L
LADY MARMELAT :)
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
jnaz hayırlı olsun tarihi netleştirdiniz, böyle olunca işler daha hızlı yürür..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jnaz hayırlı olsun tarihi netleştirdiniz, böyle olunca işler daha hızlı yürür..
♥gözyaşı♥;3247308 .!.:Ben son baharın en sonu sanırım kasım sonu gibi olacak. Daha tarih belli değil.. Ben kasım başı istiyorum havalar buz gibi olmadan ama nasip bakalım.
öyle deme tatlımm arada ramazan ayı varya sanki zaman daha çabuk geçermiş gibi geliyo bana CADIARZUBenimde düğünüm 25 ekimde kınamda 23 ekim daaaa cok var
sende hoşgeldin aramıza canım bence hiçte beklemene gerek yok devam ederiz burda :içelim:mrb arkadaşlar ben aralık 12 nasip olursa düğünüm olacak
şimdi bu topige bende katılsamı acep
yoksa kış gelinleri topiginimi beklesemmi
nedersiniz.
merhaba kızlar mobilya aramaktan foruma bakamıyorum evimi tuttuk ama yatak odam asırı küçük ne yapıcam ben enfazla dört kapılı gardolap ya alır ya almaz bi de karyola o kadar yaptırmam lazım
bende varım kızlar coksekeriremsu heyecan sardı .. bu hafta sonu sözüm olacak ama bisürü soru işareti var kafamda sözdedemi bohça hazırlanıyor uff çok zormuş ama çokta güzelmiş a.s
sende hoşgeldin aramıza canımm Şeniz
ama benim bildiğim kadarıyla sözde sadece erkek tarafı geline bohça hazırlıyo senin hazırlamana gerek yokki
hoşbulduk canım Şeniz
iyi o zman bende görmedim ama bi kaç yerde okudum dedim yörelere göre değişiklikmi var.. insan ayrıntıları unutmak istemiyo ..
hadi bakalım hayırlısıyla herşeyimiz istediğimiz gibi olsun şekercim :1hug:
inşallah istediğin gibi olur gözyaşı bende yaz gelini olmak istiyodum ama kısmet olmadı :çok üzgünüm:
bende varım kızlar coksekeriremsu heyecan sardı .. bu hafta sonu sözüm olacak ama bisürü soru işareti var kafamda sözdedemi bohça hazırlanıyor uff çok zormuş ama çokta güzelmiş a.s
benimde söz 12 haziranda oldu
o gün aklıma geldikce hala heyecanlanıyorum
bizde bohça falan yapılmadı hiç
hayırlısı olur inş.
pamukçum benim sözümde geçen sene 16 haziranda olmuştu 21 ekimde de nişan baya uzun süredir nişanlıyım :) ama sözde ki heyecanımı hiç unutamıyorum ne güzel günlerdi .seninkide yakın olmuş hayırlı olsun canım.. çok heyecan yapıyomuş insan hayırlısıyla bi atlatsam..
canım benimyaa sende mi göremiyosun nişanlını bende iki haftada bir görebiliyorum farklı şehirlerde olunca geçtiğimiz pazar görüştük ama inşallah önümüzdeki hafta içi tekrar gelecek :sm_cool:evet canım yeni sayılır.
hadi atlat bakalım hayırlısıylaşu sözü
bende 2 haftadır nişanlımı göremiyorum
pazra görüşecezz
çok özledim yaa
daha 5 gün var
Buradaki birçok arkadaşımızın ilk tercihi sanırım yazın evlenmektir benim gibi ama damatlar beklemek istemiyorlar ne yazık ki o kadar..
Uzun bir süre varmış gibi görünsede aslında göz açıp kapayıncaya kadar geçecek zaman.
Düğünü ekim ve kasım ayında olan arkadaşlar hazırlıklarınız ne durumda? neler yaptınız? planlamalarınız ne şekilde?
Buradan paylaşırsanız birbirimize fikir verir, bişeyleri atlamış yada geç kalmış olmayız.