek aynı yerde çalışyozda

sukretmıııııııı onemlı olan bılezık takmak deıl onemlı olan onu severek ısteyere veee yalansız dolansız takmak benım umrumda deıl 10 takmıslar 20 takmıslar ben yalana dolana kızıyorum anlamamıssın sen

neysen o olmak lazım en nefret ettıgım seydır buuuuuu bana gelse ylz durumumuz sıkısık dese anlatsa ben ınsan halınden anlamıyan bırı degılım anlayıs gosterırım ama o ne yapıoo sozde daha guzelmıste yok benımkı yaslı ısıymıste cok takalımda daha havalı dururmusta bunların hepsı yalannnnnnnn bıze ylz sana 5 takacaz dedıler sımdı onlar degıstırılecek kucuk gramlardan alınacak uc tane onlara kalacak onlarıda kardesler takacak maksat buuuu yalanla dolanla olmaz ben bılmıyordum dun ogrendım bunu erdem sordu nıye degıstıremedın bole bole olacaktı dedı agzından kacırdı yoksa annesı dıyorum yalan dolanla ugrasıyor

canım benim ya anlıyorum seni
kandırmaya çalışmaları insanın zoruna gidiyor zaten.

bend eailemle nişanlımın ailesi arasında çok kalıyorum
budurum beni çok üzüyor.
düğün stresinden kaynaklanıyor biliyorum hep bu durumlar
hayırlısıyla bitseydi.

canım benim ya anlıyorum seni
kandırmaya çalışmaları insanın zoruna gidiyor zaten.

bend eailemle nişanlımın ailesi arasında çok kalıyorum
budurum beni çok üzüyor.
düğün stresinden kaynaklanıyor biliyorum hep bu durumlar
hayırlısıyla bitseydi.

COK SAOL CNM VALLA DESTEGIM ICIN BENI ANLIYAN BIRININ OLMASI COK GUZEL IYIKI KADINLAR KULUBU VAR IYIKI VARSINIZ:enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar nasılsınız
inş. herşey iyidir
dünden beri benimde keyfim yok
benle nişnalımla alakalı değilki
araya girenler hep aklıma birşeyler sokuyorlar
bazı şeyleri en iyisi olsun istiyorlar.
çok yoruldum valla
arada kalmaktan çok yoruldum
hayırlısıyla şu düğün bir olup bitseydi
.

çakırgözlü mız mız hüsna güzeller sizi çok iyi anıyorum dışarıdan müdahele tatsızlıktan stresten başka bir şeye yaramıyor. ben de aynı durumdayım sizlerle ama mümkün olduğu kadar karıştırmamaya çalışyıyorum yani fikir sormuyorum büyüklere. böylesi de çok zor çünkü biz de daha çok acemiyiz çok yorucu oluyo ama napıım ben çareyi böyle buldum

çakırgözlü mız mız hüsna güzeller sizi çok iyi anıyorum dışarıdan müdahele tatsızlıktan stresten başka bir şeye yaramıyor. ben de aynı durumdayım sizlerle ama mümkün olduğu kadar karıştırmamaya çalışyıyorum yani fikir sormuyorum büyüklere. böylesi de çok zor çünkü biz de daha çok acemiyiz çok yorucu oluyo ama napıım ben çareyi böyle buldum

bende öyle karıştırmaya
çalışıyorum ama
insan bazen haksızlığa uğruyor gibi hissediyor kendini

hayırlısı olsun
hayırlısıyla atlatsaydık.

cnm benim ya bendede başldı söyle yapın böyle yaın hay allahım ya
bırakınca kendş zevkime göre halledeyi mşu işi
şu bir olup bitsede evimde olsam ..ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr

karışırlar canım sabır sabır
diyeceksin sürekli
inş. düğün bitince hepsi bitecek inş.

X